BEN BU YÜZDEN GÜVENIM KALMADI KENDIME
23 yasindayim annemde peltek dalga gecenlerin allah basina versin diorum sizce sirinmi iticimi
23 yasindayim annemde peltek dalga gecenlerin allah basina versin diorum sizce sirinmi iticimi
efendim, şimdi size şunu söyliyeyim. hayatta çeşit çeşit insan vardır. bu insanlar 2 türlüdür. 1. dost 2. düşman. size düşman olanlar her daim kötülüğünüzü ister, sizinle 'alay' eder ve sizi kırıp üzer. dost olanlarda sizin yanınızdadır. size destekdir.
Herşeye aldırış etmeyin kısacası. mesela gel gelelim aziz yıldırıma. onunlada dalga geçiyorlar.
cok dogru ya aynen öyle
maalesf insanların kusurlarıyla dalga geçenler çok ama ben kekeme ya da akıcı konuşamayan bir çok yakınıma birebirde öz güven olması için yardım etmeye çalıştım sonuçta insanız kusur arayarak değil kapatarak yaklaşmayı bilmeliyiz birbirimize
öylede herkez bizim gibi anlayisli degil hayat iste
olmalı olacakta eğer bir insana saygı duymuyorsa rahatsızda etmesin böyle yapıldığında psikolojik olarak karşındaki insanı daha zor durumda bırakıyor olduğunu bilmeli. ne yani herkes heryönüyle kusursuzda peltek kekeme olanlar mı kusurlu görülür hale geldi. böyle düşünüp hareket edenler için Allah ıslah etsin ne diyeyim ki
aynen canim bn hep düsünerek konusuorum fazla belli etmemeye calisiorum dilim arada cikioo sinir bozucuu
sen kendini niye kısıtlıyorsun senin ki sonuçta desteklendiğinde çözebileceğin bir şey ve aşabilirsinde öyle düşünüp de kendini zorlama kasma yani asıl beyin yoksunu olan bu özellikleriyle yargılayan insanların bu hastalıklarından nasıl kurtulurlar onu araştırmak gerekiyor yoksa peltek de konuşsan ya da konuşmasanda sorun değil mutlu ol ve mutlu olacağın insanları barındır yanında diğerleri olmasada sorun değil bence
haklisin gercekten bu söyledigin cok dogruu yapmaya calisiyorum ama iste
ins ya
Ben taklit yapıyorum bu konuda bazen, kesinlikle yaptığım hoş bişey değil ama bence çok tatlı oluyo o yüzden yani :)
ben nefret ediorum ya özgüvenim kalmadii
kesinlikle böyle düşünme bu karakteristik bir özellik gibi seni sen yapıyo herkesten farklı kılıyo ve inan bana ben şu zamana kadar peltekliğin bir kişi de bile itici durduğunu görmedim
tesekkür ederim canim morelim düzeldi valla bazen takiorum kafama doktora gitcem ins faydasi olur
rica ederim eğer bu kadar istiyosun inşallah faydasını görürsün ama bence çok tatlısındır :)
saol canım benim ins olur
Şımarıklıktan peltek konusanlar itici.
Ama konusma rahatsızlıgıysa bu hic takma.
Musa a. s. da peltekti
bilmiorum tatlim simdi yeni sevgilimde oldu tirsiyorum kasiyorum onun yanindayken zor konusuorum hep düsünerek yani ozmn dilim cikmioo dikat ediorum hep ama bigün görecekk
Ben bunu seninle olup olmama konusunda belirleyici bir unsur olarak görecegini düsünmüyorum. Aklı başında bir insansa
aynen canim ama yinede
Cevap
29Cevap
Seni ve senin gibileri eleştirenler sanki senden çok mu iyi. Böyle küçük şeyleri boşu yere dert etme. olabilir ne olmuş yani hepimizin bir kusuru vardır :)
aynen ama napim üzülüyorum
Degisir insandan insna bence bir onemi yok benim acimdan nasil algilamak istersne oyle algilarsin sonucta. Ben hos bulurum bence cok tatlibolabilir 😀😀
aii cansinizz hepinizz
elinde olmayan sebeplerden dolayı bu şekilde konuşuyorsan dal geçmek saygısızlık olur.. düzelebileceği jhalde direndiğin bir durumda o zaman buda senin zayıflığın olur
düzelirmiki cocukluktan beri böyleyle 23 yasina gircem
aynen bakalim
l*n manyak mısın kızım sen :D valla ben peltek kızla evlenmek isterdim çok tatlı oluyorlar l*n 😀
haha güvenim kayboldu sevgilimle konusamiorum ya cekinerek gerci oda peltek gibi
aiui yerim bn seni saol bebisim allah razi olsun moralim düzeldi
canim ya saol
Seni sen olduğun için seven kişilerle vakit geçirmeyi dene.. Kimseyi de takma. Bana çok itici gelmiyor ama öz güven önemli onun için doktora gitmeyi deneyebilirsin
Insanlarin fiziksel özellikleriyle dalga geçmemeyi ilkokulda ögrendik.
evet
Bence öyle konusanlar çok şirin☺
gibi istee
Bence şirin. Benim öyle tanıdıklarım var severim yani bu bir eksiklik değil ki. Dalga geçenlere aldırma insanlar böyle işte her zaman kendini tatmin etme duygusuyla yaşıyo. Eğlendiğini zannediyor ama olgunluğa erişemiyor.
aynen öyle sonucta bu nu ben secmedim hersey allahtan cok güpzelimm öyle derler ama bu pelteklik cok üzüyo beni cok belli etmemeye calisiorum
ai tesekkür ederim tatlimmmm aynen rabbim büyükk
resim koyimde bak tamami
hemen hih
peltekler şirindir boşver.. ayrıca gıcık olan kimseyi görmedim..
aii cansin sen tskler
Hayır pelteklikten daha beter birşey var kekemelik kat kat daha kötü emin ol haline şükret
Kesin bu arkadaş kekeme :D
@peterpan1111 hayır ama dil terapistiyim yani olma yolunda ilerliyorum
tesekkür ederim canım dogru diosun
:) :)
Çok tatlı oluyor peltek insanlar,
Insanın ömrüne ömür katar :)
sempatik olmadığı kesinde dalga gemek gavatlıktır salla
aynen ya elimde olan bisey degil hep konusurken düsünerek konusuyorum
insanlardaki kusurlari tatli görürüm, farklı görürüm.
sıkıntı yapmam, dert etmem.
Alay edene denk gelirsem. olaya atlar agzina 💩
aynen yaa helal olsun
bence dert etme.
farkli olduğun için mutlu ol. peltek konuşman çok tatli olabilir bazıları için. . bosver Allah başka dert vermesin
aynen canimm ama iste bazen üzülüyorum
Üzülme 😤😒
saol canim
Çok tatlı oluyor sunuz.
Hava atacak bir tip olmadığınız için senle güven problemi yaşamam. 😆
haha
Şaka değil gerçek diyorum 😆😆😆
Ya öyle tatlı şey var da ne güvenin kalmıyor; süper tatlı yapıyor kızları bu bence ;)
hadi ya yerimm güldürdün beni
Eşim peltek olsa dinlemelere doyamam :D haha vallahi de billahi de bak... Herkes sever mi bilemiyorum tabi ama bence böyle
bn gicik oluorum
Şirin bence... Ne dedim de kızdın.
Üniversitede bir kız vardı adı seda idi. İttanbulluyum diyordu.
yok ben öyle degilim normal konusabiliortum
Bana şirin geliyor. Bazılarına daha fazla çekicilik bile katıyor.
bilmem ben ölmek istiyorumm doktora gitcem düzelir belki
Düzelttiğini iddia edenler var ama sempatik bir kusuru kafana bu kadar takmana değmez.
elimde degil ki canim
Bence sirin ve cekici adimi bile degistirim o derece
haha
şirin ya :) hoşuma gidiyor surekli konuşsunlar istiyorum :) sıkma canını
hihi sevgilimden cekiniorum ama daha yeniyiz farketmismidir bnce etmedi dilim cikmio ya s yani dsüsünerek konusuorum cünkü
ai canım ya tskr ederimm aynen ya herkesin var
Takilmam. Enistem de peltek konusma gayer ilgi cekici
Allah vergisi olabilir bunla dalga geçilmez sorun değil hoş hatta
ne farkeder ki buna kimse takılmaz bence
bazen dalga geciolar
aynen canim
Olabilir yanı normaldir
gibi iste
Bence peltek insanların hepsi tatlı :)
dimi ya sinir ediuo beni ama
bence çok şirin yaaa dalga geçenleri bosver
taakmamaya calisiuorum
cok dogru
saol canım sana ii gecelr
Bence peltek kızlar çok tatlı oluyor :)
gicik oluorum
Şahsen benim sevgilim olsa ve peltek olsa o her konuştukça ağzını yerim senin derim sjsjs:Dd
aii ölümm iyidir valla benimk, ii fasrketmemistir umarim yanindayken tirsiorum
Tırscak ne var ahaha :D
vallaa cocugun yaninda yüz felci gecirecek gibi oluorum haha belli olmuyo gibi dilim hic cikmadi mesela dikkat ediorum ya fazla s kulanmiiorumm
Senin gibi kız her erkeğe lazım :D Allah yolunu açık etsin umarım evlenirsiniz çok şanslı biri :D
nedenki canim saol tskr edeim ins tatlisimm
Canım, tatlisim derken? Hopp yavaş ol kızların en sevmediğim huyu işte bu sevgilisi var başka erkeğe canım, tatlisim diyo ayıp valla ayıp hiç Yakıştiramadim sana
Sempatik geliyor bana
olabilir
Bende "p"leri söylerken bir tuhaf oluyor
ne güzel
Bence çok şirin oluyo :) çok tatliş
aii tsklr
tekrar tesekkür ederim bakalim
yapma böyle uzme kendını bence sevımlıler :)
kusur gibi görüyorum eksik yaratmis diyorum yaradan cokta güzelim ama iste
herkezın kusuru var merak etme az sabret sevgı kolay bulunmuyor emınım çok guzelsındır uzme kendını
tesekkür ederim canimmm cok saoll
sende sagol arkadaş edın sohbet et damısmak ıstersen yaz her zaman destek olurum :)
vayyy eyvallahh
noldu?
Ben sevimli buluyorum
dimi ya
Ses tonunada bağlı ama :D
ses tonum ince kibar yani
Ses kaydı at dinlemem lazım :D
Yapcak bısı yok aynı dert bendede var 🙈🙈
hadi ya gitmedinmi hic doktora felan geciomus diye duydum kalemle felan
Yoo gecıyomusmu?
gecebilir ablam diodu
Vala gecebılır dıyen cokta bende vardı gectı dıyenı ben daha gormedımm 😂😂
hadi yaa
Oyle sen gordunmu?
hayirr
Sanmıyorum o yzden boyle yasamaya alıstım
Allah öyle yaratmış bize birşey demek düşmez...
öyle
umarim
bakalim
Tatlı oluyorlar :/
dimi ya
bn sinirden ölüyorum
İtici olur mu hiç :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar