Benden hoşlandığını söyleyen nazik efendi ve her şeyden önce çok iyi birisi var ben iyiliği sebebiyle arkadaş olarak gördüm o gözle bakıyorum hala da bu insani duygularım dışında başka duygum yok ona karşı diyebilirim ama o tam olarak böyle olmadığını söyledi hoşlandığını söyleyerek kendini açıklama yapmak zorunda hissetmiş rol yapamam daha fazla dedi ben tabi bir şey diyemedim olumsuz olduğunu anlamış olmalı ki hemen cevap verme düşün biraz dedi bana ne yapmalıyım kararım değişmeyecek evet ama bunu onu üzmeden nasıl söylerim bir çözüm bir akıl verin bana?
Cevabın nedir?
- Sağlık konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyeli arkadaşlığınızın devamında erkek sizinle ilgili farklı hayallere sahip olmuş.
Son derece doğal ve yaygın bir durum.
Bir ilişki için var olacak hayalleri her iki kişi paylaşırsa bir sonuca gidilebilir.
Ancak; siz farklı düşünüyorsunuz. Bu düşünceniz kesin ise ona kibarca kararınızı açıklarsınız bu hiç zor değil. Zira sorunun içeriği sizin kişilik olarak kibar ve düşünceli birisi olduğunuzu ortaya koyuyor.
Ben size sonrası için bir şeyler söylemek istedim.
O erkeğin bu beklentiden vaz geçip sadece arkadaş kalabileceğini sanmıyorum.
Bir zaman sonra uzaklaşacaktır.
Siz biraz zaman kazanıp ona düşüneceğinizi söylerseniz belkide sizde ondan hoşlanabilirsiniz.
İnsanların düşünceleri değişkendir.
Bir küçük davranış etkilenmenize neden olabilir.
Bence cevap için ona ümit vermeden acele etmeyin istersiniz.
Zaman sizin yardımcınız olacaktır. Sonradan pişmanlıkta yaşayabilirsiniz..32 Yorumla
Soran+1 yılvakit ayırıp bu kadar zahmet ederek yazdığınız için çok teşekkür ederim elinize sağlık :) tavsiyelerinizi dinleyeceğim güzel ve kıymetli düşünceleriniz için çok çok sağolun :)
- +1 yıl
Rica ederim.
Yorum için güzel sözlerinize ve zarif karşılığı için ben teşekkür ederim. Umarım her şey sizin beklentilerinize göre gerçekleşir..
En İyi Cevaplar
+1 yıl"Üzmeden söylenebilecek" bir çözüm arayışında olmanız doğru değil
Çünkü,
Vereceğiniz olumsuz her cevap siz istemeseniz de O' nu üzecek. Hislerini size açarak bir beklenti içine çoktan girdi bile. Anlıyorum, Kırmak incitmek istemiyorsunuz. Biliyorum bir şekilde değerli kıldınız birbirinizi. Fakat o, bu gerçeği görmeli. Hiç zaman kaybetmeden. Bu gerçekle yüzleşmesi gerektiğini bilmeli. Cevapsız kalan her an O'nu daha da ümitlenmeye itecek. Belki üstesinden gelmek adına sizden zaman bile isteyebilir. Ancak, dostluğunuza sizin kadar değer katabilmeyi başarabilirse, bu dostluğu yeniden paylaşmayı deneyecektir. Fakat siz de hazırlıklı olun. Çünkü "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"16 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim cevabımı söyledim tepkisiz kaldı sanki gülümsedi sadece üzüldü biliyorm ama ben daha çok üzüldüm
- +1 yıl
Yaşamı her haliyle paylaşma adına kurulan dostluklar kolay kurulmuyor. Sizin gerçeğiniz ve O'nun gerçeği bazen aynı yerde buluşmuyor işte. Üzülmeniz, hatta daha üzülmeniz kadar doğal bir şey olamaz. Hayat bu. Sevgiyle kalın.
Soran+1 yılteşekkür ederim bilmukabele..
- +1 yıl
Rica ederim Zevkti. Keşke olmasaydı ama oldu ve güzelim bir dostluğa da çok yazık oldu. Demiştim ya,. vereceğiniz her olumsuz cevap O'nu üzecekti. Ama siz her iki şekilde de üzülecektiniz.
Soran+1 yılevet kesinlikle doğru ama umut tacirliği bana göre değil yapmam bazen vazgeçmek gerekiyomuş hayat sınavlarla dolu böyle
- +1 yıl
Tabii ki öyle. En doğru karardı sizinki. Çok zor oldu belki ama. Olması gerekendi.
Seven bir insanı hangi şekilde reddedersen et illa ki üzülecek, bu yüzden uygun bir dille konuşup en başında bu işi bitireceksin. "Dünden beridir çok düşündüm ama duygularının karşılıklı olmadığına karar verdim, seni bir arkadaştan öte göremiyorum. Sevgi işte bu ne zaman kime duyulacağı belli olmuyor. Bunu bile bile teklifini kabul edersem bundan sonrasında daha fazla üzeceğim seni. Kalp bu oyuncak değil ki, seni kırmak üzmek istemem. Bu yüzden çok teşekkür ederim ama ben bu ilişkiye başlamak istemiyorum" tarzında bir konuşma yapabilirsin. İkna edilme, kararlı ol. Sesin kararlı çıksın ki seni ikna etmeye çalışmasın.
22 Yorumla
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim canım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl'' Seni kırmak istemiyorum ama sana karşı bir şey hissetmiyorum. Zaten şu sıralar özel problemlerden dolayı pek bunlarla ilgilenecek vaktim yok. İçimden gelmiyor. Kalbini kırmak istemiyorum. Lütfen üzülme. Arkadaş kalalım. '' diyebilirsin. Ya da buna benzer bir şey.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
- Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılYa şunu yapma bence yaşamış biri olarak söylüyorum arkadaş olarak görüyorum deme zaten emin ol sen onu kibarca reddetsen de konuşmayacaksaniz , bence konusmamalisiniz yanı çünkü çocuk her seferinde umutlanacaktir. Aşağıda biri demiş ya deneyebilirsin cocuğa sans verebilirsin. Çocuğa da cikacaksan çıkmadan önce " Sana karşı senin bana hissettiğin duyguları hissetmiyorum fakat sana değer verdiğim için denemek istiyorum" gibisinden bisiler söyleyebilirsin. Ama tabi ona bir şans vereceksen diğer turlu nasıl davranirsan davran uzulecektir. Beni dinleyecek olursan bir şans ver derim çünkü belli çocuğa değer veriyorsun.
15 Yorumla
Soran+1 yılçok değer veriyorum evet çok yakınım gibi diyeblirim ama işte aşk sevgi farklı şeyler ben aşık olmak isterim ilişkimde :(
- +1 yıl
Aşık olmak istersin ama insanlar başta sevmedigi birine de aşık olabilir?
Soran+1 yılorası muhakkak alışkanlığın getirdiği bişey oluyo o zaten sevgiye dönüşüyor neticede.. ama ben dostluğuna sevgililiğinden daha çok değer veriyorm sanırım sebep bu
- +1 yıl
Tabi kimseyi zorla da sevemezsin ama hanı zor olur bu saatten sonra o dostluğun devamı ha şu olur sen onu öyle gorursun ama o seni görmez.
Soran+1 yılmalesef doğru uzaklaşacak ve ben çok sevdiğim birini kaybetmiş olcam ama diğer türlüsünü de yapamam çıkmadım işin içinden mantıklı olmak zorundayım sanırım artık
+1 yılYani yapacak bişi yok. Yanlış anlama ama şu an düşünmüyorum bir birliktelik de O anlar zaten. Yani hoşlansaydın kabul ederdin. Etmeyince kendisinden hoşlanmadığını anlar. Arkadaşlığına devam et ama zamanla daha az samimi olmaya başla. Çünkü ilerde başka biri ile çıkarsan birden pat diye ilişkini kesincede kötü olur. Samimiyetini azaltki ümidini yavaş yavaş kaybetsin. Ancak bunu diyebilirim...
12 Yorumla
Soran+1 yılçok mantıklı bu söylediğin teşekkür ederim değerli görüşün için ;)
- +1 yıl
Ederim ricalar...
Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne derseniz deyin üzülecek...
Tek merak ettiğim şey;
iyi birisi dediniz,
Nazik dediniz,
Efendi dediniz...
Bunlar reddedilme sebebi mi oldu artık kızların gözünde?
Neden sizi seven insanlar gözünüzde bu kadar değersiz oluyor hep?311 Yorumla
Soran+1 yıltam aksine onu reddettiğimde üzülmesin ki zaten bunlar yüzünden değerli o kişi benim için yani reddedilme sebebi benim aşık olmak istemem..
Soran+1 yılönyargı değil arkadaşlığından daha öte dostum o benim ve sevgili gibi göremem işte
Soran+1 yılya bunun bir sebebi yok ki elektrik olsa şimdiye dek elbette sevgilim olurdu o zaten onun sevgisi tek taraflı ne yazık ki
Soran+1 yılbilmiyorm aşık olmadan ilişki yaşamayı hiç düşünmedim ben illa duygum olmalı kalp atmalı
- +1 yıl
aynen anlamıyorum bu cinslerimizi biz ölüüyoruz biraz değerimiz bilinsin diye ama bunlar...
- +1 yıl
@Kartonhelva pardon da kimse bu tarz erkeklerin yüzüne dahi bakmıyor, boşuna kandırmayın kendinizi
- +1 yıl
valla ben bakarım da tek suçum erkekleri arkadaş olarak görmemem ya sevgilim olur ya da hiçbir şeyim
Ne kadar dusuncelisin kuzum sen klasik bir kiz tipisin... direk soyle en az öyle üzülür çeşitli yolllarla uzatma olayi
14 Yorumla
Soran+1 yılya kırmak cidden istemiyorm arkadaşlığına değer veriyorum bu yüzden danışmak istedim sizlere :/
Soran+1 yılen basiti bu evet inşallah ters tepmez bakalım görcez
+1 yıldusundum karar verdim sonunda ise en dogrusu arkadas olarak kalmak demelisiniz bence
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim saolun.. :)
+1 yılYani seni seviyorsa hemde çok seviyorsa bunu dediğin an paramparça olur her nekadar nazikçe söylesen de bu büyük bir kural ve değişmez
12 Yorumla
Soran+1 yılbeni çıkmaza sokan da bu işte...
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına zor durmdasın
Eğer sizin bahsettiginiz gibi kaliteli ve duzgun bir insan sa yapmamiz gereken en guzel sey acik yurekli ve samimiyetinizle duygularinizi paylasin. Emin olun anlayisli olacak ve saygi gosterecektir zaten yakisan da bu olmali
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim görüş için :)
Kalbi kırılmasın diye sevecek halin yok demi güzel bir şekilde anlat
11 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi birisi arkadaşlığının değeri büyük ondan dolayı çıkmazda kaldım gibi oldu
+1 yılşu an herhangi biriyle herhangi bişey istemiyorum senlik bişey değil bu lütfen beni yanlış anlama :d her zaman söylediğim ve çok sevdiğim yalan çokta işe yarar dene bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven insan kırılgandır. Üzülecek o da, mecbur. Arkadaşım olarak kalmanı istiyorum, filan de
12 Yorumla
Soran+1 yılanca bunu diyeblirm zaten.. teşekkür ederim canım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, iyi akşamlar 😊
Senin gibi düşünenleri görebilmek güzel. En azından aşağılamadan ve onu küçük düşürmeden bunu ifade etmenin yollarını arıyorsun..
10 YorumlaAynen böyle de
Sana arkadasligin otesinde biraey hissetmiyorum bende asik olmak istiyorum ama bende sevmek istiyom tek tarafli bir iliski olur bu hic baslamadan biter sen yoluna benn yoluma10 Yorumla- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYüzyüze konuş derim. Hoşlanmadığını ama arkadaşın olarak gördüğünü söyleyebilirsin. Sana olan arkadaş ötesi duyguları geçtiğinde hep bir arkadaş olarak sana yazabileceğini söylersin.
10 Yorumla Öyle birşey yok!
Çünkü bir ince ruhlu varlıklarız😅10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzgünüm sana karşı o tür bir duygu beslemiyorum desen iyi olur du yani anlardı diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılSendeki duyguların bende bir karşılığı yok ne yazık ki...
Kısa ve net cümle...10 Yorumlareddedtigin zaman kalbi kitilacaktir ne kadar nazik olursan o
10 YorumlaOnu Üzmeden söylemeye çalışırsan, :D Olmaz sana hala bir şekilde umut bağlar bir şekilde kırman lazım tipim değilsin falan de yoksa peşini bırakmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılçok acımasızca olur yaa yapmam böyle bişeyi
+1 yılüzülse nolacak ki ben seni haketmiyorum falan de klişedir :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yılsence ben bunu der miyim?
- +1 yıl
o zmn dolaylı yolla anlatmana gerek yok git direk söyle :D
Sağlık konusunda 24,4b cevap paylaştı. Seven insanın kalbi kırılir istemesende zamanla alışır
20 YorumlaSağlık konusunda 681 cevap paylaştı. Zor iş üzmede bu arkadaşı :/
12 Yorumla
Soran+1 yılasla bile isteye üzmem dostluğu kıymetli benim için
+1 yılÖzür dilerim ama sevdiğim var diyebilirsin?
12 Yorumla
Soran+1 yılyakın arkadaşım bu kişi her hareketimin anlamını bilir bu yalanı hemen anlar yani malesef :/
- +1 yıl
Bol sans :)
+1 yılDe ki; " yakışıklısın ama kısmetim değilsin"
10 YorumlaSağlık konusunda 602 cevap paylaştı. erkeğin kalbi kırılmaz, nefsi kırılır :)
10 Yorumla- Sağlık konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKalbi kırmayı göze alacaksın bir kere.
00 Yorumla Kimsenin kalbi kendimizinkinden önemli değil :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğer verdiğim biri için ha ben ha o farkeden bişey olmuyor
+1 yılHayır demek zaten reddetmektir başlı başına
00 YorumlaKibarca siktirip gidermisiniz lütfen diyerek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercekleri soyluyerek. Ve sakin umit vermiyerek
00 Yorumla
+1 yılKirmadigin bişeyi çöpe atarmisin
00 YorumlaSevmiyosam direk reddederim
00 Yorumla
+1 yılZaten efendi olduğu için kaybetmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılaksine ben onlara daha fazla değer veririm ama aşk bambaşka bir olay arkadaşım farkı burası
- +1 yıl
Afedrsnz
görüşme bir daha ve sevgilin olduğunu söyle :)
00 Yorumla"Sen daha iyilerine layıksın, ben yolluyum.." de
124 Yorumla
Soran+1 yılpardon?
Soran+1 yılarkadaşım dalga gececek bir konu değil bu ciddi cevaplar gerek bana yakın arkadaşım değer verdiğim birinden bahsediyorm ben
Soran+1 yılnickine proflne bakınca daha nitelikli yorum beklenir senden biliyo musun boş beleş konuşuyorsn zahmet etme bence
Soran+1 yılgenelleme yaptığın kişilerden değilim ben benim burada hangi sorularla muhattap olduğumu bilemezsn öyle değil mi? ya da daha basiti hayat burada sorulan sorulardan ibaret değil öğreneceğim yer burası değil bu durumda ben sadece danışıyorm ve burdaki 2 bir küsür insanın herbirinin ayrı bir fikri vardır yazılanlara bak ve ergenlere verilen cevaplar gibi olmadığını kendin gör
- +1 yıl
Hayat burada sorulan sorulardan ibaret değil ise buraya soru sormaktaki amacın ne? Madem ki görüşlere inancın yok ve soruları önemsemiyorsan neden insanlar senin sorunu önemsesin? Vehbi koç'un torunumusun? Kendinle çelişmende başarılar diler, fazla kasıp beyin moleküllerini yakmamanı öneririm.
Soran+1 yılsen 9 xper e nasıl ulaştığından o kadar eminsn ki herkesi kendin gibi sanıyorsn bu yzden her soruya aynı davranıyorsn ben gerçektn ihtiyacı olanlara yazarım ve hayat bu sorulardan ibaret değil derken kasteddiğim şey senin onları oku öğrenmiş ol demendi ne alaka? ergenlere yazılanlara ihtiyacım olamaz vehbi koç esprin de gayet sığ.. velhasıl bil mukabele arkadaşım
- +1 yıl
Edebiyat parçalamana hayran kaldım lakin senin borunun öteceği yer değil burası güzel kardeşim.
Burada soru soruyorsan iyi görüşe sevindiğin kadar kötü görüşede saygı duymayı öğreneceksin. :)
Ya da öğretirler yani zamanla soru sordukça görürsün, mesele ne kadar görüş yapıp ihtiyacı olanlara robin hood gibi yardıma koşup görüş yapmak değil de işin aslını çözebilmektir ki sen edebi muhabbetlere daha hakim olduğundan bu konulara pek uzak kalmışsın... Sığ esprime gelince o espri değil bir benzetme idi!
Soran+1 yılkomiksin sen ciddiyim seviye farkımız olduğunu düşünüyorm açıkça burada bulunma amacını sorgula bence sen espri-benzetme herneyse o kel alaka sözlerine ihtiyacım yok işte bahsettiğin o kötü görüş dediğin şey varya sana ait madem ki görüşünün ne kadar alakasız olduğunu da söyleyeyim ya da gerek var mı ne bileyim? ben ne demişim sen ne demişsin? kıyasa hacet yok seni ciddiye almaya lüzum yok velhasılı kelam.. neyse
Soran+1 yılbenim sorumda bana cevap verdiğini hesaba katarsak bir an evvel uzayarak bunu kanıtlayablirsin bak işte sana fırsat
- +1 yıl
Vuhuhu, fazla havalı...
Gazın rahatsız ediyor demek, sakin ol.
Yaptığım makara sana dokandıysa buun üstünü kapatmak senin yararına idi sen kendi çapında süslü lafların çerçevesinde edebiyatı tercih ettin, şimdi ise lugatındaki kelimelerin tükendiğinden kıyıya vurmuş balık gibi ne halt edeceğini şaşırmış bir durumdasın...
Anlıyorum seni, bulunduğun durum içler acısı amma ve lakin bunu kaldırabilecek olgunluğa ve yaşa sahipsin. Sakin ol ve bir madensuyu iç.
Soran+1 yılhala konuşuyorsun ama :D son sözünün içinden güzel iki cümleyi aldım diğerlerine de güldüm :D
Soran+1 yılhı hı peki.. teşekkürler bu büyük çaban için inatla yazmaya devam etmen takdire şayan :D
- +1 yıl
Boş taktir iş görmez, ellerin patlayana dek alkışayacaksın. Ve sana son tavsiyem asla ve asla güneş doğduğundan itibaren bir daha karşındakini senden aşağı görme. :D Şimdi sen kendini benden çok üstün görüyorsun ya mesela hadi diyelim ki üstünsün bu fikre kapılıp bana benzer birine aynı muameleyi yaparsın da baltayı taşa vurursun... Dikkat et, yatarken sırt üstü yat gazın rahatsız etmesin.
Soran+1 yılben kendimi üstün görmedim ama sadece sen alakasız o görüşünü görüşten sayarak diğer değerli yorumlara hakaret etmiş oldun ve benim bunun ayrımını sana hatırlatmam şarttı kusura bakma
Soran+1 yılbu kadar düşünüp filozofik boyuta çekmenin bir anlamı yok bence alakasız soru olsa kaldırılır ki hiçbir görüşüm ya da sorum bu sebepten kaldırılmadı sen benim sorumun niteliğini sorgulama hakkına sahip değilsin beğenmiyorsan yazmazsın çok şey biliyorsan o ergenlerin sorularını eleştir ki faydan dokunsun abisi tabi onlara değil xper in artar gene sen kazançlı çıkarsın hani ciddiye almıyorsn ya vs vs. benim senin fikrine ihtiyacım olmaz ki bu durumda hala kulağa sığar bişey söylemediğine göre sabaha dek konuş sen bak engellemem de ben herkes özgürce söylesin haddini aşmadığı sürece herkes konuşablir pek ala
Soran+1 yılbundan bana ne :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruya ancak gulerim zaten kirilicak siz kızlar yok mu hepiniz böyle adisiniz
07 Yorumla
Soran+1 yıltanımadığın insanlar hakkında bilgin yoksa fikrin de olmasın arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılYa hehe hepiniz aynisiniz işte hep iyisi olsun iyi insan çıkınca nasıl kırmadan söyleyebilirim gecin bu edebiyatı aptallar dus bir kötüye de anca anlarsın dedimi çok iyi bilirim bu acıyı yazık o çocuğa
Soran+1 yılarkadaşım sen problemlinin tekisin sana verecek cevap aramıyorum ok
Cevap sahibi+1 yılYa heje işine gelmynce tabi
Soran+1 yılsenin birisinden kuyruk acın varsa bundan bana ne? bence sen genellemelerinle devam et sen beni tanımıyorsn ama maşallah hayal gücün kuvvetli
Cevap sahibi+1 yılYa hehe pollyana
Cevap sahibi+1 yılBütün kızlar öyle senin farkın da yok iste
+1 yılÇıktır git.
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?