bir insan ilgi duyuyorsa bunu anlarsın. bunda hepimiz hem fikiriz.
benim asıl konum bana ilgi duyan birisine şans vermişim muhabbet kurmuşum.
başka birisi de gelirse ona da şans verirsem yani bunun neresi doğru bence değil.
şahsi görüşüm.
burada kişinin karşısında ki önemli eğer hoşlandığını sölediği insandan sadece sevgi istiyorsa konuşmaz ama amaç başkaysa değil bir başkası bir kaç kişi daha konuşmak istese konuşur bana kimse aksini sölemesin bu olay sağdık olma olayı değildir abi karşındaki insan seni tatmin edebiliyorsa gerek bakışıyla gerek sevgisiyle gerek cinselliğiyle (artık orası sana kalmış bakış açısı) kimse başkasına yürümez ama öyle değilse bulana kadar yürürsün
Ben konuşurum. Ama şunu unutma eğer bir erkek "3 kız var hangisini seçsem?" falan diyorsa yalan konuşuyordur. Erkekler kızı seçemez. Kız erkeği seçer.
kız seçer de düşünsene üstat. sen bir kızdan hoşlanıyorsun ilgi gösteriyorsun.
onun senden başka birisi ile konuştuğunu duysan kabul eder misin?
bence yanlış.
Ona kalmak denmiyor ilgi ve sevgi hoşuna gidiyor bireylerin bazıları da ne istediğinden kaynaklanır sebep ne olursa olsun kimseyi aptal yerine koymaya gerek yok Eger birinden hoşlanıyorsam şans veririm ne onu nede kendimle bu şekilde oynamasına izin vermen
Ben bu sitede böyle yapıyorum biriyle konuşuyorum ama biriyle değil konuştuğum birçok kişi var şimdi biriyle çıkıyorum diye diğer bayadir konuştuğum diğer kişiyle konuşmasm ayıp olmaz mj
bana göre senin yaptığın yanlış.
Ama ben onla arkadaş olarak konuşuyorumdur zaten diğerine cikiyosam
ben arkadaşlıktan bahsetiyorum farkında isen. yukarıda öyle yazmadım.
İşte ben konuşuyorum ama öyle konuşuyorum yanlış mi doğru mu bilemem digeriyle çıkıyorum diye öbürü yle konusmmalzik etmiyorum zaten derim ciktigim var diye o da benle konuşmaya devam ederse ederin konuşuruz
söylersin de erkek milleti için fark etmiyor bizim toplumu biliyorsun.
Cevap
4Cevap
Konuşurum. Bence aldatmak gibi bişey değil sonuçta aranızda bişey yok ciddi bişey düşünüyorsam eğer başkalarıyla konuşmam ciddi düşünmüyorsam konuşurum
ben ciddi ciddi karşındaki sana ilgisini hoşlandığını belirtiyor.
sen onu bile bile başkasının hoşlantısını kabul eder misin?
Ben ondan hoşlanmıyorsam ve ona ilişkimizin olmayacağını söylediysem evet başkalarıylada konuşurum
o zaman benim sorumda işin yok boş yorum yapmışsın.
aldatmaktan fark olması için o konuştuğun kişinin senin için arkadaştan öte bişey ifade etmesi lazım
bende ondan bahsediyorum zaten arkadaşlık yazmadım yukarıya iyi okursan.
hemen de bir tripler açıkçası ben sevgili anlamında biriyle konuşuyorsam onun yeri ayrıdır ama başka bir erkek arkdaşımla seviyeli bir şekilde konuşmayacağım anlamına gelmez
ya ben ne diyom sen ne diyon ya.
aynen dostum
Sadık bir insanım ve karşımdaki insanında öyle olmasını isterim. Sosyal hesap ve rehberden kızları sildim.
kesinlikle hayır neyiz şere. fsizmiyiz biz.
arkadaşların çoğu ederim diyor.
onlara ilet bunu.
bişey demiyorum.
bana göre herkes kendine yakışanı yapar.
bir insan kendine yakıştırıyorsa benim için sıkıntı yok.
sevgilim varken de flort ederim sonucta gidip sey yapmiyorum yeter
aynısını sevgilin yapıpta karşı çıkar mısın?
hyrrrr
o zaman sen kendinle çelişiyorsun. konu kapanmıştır devam et.
naslaaaa nolamazzz ulen
nani.
İdare etmek maksadıysa yanlış ama doğru kararı vermek içinse normaldir.
Yok yaa yapmam ben oyle sey
Hayır tabiki, her zaman tek olur.
Aynen. Gavatlık
hayırrrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar