Sevgilimin 11 kasımda doğumgünü var anlarsınız ya yanında olmam lazım ;) :)
Ama eşim bu hafta annemlere gidelim diyor şehir dışına ! Yardım akıl verin?
Ama eşim bu hafta annemlere gidelim diyor şehir dışına ! Yardım akıl verin?
hastalan bence git öksüren salya sümük gezen birine söyle suratına hapşursun bikaç kez hahaha zaten salgın da var hastanenin aciline gitsen yeter :D sonra yanında kalim flan derse yok canım sen git olur mu öyle şey deee canımm annemm de benm yerime de öp de :D onu tek göndermenin yolunu en iyi sen bilirsin beybi :D
madem aldatacaksın ne diye evlendin madem aldatıyosun ne diye berabersin boşanmıyorsun
kocanın bir sevgilisi olsa senin hoşuna gidermi bence yanlış yoldasın ya kocanı boşa sevgilinle ol ya da sevgilim dediğin kişiden en kısa sürede ayrıl... bunu kocana yapmaya hakkın yok... empati yap kendin karar ver...
İşte gönül bu ikisinden de vazgeçemiyor
ama bu yaptığın çokmu hoş bişey... diğer yorumlara baktım sana hep hakaret etmişler ben sana hiç bişey demiyorum sadece kendine gel birinden vazgeç... tamam gönlün kaymış olabilir ama ya gönlüne taş bas ya da kocandan boşan. kocan duyarsa ne olacak yerle gök arasında gizli hiçbirşey kalmaz..
Böyle rezil bir durumda olduğun yetmiyormuş gibi birde bunun için yardimmi istiyorsun? Yazıklar olsun sana tek kelimeyle yazıklar olsun !!!
Cevap
97Cevap
Kocana soyle askiiiim sevgilimin dogum gunu var gelemicem de. Bunu yapmaya cesaretin var onuda soylemeye cesaretin olsun kaşar.
En çok cevabı alma yöntemi ve her zaman tutar :D Yap trollüğü kap puanları ;)
Allah belanı versin kaşar diycem de muhtemelen trollsün. Bedduam tutar falan, o yüzden etmiyorum. Şimdi git annene sofrayı kurması için yardım et
ay allahım devir kötüye gidiyor derlerdi de inanmazdım püüüü sana terbiyesiz kadın
Mal o* kepaze * salaklıkta zirve yapmış bir öküz millet bir tane bulamaz sen iki tanesinin altında kusura bakma hakaret etmek zorundayım mi den var mı nasıl kaldırıyor için iki insanı idare etmeyi sakın çevap yazayım deme git
Eskiden troll olmanın da bi' raconu, esprili yanı vardı..
Bokunun da boncuğunu çıkarttınız..
Allah senii birde akılmı istiyorsun nasıl bir karakter var sende
Bu ülkeye şeriat gelmesi gerekir artık.
Yoksa insanın katil olması an meselesi.
Allah akil versin ruhu bozuk insanlara unutma bu ihanetin bedeli agir olur unutma
Birgün oğlun veya kızın aldatılırsa üzülme emi yavrum.
Sana Allah akil versin biz degil. Fahiseligin kitabini yazmissin cok okunmus simdi de filmini ceviriyorsun. Onda da 8 dalda oscar alirsin merak etme.
kocamı nasıl boynuzlarım diyorsun yani... her zorluğun bir kolayı vardır... eşinin annesine gidin 10 kasımda geri gelin. ya da 11 kasımda sen geri gel ve kutlamadan sonra geri git...
Sen sevgiline git kocanda metresiyle şehir dışına gitsin bitti gitti.
nasil trollsunuz yahu? minareyi calan kilifini hazirlar, iki kisiyi idare eden cozumunu de bilir yani
Bu kız gençlik çağından beri herkese vermiş artı kocası yetmiyor ve gözü dışarlarda.. Evlenmeden veren kızların sonu böyle olacak KS
Gece kalkıp sevgiline gidersin saat 00.00 dan sonra sevgilinin doğum gününde sabaha kadar poponu tokatlasın sabaha karsıda evine gelir eşinle ailesinin yanına gidersin hadi bakalım :P sen trolsen
Bir sevgili daha bulup onunla kaç.. İki dertten de kurtul :)
At kendini biyerden herkes için en hayırlısı bu bence :)
Sizin bu Trollük mesleğinden iyi iş çıkıyor sanırım. Maaşı iyiyse ben de bir el atayım. Çalışma saatleri nasıl?
Kocanı bana yolla ben ilgilenirim onunla :D aldatılmak nasıl bir duygu yaşarsın ;)
Yoldan giderken bir manav al bir tüpçü çağır alışkınsındır zaten boyle seylere * kevaşesi..
Troll müsün nesin? Allah akıl fikir versin kocanı aldatican madem ne diye evlendin
Bence hep beraber bisiler yapin, boylelikle ikisinede vermis sey pardon kirmamis olursun.
Sende akıl yok olsa bunu sormazdın böyle birşey yapmazdın islah olman temennisiyle...
Eğer gerçekse inşallah yakalanırsında tsnıdığım herkese karşı rezil rusva olursun
Sana akıl verenin aklını...
Ikisiyle ayni anda cik, bir tasta iki kus seni s. ksin
Sana esini aldatman icin mi taktik vericez ne zavallisin. sonra derler ya kadina siddet boyle tipler var oldukca nasil olmasin
aöf de ev idaresi bölümü var onu okumanı tavsiye ederim
kaynananlara sevgilini çağır grup yapın.. ne olcaksa olsun
ayın 11 nde sevgilimle sevişmem lazım de senle de 12sinde sevişiriz annenlere de haftaya gideriz de istersen 11 inde 3 lü yapalım heyecan olur canım de
Aferim :-)) deki vermem gereken şeyler var gidemem de
aldattın yani sizin gibi insdanlar niye var bu dünyada be
yanı akıl ıstemen normal nıhaklı kocanı aldattıfıgına göre bence sen kocanı bosa sevgılınle taklı okıss
Aa! Ne biçim koca sevgilinin doğum günü için izin istesen vermez mi?
fahişe. boşan bari *
aynen kocası da mal bunun o... pu oldugunu anlamamıs
@içimdesaklı aynen valla
Sevgilini çağır eve. Hem kocana hemde sevgiline vurdur
Allah seni kahretsin !
Adi oruspuu. Ulan sen adama layık mısın pis köpek. Genelev oruspuları bile senden ahlaklı. Alçak!
Sana ancak allah versin akıl fikir. Yuhh diyorum.
Sen ne igren kadinsin ya.
Allah belanı nasıl bir kadınsın ya
oha yuh... ben sana artik ne deyim.. ayip be ayip
Yaptığın terbiyesizlik
yuh diyorum sana nokta!
Allah akıl fikir versin. Biraz da edep.
mk millet abaza kaynıyo nolacak bu memleketin hali
Ulan o... Diycem ks engelliycek
Allahim sizin gibilerden uzak tutsun bizleri
3 nüz beraber gidin kaynanana:/
K-i Memnu_full_part 1 :D :D :D :D
ks olcek orası :D