Gay'lik ten kurtulma?

Gay'lik ten kurtulmak istiyorum.
Aileme anlatamam çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın.
18 yaşındayım ne bir kızla ne bir erkekle şuana kadar konuşmadım bir ilişki yaşamadım.
Şimdi size en baştan anlıtıcam.
İlkokulda bir kızdan hoşlanıyordum sıra arkadaşımdı her sene 23 nisanda dans partnerim olurdu boyumuz filan hep aynıydı. Ama ben çok çekingen bir çocuktum ilkokulda çıtım çıkmazdı hocalarim aileme hiç konuşmuyor diyordu neyse ben çok çekingendim ve kendimi çirkin bulurdum kendimi hiç beğenmezdim ilkokulun sonları lisenin başları arası nasıl olduysa erkeklerden hoşlanıyordum resmen şimdi üniversite 1 deyim. Herkes gibi normal bir insan olmak istiyorum. Kızlar'dan hoşlanmak istiyorum.
Ve halen kendimi beğenmiyorum bu huyumdan kurtulamadım resim çekmeden kaçınan biriyim.

Kişisel özellik ve karakterim;
Kahverengi kızıl karışımı (aslında sarı ama ışık altında belli oluyor) renk saçım var.
Göz rengim kahverengi. Kirpiklerim uzun.
Burnum kısa ve düz. Dudaklarım pembe (bazen ruj mu sürüyon diyenler var) kirpiklerim uzun. Kulaklarım biraz büyük😀 merlin filmindeki karekter gibi. Boyum 1.75 civarı kilom 56. Fotoğrafımı koymak istemedim (Tanıdık biri çıkar, popüler sitelere alay konusu filan olmamak için) ondan fiziksel özelliklerimi yazdım.

Sigara alkol vb kullanmam. Küfür etmem.
Kul hakkına girmekten korkarım. Dinine düşkün biriyim (5 vakit namaz kılmam ama haramdan filan çekilirim). İyilik etmekden mutlu olan biriyim. Şu gaylikten kurtulsam çok daha iyi olucak.
Gay'lik ten kurtulma?