+1 yılşöyle yorumlara bakıyorum da birçoğu kalıplaşmış ifadeler: ''birini bulursam ne ala bulamazsam dönerim'' doğruluk payı da olsa her ara verme olaylarını aynı sonuca bağlamamalı. sevgilini tanıyan sensin bizler ise yazdıklarını yorumlayanlarız. yani neler yaşadınız, ara vermenin öncesi ve sonrasını en iyi sen ve o biliyor. şurası belli ki sevgilini sen bayağı bir bunaltmışsın. erkekler kendilerinin üstüne baskı yapılmasını sevmez.. haliyle sevgilini yormuşsun o da boyle bir yola başvurmuş ikinizin dinlenmesi açısından. her insan birtakım olumsuz süreçlerden sonra yalnız kalma ihtiyacı duyar. ona biraz zaman ver. seviyorsa 1 haftaya kalmaz yine arayacaktır seni. senin yapacağın tek şey biraz sabır. taşlar yerine otursun. bir müddet sonra o taşların sağlam yerde mi değil mi olduğunu anlayacaksın.
bunları yaşayan ve sonucunda kaybeden biri olarak ifade ediyorum sana.
yolun başındayken; hele ki yarın bir gün ''keşke...'' dememek için şimdiden bir müddet sabret. sabredemiyorsan da ona bir mesajla: mutlu musun?'' de. sana vereceği cevap biçiminden nasıl bir duygu içerisinde olduğunu az çok anlarsın ki devamı da gelir zaten mesajlaşmanın. eğer ki ona da cevap gelemezse -fazla değil 1 gün- cevap yollamasını bekle. en geç 1 gün içinde sana mesaj yollayacaktır. (onun için hala önemliysen..) cevap gecikmesi 1 günü geçerse ki vazgeçen sen olmalısın. çünkü o elamandan artık hayır gelmicektir... kısacası az da olsa sabır gerek...12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu olay bir de çok tekrarlanmaya başladı sevdiğini iddia ediyor ama benden çok bıkmış olabileceği kanısındayım...Ama aramamak zorundayım...Çünkü geri dönmesine beni sevdiğini anlamam için ihtiyacım var...Çünkü başka bir şekilde şu an için anlamamın imkanı yok gibi gözüküyor...Teşekkürler
En İyi Cevaplar
git aklını başına topla bana biraz ilgi göster kendimi özel hissetmemi sagla biraz romantik ol demeye getirmiş ayrıca kadınlar erkekleri asla oldugu gibi kabul etmez ve hep degiştirebileceklerini zannederler oda bu inanca sahip .
1 Al karşına ben böyleyim bu şekildeyim tanıdıgın gördügün gibi biriyim degişemem bu şekilde seviyorsan seninle yaşlanmak istiyorum de.
2 Ben degiştim canım cicim v.b şekilde kandır ilişkine devam et çünki hala seni degiştirebilecegine inanıyor ve ayrılana kadar da devam edecek.
3 madem farkındasın rezil biri oldugunu az sevgilini dinle de degiş be adam inan hiç zor degil ...14 Yorumla
Soran+1 yılDeğişebileceğimin maximumunu değiştim zaten daha fazla değişmem çok zor...
Soran+1 yılKadın olan benim yanlız :)
+1 yılSeven insan ayrılmaz ama aşamadığınız problemleriniz varsa sürekli çekişme ve tartışma içerisinde iseniz , ilişki çekilmez bir hal alır ve bitirmek zorunda kalırsın .Olmayacağını bile bile yürütmenin bir manası yok .
Eğer böyle bir durumun yok ise ve rutin giden genelde problemsiz bir ilişkin var ise senin arasıra yaptığı kıskançlıklar ve tafralar hariç , ve sevgilinde sana ilişkimize ara verelim dediyse eğer bu şu demek oluyor ;
Canım kırılmanı istemiyorum ağlayacaksın üzüleceksin biliyorum ama yanımda zırlamaman fazla soru sormaman ve zamanla unutman için ayrılıyorum senden değil ara verelim diyorum .Büyük ihtimal başka birisini bulmuştur ve sen üstüne gidip nedenn diye sorsan sana seninle huzur bulamadığını söyleyecektir .
Ve yapman gereken aramamak ,sormamak ,ilgilenmemek hiç yaşanmamış gibi davranmaktır .01 Yorumla
Soran+1 yılBende çok karıştım bir yandan sinirleniyorum bir yandan haklı buluyorum saçmalamaya başladım iyice
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılseni önemsiyor canım. Sesi soğuk olsa bile önemsemese aramazdı. Sen madem barışmak istiyorsun çok sakın ol artık sıcak konuş..
117 Yorumla
Soran+1 yılEmin değilim ya yine aynı şeyler olursa?!?!Yoruldum ben...
- +1 yıl
Hımm ama sen anlttıklarınla bu işte yoran sensın. Bıraz kafanı dınle sen en ıyısı ne ıstedıgıne karar ver. Sakınleş..
Soran+1 yılYoran benim ama ondan aldığım tepkilerde pek ılımlı ve anlayışlı olamayınca son zamanlarda bende yıprandım..Evet kafa dinlemem lazım o kesin...
- +1 yıl
Evet dinle canım benım ıkınızde yorgunsunuz. Guzel bır gelecegı böyle harcamayın.. ayrılık bazen ıyı gelır ilişkilere. Tecrubemle sabıt.
Soran+1 yılBencede haklısın...En azından benim kalbimde bu yönde düşünmek istiyor..Gerisinide zamanı gelince düşünürüz artık...
Soran+1 yılPeki neden merak etmiyor öldüm mi kaldım mı üşüdüm mü acıktım mı?!?!?! Merak etmiyor iştee :(:(:(Umrunda değillll
- +1 yıl
ama ne yapsın ara verelım demiş ya belkı sana bırşey gostermeye çalışıyor senı degıstırmege çalışıyor. Zaten bugun aradı ya kötu bırşey olsa sen söylerdın..
Soran+1 yılAma beni çok özleseydi sesimi duymadan duramazdı..Çok özlerdi sabredemezdi eskiden öyleydi en azından artık dayanabildiğine göre o kadarda sevmiyor demektir...
- +1 yıl
ÖYle gıtmez hayat.. Bazen insana gına gelir bilir misin. En sevdiği şeyden bile gına gelir.. ama bu aramamak senı sevmediği amlamına gelmez sen çok yanlış düşünüyorsun. Bana kızacaksın ama bencillik yamı yapıyorsun nedır?
Soran+1 yılSürekli sesini duymak istiyorum sesini duymadan uyuyamıyorum canım yemek yemek bile istemiyor...Bu bencillik olmamalı...Sesini duyup neşeli canlı geldiğinde sevinmek istiyorum...Üzüntülü geldiğinde teselli etmek her sabah onun sesiyle uyanmazsam günümde iyi geçmiyor...Ondan bencillikse bunlar bilemem...
- +1 yıl
Hayır bunlar aşk canım benım..
bencıllık dedıklerım hanı ben cok sertım falan dıye anlattın ya aranızdakı sorunları ondan..
Yanlış anlıyorsun sen benı..
Soran+1 yılo da sürekli böyle der biliyormusun?!?! Ama sen hep yanlış anlıyorsun hep negatif yorumluyorsun ben kötü bşy söylemem ki sana der...di :(
- +1 yıl
üzülme şekerim yaa.. Bende senın yazdıklarından böyle diyorum. sen bıraz kafanı dınlesene hıcmı barışma ıhtımalınız yok yanı.
Sen bıraz daha olumluya geçsen belkı oda gorse bunları aranız düzelmez mi..
Soran+1 yılİşte onu bilsem zaten...Seni çok seviyorum aşkım ara verelim dedi bende iyi sen bilirsin verelim dedim telefonu suratına kapadım...
- +1 yıl
ee işte artık top sende şekerım..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılseven insan ara vermez. ara vermek nedir zaten anlamam. saçma şeyler bunlar. seven insan sevdiğinden emin olur, net olur. bence yapman gereken ona '' sen beni yeterince sevsen böyle şeyleri ağzına almazsın. demek ki ben yokken acı çekmeyeceksin ve bana acı çektireceksin. sevmiyorsan sevmiyorum de bitirelim burada'' demeni öneririm.
04 Yorumla
Soran+1 yılya ben beceriksizsem beceremiyorsam kendimi sevdirmeyi?!?!?
- +1 yıl
sevmek karşı taraftan ekstra bir çaba istemez kardeşim. zaman, ne kadar sevdiğini gösterir insanı. seven insan ara vermez.
Soran+1 yılOlduğum gibi sevmesi önemli bencede şimdiden arıza çıkıyorsa ilerde ohoooo diye düşünüyor insan
- +1 yıl
aynen. sevmek ve aşık olmak denen şeyin küçümsenmemesi gerektiğini gösteren bir örnek yaşıyorsunuz şu anda.
Ara vermek = Ayrılmanin kibarca söylenmesi veya söylenmeye calisilmasi. Fazla üzerine düsme, ayrılmak istemis söyleyememis. Biz de bi ara ara vermistik, bi baktim sonra o ara almis basini gitmis, enee ayrılmısız oldu. Ara verme lafını ben de cok ama cok kurcalamistim bir ara, ama degmezmis onu anliyorsun. Sallama, hayatına devam et bosver...
00 YorumlaO cümlenin açılımı şu da olabilir; sana çok alıştım ayrılmaya cesaretim yok az biraz deneme turuna çıkayım yapabilirsem ne ala yapamazsam zaten seninim çantada kekliğim ne dersin?
Bence resti çekte bi silkelensin kendine gelsin. Ya da kabul ettikten sonra hiç umursamıyormuş gibi davran biraz onun ummadığı şekilde ne bileyim eyvah biz ara dedik ama kızı kaybediyoruz galiba düşüncesine kapılsın ki akıllansın.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Aşka ara verilmez... Ona neden seviyorsun diye soracağına..ben neden değişmiyorum diye sorsana kendine? Belli ki sevmiyosun ve adam bunun farkında..ara verip düşünmek istiyo..anlayamıyorum ya hem seviliyosun hemde 'neden beni seviyo' diyosun..pes
13 Yorumla
Soran+1 yılBen ona özel değişmiyor değilim ki onu seviyorum ama duygularımı gösteremiyorum...Göstermeye çalışınca iice saçmalıyorum falan falan...Bir insanın beni sevmeside garip geliyor...o da ayrı tabi alışık değilim...
Soran+1 yılBirde çok sabırsızım tabi herşey hemen olsun istiyorum...Ayrılacaksa ayrılsın bir şekilde unuturum..ayrılmayacaksa ayrılmam çok seviyorum düz çalışıyor benim mantık 0-1 gidiyorum hep arası yok acaba diyorum..Ama seviyorum onu biliyorum sadece seviyorum ama onu yormakta zoruma gidiyor...Hep mantıklı bir insan oldum ilk defa kalbim işin içine karıştı ne yapacağımı bilemiyorumm...
- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
u +1 yıl"Sen kenarda hazırda bekle, ben şu beğendiğim kızla biraz takılayım. Hem ondan tekmeyi yersem, sana dönerim ve böylece boşta kalmam. Ayrıca seni aldatmış olmam böylece." demenin kestime yolu bu.
13 Yorumla
Soran+1 yılZamanı olsa ilk şüpheleneceğim şey bu emin ol...Ama iş var okul var arada telef oluyor zaten sevdicek zamanı yok buda olmadı...
- +1 yıl
Bilmem o zaman.
- +1 yıl
Sen arama ve üzerine düşme bence.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sırf bu yüzden ara veriyorsa hiç düşünme yol ver al sana sonsuz zaman de kapat teli.Bak ondan sonra nasıl tutuşuyor bu nedir yani neye engel oluyormusunki bahane resmen.
01 Yorumla
Soran+1 yılonun yapmak istediği şeyi ben yapmam tamda işine gelecek bşy belkide o yüzden bu yola girmeyeceğim...
+1 yılAllah aşkına neymişş hayatı hakkındaki önemli karar aşaması bir sor bize de bir haber ver de bileyim merak ediyorum şu ilişki arasındaki perde arkası kulis olaylarını... Hey güzel Allah'ım! :)
04 Yorumla
Soran+1 yılyok işte o önemli işi bana soruyor sence ne yapayım bana yardım edermisin diye...Ama aradayız şu an bende anlamadım valla :S:S:S
- +1 yıl
Unutma, o seni bıraktı, ara verelim falan hikaye. Seni yavaş yavaş kendisine kanka yapmaya çalışıyor gibi geldi bana... Aşkı bitiyor ama seni kaybetmek de istemiyor. Yani onu sen sevgili olarak düşünme artık, onun verecegi kararların içinde büyük ihtimal sen olmayacaksın. Seni dahil etmek isteyeceği bir şey olsaydı ilişkinizi pause ettirmezdi canım. Acı ama gerçek olan bu. Polyanacılık yapmaya gerek yok...
Soran+1 yılsebep?Neden hayret bşy?
ayrıl-barış, ayrıl-barış ilişkinin keyfi de tadı da kaçar. Hayatında önemli kararlar alması, beni geçici olarak hayatında istememesine sebep oluyorsa, hiç kusura bakmasın ama ben bu çocuk ruhu adamı hayatımdan siler atarım
00 Yorumla
+1 yılseni seviyorum ama ara vereli ne demek biliyosun dikkatle oku canım '''''' Senden iyisini bulursam ne ala. Bulamazsam sana geri dönerim"'''''' bu ;))))
10 Yorumla
+1 yılbu ..şu anlam ifade ..ediyor..
ara verelim yeni birini buldum...eğer onunla anlaşamazsak ..sana gene döneceğim...
ciddiyim..
herşeyi iyi dşün
seviyorsa senindir..
ve yanındadır..
değer verdiği kadar varsın unutma00 Yorumla
+1 yılsana alistigi icin sevdigini saniyor halbuki bikmistir ve baska ciceklerden bal almak istiyordur ve bu ara suresinde sozde kendi vicdanini rahatlatcak demektir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bu erkekleri anlamak çok zor bazıları yapıyorlar bunu bende yaşadım tıpış tıpış geldi yapamadım sensiz dedi .. ama ilişkiniz sallantıda dikkat etmelisin artık
04 Yorumla- +1 yıl
Değil.
Basit ve düz düşününce anlıyosun.
Soran+1 yılBu kaçıncı geliyor ama asıl korkum bir daha gitmeyeceğine SÖZ vermişti ama sözünü tutmadı bu sefer affetmem yalan olur gibi geliyor...Ondan korkuyorum bu sefer geldiğinde affedemycem ama çok aşığım...
Soran+1 yılŞöyle kaç kere kapısına çiçekle böcekle gidince hem baskın taraf olunca geri çekmeye alışıyor kendini bir yandan acıklı bşy aslında...Naz yapınca ben gidiyorum naz yapınca ben gidiyorum...Hani derler ya kız kısmı diye daha kız kısmısı olamadım ilişkide...
+1 yılBir hatun var, onu ayarlayabilirsem ayarlarım olmazsa sana döneceğim, demektir :)
12 Yorumla
Soran+1 yılZamanı olsa ilk şüpheleneceğim şey bu emin ol...Ama iş var okul var arada telef oluyor zaten sevdicek uyuyamıyor bile...
- +1 yıl
İşte, okulda robotlarla çalışmıyor sonuçta. Biz insanlar uzaktakilere değil her zaman yakınımızdakilere kaptırmışızdır kendimizi :)
Ara verelim demek ayrılmayı denemektir. Deniyecek bakacak ayrılabiliyor musunuz diye. Olmadı yaz baştan diyecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere denedi ve geri döndü deneme tahtasımıyız biz yahu :S:S:S
+1 yılHakkında değerlendirme yapıyor .. Düşünelim bakalım aklımda sen kalırsan yine yanına bütün kalbimle gelebilirim.. Bu sürede düzelirsin demek gibi ... :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBen artık geri dönebileceğime emin değilim zaten bi sürü kez oldu o zaman emindim hep döndüm ama bu sefer o güç kalmadı içimde benimde...Ama onsuz yaşamakta çok ağır olacak benim için
- +1 yıl
Onsuz yasamak aci da olsa bisure sonra alisirsin..
Yanında kalman daha zor olacak senin icin...
Soran+1 yılAşk herşeyi affeder diyor kalbim aklımda daha kaç kere diyor :S:S:S
anlayabiliyorum.. Sadece bu iliskiden yorulmustur, kenara çekilmeye, kafasını toparlamaya ihtiyacı vardır. Biraz kendi haline birak ama yasadıgınıda göster (!), seni seviyorsa kendisi arayıp sorar ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha öncede arayıp sordu ama ben artık geri dönebileceğime emin değilim korkutan bu aslında...Geri dönmezsem onsuz hayatı düşünemiyorum..Geri dönersem bu şekilde devam eden ilişki neye yarar artık ilişkiyi y.lama yapmanın ne manası var diye düşünüyorum?!?!
ara verip sonra toparlanabilen kimseyi görmedim.belki istisna olabilirsiniz ama seni bıraktığı yerden alamayacağını bilmeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kesin zaten...ama nasıl sabredeceğimi de bilmiyorum onsuzluğa offff
senden daha iyisini bulamazsam sana geri dönerim demektir
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha iyisini arayacağını dahi sanmıyorumm...Arasa bulur o kesin
+1 yılbence hiç ama hiç birşey yapma... zamana bırak zaman sana herşeyi gösterecektir..emin ol şimdi sen çık gez dolaş gül eğlen... hiçte kafana takma... mutlu olmak istiyorsan bunu yapmalısın...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorun ne ki? BU hale gelmenızın onun bu taleple sana gelmesinin sebebi mühim..
019 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarını okudumda çock sanırm senin değişmen için sana ara verelim diyor.
Gına getirmemek gerek kimseye eger sen değişmezsen ne yapsın eleman.
Soran+1 yılŞunu sölym bide ben onun ilk kız arkadaşıyım...benim çok ilişkim oldu değişmek için sadece uğraştığım kişi o oldu başka kimse için uğraşmadım alan böyle dedim ama onun için denedim en azından iyi niyet puan getirmiyor ama değil mi?!?!?!?
- +1 yıl
Değişmek derken yani butunuyle kişilğinden ödün vermek gibi algılamamk gerek, sen hani çok sert davranıyorum dedın ya mısala bunu törpulemeye çalışman gerekırdı. Bunun senın kışılgınle ılgısı yok davranış şeklını degıstırmek bu.
BUnu anlıkd egısım yapmaya calsıman bırşey ıfade etmez kı.. Sureklı hale getırmelıydın.
Arkadaşın açıkça '' senden korkuyorum '' bıle demiş.. Tepkısel davranışlarını yuşutman ıyı olmazmıydı. Senı tanımıyoruz yanlıs anlama yıne de.
Soran+1 yılYok yanlış anlanacak bşy yok zaten...Sevmediğimden dolayı yapmamış değilim sadece yapamadım...Davranışlarımı bile değiştiremiyorken kişiliğimi zaten değiştirebilme imkanım hiç yok...Olduğum gibi kabullenilmek çok mu zor yani?!?!?!Bilmiyorum error verdim şu anda :D:D:D
- +1 yıl
Bence zor. neden dersen sen ıyı nıyetlı olabılırsın ya da o an çok sınılnıp sonra hemen yumuşayan bır ınsan olabılırsın. Fakat karşında kı ınsan senı ne kadar telore eder kı..
Var etrafımızda böyle dostlar, akrabalar ondan yola çıkarak yazıyorum.
Senın halın ve tavrınla kısılıgın cok başka. Iyı nıyetlı olsada bır ınsan sureklı tepkısel davranıyorsa neye yarar.
Sinir harbı bu
Soran+1 yılYanlış anlaşılacak bşy yok..Davranışlarımı bile değiştiremiyorken onun istediği kişilik olmam imkansız bundan çıkacak sonuç bu...Sorun anlaşıldı...Bitti yani daha fazla uğraşmanında manası yok...Teşekkürler herkese...
Soran+1 yılhala error vermeye devam ediyorum :)Görüldüğü gibi aynı şeyleri tekrar etmeye başladım okudumda bir an :S
- +1 yıl
Senın kışılıgınde sorun yok. Davranışlarında sorun. Sen dıyorsun kı benı böyle kabul etsın oysa sen ıcınde kını dısına yansıtsan ıkınızde mutlu olursunuz bızde mutlu oluruz.
Soran+1 yılTüm hayatım erkekler içinde geçti kız gibi nasıl olunur onu bile bilmiyorum..Baksana şu halime :D:D:D Kız gibi olmak ne demek :D:D:D Birde görsen ağlarsın...2 sene nasıl dayandı bu insan bana hala anlamıyorum ama ilgi ve sevgi görmek farklı bşymiş en azından bunu anladım...Bitti heralde yada şu an bitmesede bitmek zorunda ama...Bilmiyorum ben burada oturup bunları yazarken o uyuyor bile olabilir nasıl bir karın ağrısı bu böle:S:S:S:S
- +1 yıl
ah canım benım ya.. Seni anlıyorum ama sen kendıne ezıyet edıyorsun be şekercım. Gergı insansın sen yazdıklarından bıle hıssttıryorsun bunu.:) Kız gıbı olman gerekır zaten kızsın. Sanırım iş hayatın senı yoruyor stress falan. Hatan ne bılıyor musun tepkılerını hızlı vermek Bu bendede vardı he halen var geçmedı :) Ama degıstırdım cogu yanımı sende degıstrıebılırsın. YUmusak bakmak gerek bıraz etrafa olaylara. Canım stress yapma bu kadar bence sevgılın senı sevıyor duzeltebılrısın belkı
- +1 yıl
Kstırıp atma bıttı artık ben hak edıyorum falan fılan demen sana ne kazandıracak ne yapabılırm dıye dusunsene az. Olmaz dıyorsun sen degısmem ben dıyorsun. Bu kısılıgını degıstırmek degıl dıyorum bende ıcınde kı ıyı yanları dısarı vermek bıraz kendını sevsene nan:)
Soran+1 yılEvet tam olarak bu sürekli sinir stres birde hızlı yaşıyorum...Herşeyi aynı anda yapıyorum...Dikkatimde sürekli dağınık bir şirkette çalışıyorum herkes 1 proje yaparken ben 6 proje yapıyorum üstüne akşam okumaya üstüne ev işleri üstüne sevgili işleri valla sapıttım...Birde hep ama hep yanlızım...Düzen yok hergün bir şehirde birazda karşı taraftan anlayış bekliyor insan ama yardım isteyecek tipte bir insanda değilim yardım istemek yerine hala yardım etmeye çalışıyorum millete...Ve üstüne...
Soran+1 yılkimse öldümü kaldımı bu kız ne oldu diye merak etmeyince sinirlerim tepeme fırlıyor...Şu an ölsem kimsenin ruhu duymaz yaaa...Böyle saçma şey olurmu?!?!?!
- +1 yıl
canım benım uzme kendını bence. Sen erkek arkadşını anlattın belkı çocuk bıraz degıs dıye bunu dedı sana .. uzulme bak bızler burdayız ya..
Soran+1 yıl:):):) değil mi mantıksal olarak baktığında herşeyin bir çözümü var aslında..Bende hiçbşy iddia etmiyorum hatta rezaletim diyede baştan uyardım o kadar bomba gibi kızlar var etrafta neden ben yani ben onu çözemiyorum...
- +1 yıl
demek ki kalbı senı seçti. Seviyor işte senı. İsteseydı onlara gıderdı zaten..
Soran+1 yılSeçtiği şeyden vazgeçer mi insan bu kadar kolay?!?!?!
- +1 yıl
canım çocuk sana deger verıyor.
Soran+1 yılFikrimi soruyor ama çok soğuk ses tonuyla ben anlamadım ne oldu şimdi?!?!?!
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılben bi bakınayım senden daha iyisini bulursam ne ala bulamazsam dönerim sen yedekte bekle demek
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılben bi hava alıyım dışarda ne var yok eğer senden güzeli safı varsa işimi halledip geri geliyim demek bence
00 Yorumla
+1 yılbazen ara vermek gercekten çok önemlidir. bundan bir hafta öncesine kadar bende istemiştim çok sevmeme rağmen...ama düşüncem;ilişkimi kurtarmaktı. belki kız arkadaşında aynı şeyi düşünüyordur.
00 Yorumlaal işte aynısı benim başımada geldi... bana da şöyle denmişti: seni biraz uzaktan sevmek istiyorum... ! al şimdi uzaktan uzaktan sev alla allaaaaaaaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılUzaktan sevmek nedir yaaa:S:S:S
Soran+1 yılsonra?!?!
Kısaca özetleyeyim " Ne Seninle, Ne de Sensiz olmuyor".. işte...
00 Yorumla
+1 yılbunun bir de ,'ben seni üzerim' versiyonu varki mantık aynı ayrılmak istiyorum ama bana düşman olma.belki geri dönmek isterim
00 Yorumla
+1 yılNötr kal, bir şey yapma..
Çıkar geri gelirse, değerlendirirsin..
(Gıcık oluyorum bu ''Meriç Olmak'' tandanslı sorulara..00 Yorumla
+1 yılAra vermek, bayrak açmak vs vs.
Siz aşk değil, basket maçı yapıyorsunuz kuzum.01 Yorumla
Soran+1 yıl:):) ondan yorulduk belkide ikimizde...
iyi işte adam 2 sene dayanmış ve canına tak demiş. Madem sen istemiyorsun onu bırak o zaman bide neymiş bu senin çekilmez huyların çok merak ettim. :D
15 Yorumla
Soran+1 yılinatçılık,sertlik,terslik,yoruyorum galiba birde vs vs vs...
- +1 yıl
O zaman çocuk haklı ağa kusura bakma inatçı oldumu işler değişir. Ben hiç sevmem inatçı insanları kin falanda tutuyorsundur sen şimdi tam değiştirilmesi gereken huylar hemen bir an önce bu kötü huylarından arın yoksa hayatın boyunca çekersin bu huyların yüzünden sadece aşk yönünden değil hayatın her alanında
Soran+1 yılYa hacı...Haklı olmasa benim burada ne işim var zatende işte...Offffffff
Soran+1 yıl:):)
Neye ara veriyor sevgisine mi :) Sevgiye de sevgiliye de ara verilmez. O vardır ya da yoktur.
12 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi ya?Zaten tek başımayım bu rezalet şehirde, insan merak eder demi öldü mü kaldımı kimi kimsesi yok?Sevdiğini iddia eden kişi yanlız bırakır mı?Tamam iyi bir insan mükemmel bir sevgili değilim ama ben uyardımda onu 2 sene soramı düştü jeton...Hiçbşy olmasa merak eder...çok sinirlendim kendime...sen bunu deyince...
- +1 yıl
Bence çok sorgulama. Kontrolü eline al ve tüm sürece sen hükmet. Tadını çıkar verilen aranın. Dilediğince uzat hatta belirsizleştir. Onu önemsiyorsan da tepkilerini gözlemle. Bir denek gibi... Ara veren bir erkeğin doğal ortamdaki davranış biçimleri... Tez bile hazırlayabilirsin :)
Ara vermek istiyor çünkü birşeyler yolunda gitmiyor. Madem kendini biliyorsun o zaman biraz daha anlayışlı ol.
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bildiğimiz herşeyi değiştirebilsek değil mi?!?!?!
Soran+1 yılDeğişincede nasılsa her istediğimi yapıyor daha neler isteyebilirim kimbilir diye düşünmez mi insan?İnsanın doğasında var bence buuu...Haksızmıyım?
- +1 yıl
Onun için değişmeyeceksin kendin için yapacaksın bunu. Tabi insanın doğasında var ama insanın kötü bir yönü varsa bunu değiştirmek istemesi güzel birşey tabiki ona göre değil doğru olan neyse ona göre değişmek gerek. Mesela onun sana şu konuda değiş dediği bir olay aslında senin yaptığın davranış doğrudur sırf o değiş dedi diye değişmende yanlış olur. Senin ve çevrenin herkesin gerçekten sende istemediği seninde bu davranışlarından şikayetçi olduğun davranışlarını değiştir.
Soran+1 yılOnun yerine karşı taraf onu 2 senedir bu şekilde kabullenip sevdiyse bundan sonra niye kabul edemiyor..?2 sene soramı aklına geliyor haa aslında banu yanlış yapıyor bana diye?!?!Nasıl aldıysan öyle devam etmezmi?!?! Fabrika çıkış 0 km modifiyesiz :D:D:D:D
ayrılalım..sıkıldım...senden bıktım...değişik kızlar ilgimi çekiyorun...
kibar versiyonu...00 Yorumlaara verelim demek..biraz bunaldım..seni kırmamak için ve tamemen ayrılmamak için bir süre görüşmeyelim demekdir..çokda kötü bir şey değildir..
00 YorumlaBiraz zamana ihtiyacı vardır bunalmıştır. Senin tavırların yüzünden olabilir. Bunun cevabı onca canım.
00 Yorumla
+1 yılsenden sıkıldım ara verelim ..senden daha iyisini bulmassam geri dönerim demek sana %100 garanti veririm ara verirsen bidaha birlikte olamassın!
10 Yorumlasen bekle ben kaçmayı düşünüyorum demektir...
önce soğutacak sonrada uçacak...şimdide kendine ortam hazırlıyor...00 YorumlaGugılın ayaklı versiyonu gibisin.Kısa devre oluştu.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:):):)Gugılda aradığıma göre bu tip şeyleri ondan birşeyler kapmış olmam çok normal :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni hiç sevmiyorum sıkıldım bi ara verelim eğer yokluğun da da sıkılır birini bulamassam sana dönerim
11 Yorumla
Soran+1 yılCümlenin yarısına kadar tersi yarısından sonra düzü olarak anlaşılmalı yani ?!?!?Oda bir bakış açısı tabii...Kabul edilebilir...Olmaz mı olur?!?!?:)
sen köşede dur ben bir kaç kız bakıyım uygun bulamazsam yine devam ederiz ama o arada bir yere kaybolma benim ol sana tekmeyi basana kadar demektir.
00 Yorumlabeni bunalttın anla ben azıcık hayatıma bakm bir ara seni ararım yan cebimde kal diyor ,seven adam ara vermez
00 Yorumla
+1 yılHergün makarna yenmezki... Bunun gibi bişi işte anla. Karakteri bozuk.
00 Yorumla
+1 yılsevgide ara verilirse bu yol bu aralar hic bitmez gercek sevgide tertemiz yurek gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. pim çek bomba at!
pim çek bomba at!32 Yorumla- +1 yıl
Tam bir anarşik eleman dediğin kadar varmışsın brehh brehh :)
- +1 yıl
+1 yılişler iyi giderse, bu maçı tatil de edebiliriz.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:):)
aslında o kadar da çok sevmıyorum demektır
04 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ben biraz baskınım erkek gibiyim sertim sürekli herkese karşı sürekli erkeklerin içindeydim öyle duygusal şirincik olamıyorum.Sertim yani ne dese sertim tersim sorun o...Bana her seferinde söylediği sana bir şey söylerken 2 kere düşünüyorum çok korkuyorum senden vs vs vs...
Soran+1 yılşimdi korktum...
+1 yılbiraz özlemek istiyorum demektir
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrı şehirlerdeyiz zaten...Özlemek için zaman boooll...
- +1 yıl
o zaman senden sogumk için zaman istiyor gibi...rest çekmek de fayda var
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi gelişme ?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım