Askerdeki her erkek aldatılır mı ya da bir kızın sevdiği askere giderse bu kız için nasıl bir durum?

arkadaşlar bir kız arkadaşım var. Kendisini çok beğeniyorum. Hatta ciddi bir birlikteliği düşündüğüm ilk bayan (evlilik anlamında). Ama seneye askere gideceğim. İçimde bazı sorular dolaşıyor. 1) Askere birini severek gitmek nasıl bir durum.Çok zor olacağını düşünüyorum (bu soru erkeklere) 2) Askerken aldatılmak gibi kötü bir kuruntu da içime geliyor. 3) Kız tarafından bakınca da 6 ay gibi bir süre sonuçta onları da üzüyor. Böyle bir hüzün içine sokmak istemiyorum 4) Bir de evliliğin kişisel (mesleki) hedeflere ulaşmadaki pozitif ve negatif etkilerini merak ediyorum.

kafamda ki bu sorular ona açılmamı engelliyor. Özellikle de birçok gerçekleştirmek istediğim hedefler var. (yüksek ücretli bazı kursları almak gibi...) bunlar yeni evlenen çiftleri nasıl etkiler çok merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
mesleki hedeflerle ilgili sorduğum soruya da cevaplarınızı bekliyorum. Yeni olan bir evlilikte akademik hayat vb. kişisel hedefler rolantide mi kalıyor bunu merak ediyorum
Askerdeki her erkek aldatılır mı ya da bir kızın sevdiği askere giderse bu kız için nasıl bir durum?