Karşılıksız aşk sizce neye benzer?
Nasıl tarif edersiniz?
Nasıl tarif edersiniz?
Karşılıksız aşk, tedavisi olmayan bir hastalığa benzer. Sağlıgına kavusmak ıstersın ama ulaşamazsın çünkü tedavisi yok. Kurtulmanın tek yolu ölmek (yani bırakmak)...
İddaa kuponunun son maçı gıbıdır. Tutarsa hayat sana guzel. Yatarsa bılıyorsun :)
İki tarafında ağzına sıçan, yıpratan, başarının, sosyal hayatın, aile hayatının bile içine edebilecek güçte, lanet edilesi durum.
Çekirdek yersin ya çok fazla sonra bir tane acı çekirdek yersin ağzının tadı bozulur. Bana göre böyle💁
Ilk basta cok guzel hisler beslersin bu hisler sana mutluluk, yasama sevinci verir. Ve bu bagimlilik yapar yavas yavas. Cekirdek yemeye basladiginda duramazsin devami gelir. Sonra askın karsiliksiz oldugunu ogrendiginde hevesin kirilir, cogu zaman aska inancini da yitiren olur. Cekirdek yediginde de bir tane aci tadi bozuk cekirdek yedin mi agzinin tadi bozulur ondan onceki yediklerinin bir onemi kalmaz. Yani askta da cekirdek yemede de son durum onemlidir. Aci baki kalir. Anlatabildim mi bilemiyorum :)
:) :) tesekkurler
Cevap
8Cevap
Sonunu bilmediğin bir uçuruma tırmanıp karşında sadece okyanus bulmak.. Geri dönsen inemezsin orda kalsan yaşayamazsın atlasan boğulacaksın...
Dunyayla gunesin hareketlerine benzer. dunya gunes etrafinda doner durur. yazi yasar kisi yasar ayazi sogugu yasar. ama gunesin umrunda olmaz
Sen vitrine takilip kaliyorsun ama alamiyorsun, paran yetmiyor. bir baskasi aliyor :(
Ispanaktan Şerbetli tatlı yapmak gibi bişeye benzer...
Mazoşist olmak için farkında olmadan atılan adımlardır
3ay calisip maas almamaya benzer
Meyve vermeyen meyve agacina benzer
Bir Fidani Zehirli topraga Dikmeye benzer.
b*k sıçmık gibi hayat yaşamak kanka ya :S
tüm hayallerinin yıkılmasına benzer
Bir tarafın sevip bir tarafın sevmemesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar