Ben de akrep burcuyum ama beni tanıyanlar hiç akrep özelliklerini tasimadigimi söylerler. Akrepler daha baskın bir karakter olur diye. Ben de benzetirim kendimi akrebe aslında. Akrep kadını nasıl olur aşk uyumlu? (Hoslandigim kişi boğa burcu :)) geleceğe dair neler olabilir?
Seni tanımıyorum ama akrep burcu kadını erkeği kadar zor değildir. İnsanlar akrep diyince suratsız ketum bişey bekliyor.. erkeklerinin çoğu böyle olduğu için :) ama siz kadınları için de bu durum biraz ters, daha naif.. ama dediğim dedik, çaldığım düdüktür :) :) Boğa burcuyla akrep burcunun anlaşması imkansız değil , boğa burcunun akrep burcuna kendisini kanıtlaması lazım.. çünkü akrepler için sadakat çok önemlidir. Boğalarda biraz ARKADAŞ CANLISI :) diyeceğim o ki; güzel bir ilişki olabilir ama her şey boğanın birazcık sabrına bağlı :)
Öncelikle akrep burcunun aşık olması çok zordur, kendisi çok zor bir karakterdir ama aşık olduğu zaman da sonuna kadar aşık olur.. Akrep için en önemli şey sadakattir :) İkizler burcu da biraz çapkın ya da ayran gönüllü olabilirler. İlgiden çok hoşlanırlar.. Cinsellikte mükemmel bir uyum yakarlarlar :) ikisi de bu konuda çok heyecanlı ve istekli oldukları için :) İkizler burcunun göz ucuyla karşı cinse bakması bile akrep için çok büyük bir olaydır. o yüzden burada ikizler burcuna çok iş düşüyor :) Çünkü akrep burcu çok baskın karakter olup, duvarları ve sınırları olan insandır onu aşmamak gerekir :)
Yılan burcu hakkında düşünceleriniz nedir çok iyi anlayan şahıs :) Bu yılan nereden çıktı? -onu bilmiyorum ki diğer konular hakkında sorabilirsin.. Tamam Kova'dan Oğlak olmaz dediler gittim oldum. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında? :D
Çin astrolojisinden vurmaya çalışıyorsun YILAN SENİ... Kararları net olmayan bir burçtur yılan burcu.. ilişki kurulması bu yüzden çok zordur.. ilk başlarda güzel giden hatta mükemmel giden bir ilişki en fazla 3 ay sonra sarpa sarmaya başlar.. Bütün burçlardaki kadınlar kararları net olan insan arar karşısında.. Senin yolların dolambaçlı '' acaba şunu mu yapsam, şöyle mi yapsam'' gibi :) E biraz da sessiz olunca insanların seni çözmesini beklersen biraz daha beklersin :):):):) :D kolay gelsin
:) Oğlak çalışkandır, kendi dediği olsun ister ortama girdiği zaman hemen dikkat çeker, gizemli kalmak ister ama maalesef başaramaz :) diğer cümlelerim hala geçerli :)
Kova burcuna şöyle bir açıklık getirebilirim.. Kova burcu kesinlikle kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Emirlerden hoşlanmaz.. Aslında çok sessizdirler ama içinde fırtınılar kopar.. patlamaları da nerdeyse bütün gemileri yakıcak durumdadır. Aşk konusuna gelince zor bir burçsunuz öncelikle sizi kaldırabilecek bir burçla tanışmış olmanı gerekiyor. öncelikle koç , oğlak ve yengeçten uzak durmalısın bunlar seni daha çok harlar ve kızdırır.. İkizler burcu biriyle uzun soluklu bir hikayen olabilir :)
O kadar iyi anlıyosun ki Astraloji diye yazıyosun sdfadsa Evladım astroloji o :D İyi ki anlıyon yani Ya benim sevgilim boğa burcu ben başak uyumumuz nasıl?
tatlım dalga geçme yanlış yazmışım :) Boğa burcu erkeği lüksü ve giyinmeyi sever başak burcu kadını da çok titizdir. Boğa burcu erkeği çok titiz olmasa bile temiz ve derli topludur. İletişime gelince ise boğa burcu erkeğini asla sıkmayacaksın ona çaktırmadan yapmak istediklerini yaptıracaksın. Kendisi doğru kanaldan girdiğiniz zaman size çok romantik olacaktır. Cinsellikte ise boğa erkeği duygusal ve yavaş olmak ister, hissetmek onun için çok önemlidir. :)
Boğa burcu erkeğini etkilemek istiyosan, ona lüks şeyler yapmalısın maalesef lüksü çok seviyolar. Doğum gününde lüks bir yere götür mesela, marka hediyeleri çok sever. ve onu anlamasan bile anlıyomuş gibi yap :) Boğa burcu erkeği hepsi için geçerli değil ama birazcık yalan konuşmayı sever bunlar çok büyük yalanlar değil tabii ki senin doğrusunu bildiğin yalanlardır :) bunu yüzüne vurma :) poh pohlanmayı sever.. arkadaşları arasında övülmekten hoşlanır, sen böyle yaparsan karşılığını mükemmel bir şekilde alırsın :*
Akrep kadınını akrep erkeği gibi değildir. Akrep kadınının da duvarları vardır ama yıkılmayacak kadar güçlü değil, sadakat ile yıkılacak kumdan kale bile diyebiliriz :) Gri yoktur akrep kadınında bir şey ya vardır ya da yoktur. Ama maalesef Oğlak erkeği kararsızlıklarıyla mimlenmiş bir burç.. En küçük olayda bile şunu mu yapsaydım bunu mu yapsaydım diye düşünür. Bu da haliyle akrep kadınını çileden çıkarır. Aşk ilk başlarda heyecanla başlar... ama sonrası istisnaların içinde olmanızı diliyorumm.. :(
Balık burcu erkeği hassas ve duygusaldır :) Mutluluğunu herkesle paylaşır ama üzüntüsünü genelde içinde yaşar, seni en iyi anlayak burç kuşkusuz akrep olacak seni gizemli dünyasına çekicek ve sende merak, heyecan uyandıracaktır. diğer seçenekler ise Boğa ve Terazi :)
Çılgın bir ilişki :) yay kızı her ortamda kendini gösterebilen, dışa dönük, eğlenmeyi seven, espri yapmayı seven kısacası hayat dolu bir burç.. Boğa erkeği de gezmeyi çok seven bir burç :) herşeyin en iyisi onda olsun ister, en güzel yere o gitmek ister.. :) Bu da yayın hoşuna gider haliyle malum yay da biraz hoşlanıyor böyle şeylerden :) Aşk uyumunuz güzel görünüyor. Cinsellikte ise Boğa erkeğinin isteklerini harfiyen yerine getirirsen mutlu sonnnn :):)
sana şöyle açıklayacağım.. Başak kadını çok titizdir, Kova erkeği işkoliktir. Başak kadını da işkolik olduğu için ikisi birbirine çok zaman ayırmaz akıllarında hep işle ilgili bir sürü şeyler geçer.. yan yanayken bile bu yüzden olmaz diyorlardır. Tabii çok istisnalarda var, umarım onlardan birisi olursunuz. Bir de şöyle ki kova erkeği için cinsellik çok önemlidir. heyecanlı bir cinsel hayat isterler ama başak kadını çok titiz olduğu için ona oldu bitti hadi!!! gözüyle bakar :( bir düşün derim... ( umarım istisnaların arasındasınızdır.. )
Benim en sevdiğim burç aslan erkeği.. Onlar sevdikleri zaman dünyanın en mükemmel adamı olurlar.. Her şeyi dibine kadar yaşarlar.. Ama aslan erkeklerinin de bir özelliği var.. Soğuduğu insana asla geri dönmez.. Çok eğlencelidir, çok şebektir :) :) esprileri çok iyidir.. ama giderse bir daha dönmez.. kendini belki hatırlatır arada sırada ama asla eskisi gibi olamazsınız.. :( Kova kadını biraz daha ciddidir ama onu açabilecek burçlardan biridir aslan :) Umarım anlatabilmişimdir... :(
15 aralık yay burcu oluyor :) yay burcu çok heyecanlı ve sosyaldir. Balık daha içine kapanık ve derindir. çok sağlam bir ilişki olduğunu üzülerek söyleyemem :( yay balığı yıpratır... ( üzgünüm :( )
Koç erkeği seksi ve gizemli kadınlardan çok etkilenirler. Seksi dedim ama illa mini etek değil :) vücudunuza yapısan kıyafetler giyip yanına gidin, konuşurken direk gözlerinin içine bakın, o size soru sormadan ona bişeyler anlatmayın :) ve sakın ona baskı kurmayın.. Koç erkeği çok sahiplenici degil biraz zamanla alışkanlık girince sahiplenmeye başlar bunu sizinle sevgili olmak istemiyo diye düşünmeyin :) Koç erkeği sonbahar kokularına bayılır mesela ; armani si, calvin klein euphoria, burberry clasic gibi gibi.. :) kendisi çok hayat dolu ve enerjiktir.. enerjisi sizi kendine daha çok çekicek ve sizde merak uyandıracaktır.. Sizde onda merak uyandırmaya bakın :) Cinsellik ise onun için çok önemlidir.. Normalde romantik olmadığı kadar yatakta romantik olacaktır :)
Akrep erkeği çok zordur. Ketumdur, ne zaman ne yapacağını ve ne zaman ne düşündüğünü kimse kestiremez. Yıkılmayacak kadar zor duvarları vardır.. Kuralcıdır.. karşısındaki insan onu çok kızdırdığı zaman fevri hareket etmez zamanı kollar ve zamanı geldği zaman karşı tarafı pişman eder.. Boş konuşmaz, deplasmanda olmaktan hoşlanmaz.. Plansız tuvalete gitmez :D Aşk hayatı : İnsanlara çok zor güvendiği için ilk görüşte aşk diye bişey akrep için mümkün değildir, yavaş adımlarla derin derin hareket eder tabii karşısındakini buna değeceğini biliyorsa. Bilmiyorsa çapkınlık akrep erkekleri için sadece 1 geceliktir. Cinsellik akrep erkeği için yemek yemek kadar normaldir. İhtiyaçtır, partnerini mutlu eder..
İkizler kadını bir şey hemen karara başlansın adı konsun hemen bişeyler paylaşalım diye kendini yer :) Yay erkeğinin zaten aşık olması biraz zordur, olunca da bırakması zordur :) yay erkeği de ikizler gibi değil yavaş yavaş ve emin adımlarla yürümek isterler.. Bu yüzden ikizler birazcık içinde yaşamalı bazı duyguları her şeyi ona yansıtırsan onu boğarsın ve elinden kaçıverir.. zaten yay da sabun gibi ilgisizlikten de sıkılır, çok ilgiden de sıkılır zor ama çok eğlenceli bir burçtur :) Cinsellikte ise Akrep erkeğinden sonra yay erkeği gelmektedir :) Amannnn dikkat edin :))))
Koç Oğlak'ı anlatıyorum ilk önce :) Koç çok inatçı bir burçtur, dediğim dedik derler hep onların dediği doğrudur eleştriden hiç haz etmezler.. Hep ortamlarda gözde olmak isterler :) Oğlakta çok inatcı bir burç olduğu için ikiside inatlaşacaktır. ilk başta güzel gibi görünse de sonu çok güzel bitmeyecektir.
Koç ve Aslan Dünyanın en mükemmel çifti diyebilirim, bu kadar eğlenceli, bu kadar hayat dolu, bu kadar kafa dengi bir çift olamaz :) Ömür boyu mutlu olun amaa koççlar bir yaramazlık yapmazsa uzun soluklu bir hikaye olur :) :)
Boğa burcunun özellikleriyle başlayayım, boğa burcu lüksü, eğlenmeyi, şık olmayı, pohpohlanmayı seven bir burç. Eleştirilmekten hiç haz etmez hemen yapıştırır cevabı. Biraz da hızlıdır boğa burcu ve o kadar lüks sevmesine rağmen kenarda her zaman parası vardır. :) Terazi burcu da tutumlu bir burç olduğu için maddi konuda sıkıntı yaşanmayacaktır, ama terazi burcu daha ağır başlı, tabiri caizse daha oturaklı bir insandır. Eğlenmeyi sever, eğlenmeyi bilir ama sapıtmadan çizgisinde yapar herşeyi. :) cinsellikte ise boğa daha aktif gibi görünüyor ama teraziyi de hafife almamak gerekiyor :)
aklına gelebilecek bütün dalları kapsıyorum... kendimi bildiğimden beri astrolojiye çok ciddi merağım var ne mutlu bana ki kaynanam da benimle aynı kafadan :) Kesin bilgi yani bunlar :D sallamasyon değil..
Aslan kadını ben merkezlidir, ormandaki dişi aslanları düşünün yemeği erkek aslana dişi aslan getirir. Hep kendi sözünün geçmesini ister bu Yengeç erkekleri için çok zor olmayacaktır. Aslan kadının istediği şeyler mantıksız olmadığı için yengeç erkeği bu istekleri genellikle karşılayabilir. :) Bu çift uyumlu bir çift.. Cinsellikte ise yengeç erkeğine bırakın kendinizi.. :)
En İyi Cevaplar