Okulda erkeklerin dikkati nasıl çekilir nasıl daha seksi ve çekici görünebiliriz sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılFazladan bir şey yapmana gerek yok, o dönemler erkek açısından "nefes alsın yeter" felsefesinin benimsendiği dönemler olduğu için (gerçi hoş, hayatın bir çok bölümünde bu felseye mahkum oluyoruz da, neyse) kim bilir kimlerin hayallerini süslüyorsundur zaten...
00 Yorumla
+1 yılİşte siz böylesiniz. Sonra kızlığınız gidince, erkek tecavüz etti dersiniz ama yollu olduğunuz belli! Okulamı gidiyon, kendini mi pazarlamaya belli değil. ALLAH bana senin gibi kız nasıp etmesin.
62 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar istedigi gibi giyinir ama erkeklerin birine zorla tecavuz etmesi yanlis bisey. Hani diyelim biz sizi tahrik ettik tecavuz ettiniz ki oyle birsey mumkun dahi degil soruyorum 6 yasindaki kizda mi tahrik etti sizi? lan o kizın iç organları parcalandı it. Yabanci ulkelerde kadin gotunu acar hatta ciplak dolasi ama kimse bakmaz bile. Biz uzun şort giyeriz dayak yeriz kot giyeriz tecavuze ugraririz etegi saymiyorum bile. Carsafa gireriz dayak yeriz. Kapaniriz bu nasil kapanmak derler dayak yeriz. Buraya cok sey yazilir ama senin zihniyet almaz bu dediklerimi
+1 yılAh Be kuzum yazık sana
Unuttun ki "mektup sahibine özeldir "
Sanane erkeklerin dikkatine ya sevgilin yoksa başkalarının sevgiline dikkatini çekme
Uslu dur kuzum00 Yorumla
+1 yılGiyim makyaj vs vs. en onemlisi kendine guvenmen kendinden emin olman lazim. Bu olmazsa zaten istedigin gibi giyinsen suslensen de bir fark yaratamazsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
32Cevap
+1 yılBak gulum. saclarini normal baglarsin dogl rengiyle. etegini normal diz atinda giyersin. cantani gomlegini kravatini makul duzeyde takarsin kendini boy kutusuna batirmazsin topuksuz babet ya da spor ayakkabi giyersin. tirnaklari 15 cm uzatmassin. ozaman miss gibi olursun
25 Yorumla- +1 yıl
Bak abin ne güzel anlatmış😁
- +1 yıl
@yYaKaMozZz isine gelmedi galiba 😉
- +1 yıl
Yoo bilakis çok güzel anlatmissin😊
- +1 yıl
@yYaKaMozZz senin degil canim soranin 😉
- +1 yıl
He tamam oldu o zaman
Eteği kısaltacaksın, gömleğede dekolte verip gere gere yüyüeceksin. Birde iyiceee kıvırttın mı tamamdır. Okul sana tapar. Bu çok basit seksiliktir...
Birde zeki olup seksi olanlar vardır, bu da her yiğidin harcı değildir.10 Yorumla
+1 yılSeksi gorunmek icin birsey yapma karekterin seksi olsun yeter iş bir yerini acip seksi olmak degil. eger oyle olmak istiyorsan abazalar cok nefes al yeter
10 Yorumla
+1 yılEvden çıkarken uzun olan eteği okula yaklaşırken git gide baklava gibi katlamak
20 Yorumla
+1 yılOkulda erkeklerin değilde öğretmenlerinin dikkatini çek. Çek ki baban kızıyla övünsün, başkaları sevgilisinin bacaklarıyla değil.
10 YorumlaEtek, dizüstü çorap, memeye kadar açılmış okul gömleği ve dışarıdan belli olan sütyen
10 Yorumla
+1 yılGömleğini eteğin içine sok. Gömleğin üstten 2 düğmesini aç. Bir tane de gümüş kolye tak. Saçlarını da topuz yap kalemle.
14 Yorumla- +1 yıl
@sinekboku Ne biliyim ben ya hiç denememe gerek kalmadı benim
- +1 yıl
@sinekboku aynen :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMini etek giy oturup kalkarken frikik ver, iki gül, bir kırıt, biraz cilve, acıcık da ellet kendini bak nasıl seksi görünüyorsun görsün millet=
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen okumak için gitsene, al bu da ayrı bir zeka. Hey gidi gençlik s. çmış da yarın bunlar mı ülkeyi yönetecek? Sen terket okulu.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen diyoruz okılamı gisiyo kerhaneyemi siye işte tabire oturan bir kelime
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıçının bittiği yerde eteğinin boyu da bitecek o zaman herkes sana kayma hayalleri kurmaya başlar merak etme :)
00 YorumlaSonra anlatmaya başlar; yine birgün çok seksiyim beni tuvalette kıstırdılar falan..
00 YorumlaFrikik Ver Gömleğin Düğmeleri Aç Eteği Yukarı Çek İç Çamaşırı Giyinme
00 YorumlaA4 kağıdına "seksi" yaz ve boynuna as. :D
52 Yorumla
+1 yılamacın birileriyle yatmaksa gerek yok istediğine git al de kimse istemem demez.
00 YorumlaOkula okumaya gidilir. Anana babana yazık..
10 Yorumla
+1 yılbornozunla git yeteli olacaktır
22 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi :)
- +1 yıl
@KAZASKER89 eyvallah :)
Orası okul yavrum kendıne gel
20 Yorumla
+1 yıldik dur ve biraz dekolte ver :D
00 YorumlaOkulda zeki görünmenin yollarini ara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Eriyen bir peynir turu vakası daha
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
hahaha
Cinsel Yaşam konusunda 602 cevap paylaştı. biraz bacak biraz göğüs dekolte yeter...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç birşey yapmana gerek yok :D
00 YorumlaKerhaneye mi gidiyon okula mı kank?
00 Yorumlaaçacaksın o zaman herkes bakar
00 YorumlaYani fiziğim ile ön planda olmak istiyorum
00 Yorumlaödevlerini tam zamanında yap
00 Yorumla
+1 yılSen bu kafayla hiç okuma boşber
10 Yorumla
+1 yılşşt yakışıklı seksi genç ! diye
00 Yorumla
+1 yılal işte bide erkeklere sapık derler.
00 Yorumla
+1 yılbir bitmediniz be liseliler
00 Yorumla
+1 yılmını etek gıy oranı buranı goster frıkık ver yeter
00 Yorumlaarap sen okula gitme
00 YorumlaJartiyer giy
00 Yorumla
+1 yılNefes al yeter
00 Yorumla
+1 yılEtek giymemelisin
00 Yorumla
+1 yılNeden gozukcen
00 YorumlaAcik giyinn ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzeki olman yeter.
02 Yorumla- +1 yıl
Sorun orda zaten, zeki olsa bu soruyu sormazdı...
Cevap sahibi+1 yıl@scorpion_29 çok sağol ya hatırlattın. peh.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne