Gördüğünü herkes sever, Sen onda kimsenin görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; ten'e değil, kalbe dokunacaksın.
Hz. Mevlana
Hz. Mevlana
Bu tablo beni çok etkiledi. Önemli olan insanları dış görünüşüne göre yargılamadan sevebilmek, insanların ruhunu görebilmek hissedebilmek. Geçici olan bedene güzelliğe tapmanın anlamı yok, gerçek sevgi insanın ruhunu sevmek. Ebedi olan ruhumuz, güzel bir beden sağlık geçici. Ama insanlar çok yüzeysel ve benciller bu konuda, bunun bilincinde olan gerçekten sevebilecek bir kalbe sahip olanlar maalesef çok az...
O zaman google resimlere gir ve "nick vujicic family" yaz görürsün resimleri... Gerçek sevginin tablosu.
Rica ederim.
Ne kadar güzel demis mevlana... bunun üstüne söz etmek olmaz 😊
hz. mevlana adamin krali zaten, ben de onunla ilgili profilimde yazi paylastim :)
ne hakkinda?
anladim yani o insanlar ustad kisilerdir. elestirseler nolcak :)
çirkin yoktur. Güzelliği ruhunda saklı vardır (:
Cevap
25Cevap
bırakın bu çirkin avuntularını kızlar kimse kimsenin ruhuna bakmıyor bu devirde ruhsuz karaktersiz bir ton insan var sadece
Maalesef çağımızın dünyasında sadece mükemmel bir söz olarak kalabiliyor gerçek hayatta ise ne mevlana var nede ahım şahım bur maneviyat, herkesin dilinde artık oda usülden :)
Yemisim onemini, napcaklar madalya mi takacaklar cirkin sevdin aferin diye.
Yemezleeer
Kesinlikle ölye, ne yapayım dünya güzelini bana her gün yalan söyleyen ve ya beni aldatan. Beni benden iyi anlayacak ve değer verecek insan olsun herşeye varım...
Dışı güzel olmayanin içini kimse merak etmiyor.
kimse kimsenin gormedigini aramaya ugrasmaz artik bu devirde devir retrica&instagram devri
kimileri icin aynen oyle bu kizlar ve erkekler icin aynen gecerli
m.uludagsozluk.com/.../
Efeyi herkes sever
haahhhhaaaaaahhhhaahhhh bunu nasil okumamisim ben cok guzelmis bu yazı. ozellikle sonu super bitmis ;)
:D :D :D Hz. Mevlana mı kimmmm sennnnnnnnnnn :D
https://i.hizliresim.com/MWBzE1.gif
uralların olsun, ama kurallarını başkalarını dışlamak yahut yargılamak için kullanma. Bilhaba putlardan uzak dur, dost Ve sakın kendi doğrularını putlaştırma! İnancın büyük olsun, ama inancınla büyüklük taslama!
katılıyorum. çirkin insan yoktur. herkesin mutlaka güzel bir yanı vardır.
selamlar. :)
Uzun süreli ilişkilerde trmel olan şey sevgidir. Sevgiyide insanın dış güzelliğine göre değil kalp güzelliğine göre yapmak gerekir ki 💕 kalpler her daim bir olsun.
Kalbini acicsksin ki dokunan ilmek isteyen dokunsun.
Çirkin bir tende güzel bir ruh varsa ruhunun güzelliği bedeninide kaplayabilir ve kendini sevdirebilir.
Çirkin le kim uğraşır. Bu sabah çoook güzel bir yüze günaydın demek gibisi var mi?
Güzellik kişinin bakışına göre değişir.
Aşkla bakabilmek mühim olan,
Aşık olmak sadece yüzle alakalı değil, bazen bir ses, basen bir huy, hareket vs. değişir.
tabi ki de güzelik geçici kız var dünya güzelidir ilk çocukta çirkinleşir ve çirkin bayanda ters olur güzeleşir ve onemlı olan da kalbi nın güzel olması
asik oldugum kadin guzeldir gerisi beni ilgilendirmez..
Kimse çirkini sevmiyor. Benim gibi çirkinsen, vaz geçeceksin bazı sevdalardan.
güzel söz. bizler hep yüzeysel yaşadık. bilemiyorum uzun süre vakit geçirdiğim birine aşık olabilirim.
ne güzeller gördüm kalbi olmayan
ne kalpler gördüm
gönlünde saraylar olan ( slymn)
Güzeli Kimse sevmiyor dalga geciyor
mevlanın aşkı başka bizimki başka
Cirkini yakisiklilar buluyor zaten
Görüntü parazit yapınca keyfimiz kaçıyor ama
Evet
içi dişi güzel olsun
aynen öyle 😊😊
Yani evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?