Kankam sürekli sevgilimin dikkatini çekmek istiyor?(Ayrıntıya gelin yardım)?

Kankam benim. 10 yıllık arkadaşım. Yani kardeşim gibi. Ve sevgilimi de deliler gibi sevdiğimi biliyor. Kankamla sevgilimi tanıştırdım birkaç ay önce. Baya iyi arkadaş oldular. Ama sonra bu ikisi gittikçe yakınlaşmaya başladılar. Gece saat 3-e kadar konuşmalar, öpücük falan atmalar. Bende bu ikisinin ilişkisini kestim. Ve bir ay falan önce de Sevgilimle kavga ettik.1 aydır küsüz. Sevgilimle ben biraz bir birimizden biraz uzakta kalıyoruz. Yani ben onun olduğu taraflara gitmiyorum bile. Ama kankam her hafta gidiyor Ve her hafta onu görüyor. Ha bide sevgilimin apartmanı karşısında dolanıyor sırf o çıksın bunu görsün diye. Benim mal sevdiğim de dışarıya çıktığında bunu görüyor. Ama yanına falan gelmiyor. Kankam sürekli sevgilimin onu görmesini sağlıyor. Onun dikkatini çekmek istiyor. Hatta bir keresinde kendini sevgilime göstermek için derse bile girmeyip onun çıkmasını beklemişti. Ve her defa gördüğünde de bana gelip anlatıyor. Ayy kızım resmen bana bakıyordu ya falan diyor bende çıldırıyorum. Ya kankamın da sevgilisi var ama ben onun sevgilisiyle göz göze geldiğimde bile utanıyorum bu neyin kafası? Ayıp değil mi? Kankamın amacı ne?
Kankam sürekli sevgilimin dikkatini çekmek istiyor?(Ayrıntıya gelin yardım)?