- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu sözü duyduysan kötü olmuş. Çok mu kaba bir dövme yaptırdın. Belki de ondan itici gelmiştir. Ya da inanışlara ters geliyor diye itici bulmuştur. Kız seni ciddiye alıyor ve sana dövme olmadan saygı duyuyormuş, ilgisini çekiyormuşsun. Karar senin, ister dövmeli kalırsın, ister sildirirsin... Kıza karşı saygına kalmış kararın.
07 Yorumla- +1 yıl
Ya herkes begendi o haric dovmemi sildiricek kadar onemli degil de sadece mrk ettim :)
- +1 yıl
Bazı sade dövmeleri ben de seviyorum ama demek ki o başka gözle bakmış. İnancımıza göre abdest olmuyor diyorlar dövmeli olunca. O da öyle düşünüyor olabilir.
- +1 yıl
Abdest ile alakası yok dovme deri altina yapılıo abdest deri ustu ile alakali.
- +1 yıl
Toprağın yüzeyine su döküyorsun, altına işliyor değil mi? Deri yüzeyini ıslatıyorsun ama gözeneklerden içeri de gidiyor. İstersen bunu birlikte araştıralım. Dövmen çok güzel olmuştur eminim. Senin gibi bir genç arkadaşım 3 bin lira verip sildirmek için uğraşıyordu. Abi cahillik yaptım diyordu. insan bir süre sonra yaptığından vazgeçebiliyor.
- +1 yıl
Orasi oyle de abdest ile alakasi yok int de arastrrsan gorursun.
- +1 yıl
Dövme yaptırma gibi bir niyetim yok. Eskiden internet yoktu. Büyüklerimizden duyduğumuz ve saygı ile karşıladığımız bilgilerimle sana söz ettim. Yoksa sana karışmak haddim değil sevgili kardeşim. Sağlıklı günler dilerim.
- +1 yıl
Yok abi est saol bilgi icin adamsn :)
En İyi Cevaplar
Bence yaptırdığın dövmeye bağlı itici ya da çekici olman ne yaptırdın?
22 Yorumla- +1 yıl
Bence değil ama abartısız olması gerek kimi si kople yaptırıyor kolu na hoş durmuyor bir de şunu anlamam neden kendi vücudunu insanlar resim defteri gibi boyar ki yaslanin ca o kol burustugun da hiç güzel durmicak çünkü ama itici değil yine de artık herkez yaptırıyor
00 Yorumla
Nasıl bir dövme olduğuna bağlı :D
34 Yorumlahttps://hizliresim.com/4kMQlG eski biraz resim o yan tarafdaki boşlukları da desenle doldurdum yarısı komple kapalı ^^
- +1 yıl
^^ ^^
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok hoş. Kızın kafasına gömerim kafamı. İnanma o kezban şıllıklara.
www.tattoos-designs.xyz/.../...toos-Men-Tumblr.jpg15 Yorumla- +1 yıl
Asddffg
- +1 yıl
hahahhds şu türk kezbanları bir b*k beğenenmiyor zaten
- +1 yıl
Sen begendinmi dövmeyi mayk :D
- +1 yıl
Eh :D bu çocuk gibi bütün kolda olsaydı
- +1 yıl
Kas calisiorm kol yapiym birlescek bilerek yanlari bos biraktim iceri sarkio kas yapınca.
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Ben yaptıracağım çevremdeki kadınların yüzde 99 u itici buluyor umrumda değil. Aslında koluma yaptırmak istiyorum ama memur olduğum için imkansız şimdilik. Belki ileride olur. Şu an sadece omzuma yaptıracağı kobra veya dragon dövmesi
10 Yorumla
+1 yılşöyle olmasında www.google.com.tr/search
00 Yorumlatabikide itici değil ve yaptırdığın dövmede cok tatlı duruyor itici diyen kızlar sözüm size beğendiğiniz bir ünlü yaptırsa cok güzel diye ağzınızın suyu aka aka bakarsınız itici diyen erkeklerinde bazı çekememezlikten olduğunu düşünüyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
Oyle kiskandilar da ben merak etmistim o yuzden sordum :)
+1 yılaslında itici ama küçük dovmeler ıtıcı olmuyor cok varsa ıtıcı olabılıyor. benım erkek arkadasımın kolunda benım ısmım yazıyor mesela bır dovmesı daha var hıc ıtıcı gorunmuyor ama baskalarında nasıl bakmıyorum bılemem :)
00 YorumlaBen aşırı desenli dövmeleri falan değişik buluyorum değisik derken. Elbet yaptıan kiside 70 yaslarini gorecek. Eli bastonlu ayakta zor duran dedesi olanlar vardır. Düşünsenizze o dedenin kolunda kocaman bir ejderha dovmesi oldugunu..
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Şimdi sen dövmeni millet beğensin diyemi yaptırdın kendin sevdiğin için mi? Kendin için sanırım. O zaman sıkıntı yok. Çok da fifing. Beğenmediyse dünyanın sonu değil ya hayret bişi...
00 YorumlaZevkler ve renkler tartışılmaz. O kız sana yakıştıramamış belki ama bir başka kız belki görünce içine düşecek. Hemen bir olumsuz görüşte düşmesin gardın. Bence yakışıyor , bende de var kanka :)
01 Yorumla- +1 yıl
Gardim bir degil 100 kizin lafiyla da dusmezde ztn herkes bgndi o haric oyuzdn mrk ettim ben begeniosam baskasi o. d ztn eyw:)
+1 yıldövme gerizekalı insanların dikkat çekmek için yaptırdığı, güzel gözüktüğünü sandıkları saçma birşeydir. vücuda şekil çizmenin veya yazı yazmanın hiçbir mantıklı yanı yoktur. çok istiyosan git boyayla geçici yap, deri altına yazı mı işlenir.
00 Yorumla
+1 yılHani boyle asiri buyuk dikkat cekici ve basit sacma dovmeler yaptiriyorlar ya asiri iticiii 😟 ama anlamli guzel bir dovmesi varsa itici degildir o sevmemesi kisiden kisiye farklilik gosteriyor
00 YorumlaAbartılmadığı sürece güzel duruyor.
Ama ben doğru bulmuyorum açıkçası belkide islamdan kaynaklı...
(bu arada yakışmış) :)04 Yorumla- +1 yıl
Saol
- +1 yıl
itici olan bu senin değil :) ;)
https://i.hizliresim.com/vRWvgz.jpg - +1 yıl
Tovbe bismillah haliya sigara dustu bune asdfgh
+1 yılDövme ama nasıl dövme? Yeri nerde? Renkli mi renksiz mi? Yazı mı çizim mi? Küçük mü büyük mü? Tenine olmuş mu olmamış mı? Bakmak görmek gerek.
04 Yorumla- +1 yıl
https://hizliresim.com/4kMQlG bu tarz
- +1 yıl
Anlamı var mı?
- +1 yıl
Yok desen tarzi komole kapattrcam
- +1 yıl
Sen seviyorsan iyi kardeşim biri seni bir dövme yüzünden yargılayacaksa ırak hiç girmesin zaten hayatına.
Erkek kız fark etmez hiç hoşlanmıyorum çok gereksiz
30 Yorumla
+1 yılDovmene baktimda fazla buyuk gibi geldi eger 1 tane varsa sorun yok ama onu 2ye cikarirsan iticilesirsin diye dusunuyorm :)
01 Yorumla- +1 yıl
Yok birtane olucak da kolun biraz yanlari ve alta kadar kaplattiricam kol calisiorum
Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Bence gayet çekici oluyor. Tabi dövmenin şekline ve kişinin bokunu çıkarmamasına bağlı. Her yerinde olmamalı mesela. Bir erkekte kolda ve omuzda güzel duruyor en çok
00 YorumlaÇekici olsa ne yazar arkadaşım yaptırmayın böyle şeyler vücudunuza eziyet etmeyin ( tabi kim dinleyecek beni :) )
10 YorumlaBen pek sevmem, yakıştırmam ama çok seven kız var, itici olarak düşünme bence.
20 Yorumlailhan mansız dövmesi olaydı iyidi dermişim :) ben hiç birini sevmiyorum ilerde sıkılsan nolucak güzel olanı bozmak bana göre
10 YorumlaGenelde anlamsiz sekiller iticiduruyor veya fazla rengi abartirlarsa fakat yerinde ve naif bir dovmeninzarari olmaz
00 YorumlaBence dövmeli erkekler cok cekici ayrıcıca dövmende güzell
10 YorumlaHerkes sevmez dövmeyi hem günah da yaptirmasaydin daha iyiydi tabi
10 YorumlaBiraz fazla karalamışlar gibi ama çok da kötü değil. Tatlıysan tatlısındır,, dövme bunu bozmaz
10 Yorumlabazısı sever, bazısı sevmez...
bence iticilik dövmeye ve boyutuna göre değişir. ben aşırıya karşıyım. kendi adıma ise tamamen karşıyım, yaptırmam.00 Yorumla
+1 yılKendim dövme yaptirdigimdan belli dövmeli erkekler cok cekici geliyor senin dövmenede bayildim😄
01 Yorumla- +1 yıl
:) saol
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://hizliresim.com/vRW6AO
Böyle olduda bizmi hayır dedik😍😍😍😍😍🙋🙆🙌🙊🙉🙈🙈🚬😄😄😄😄
#rr00 Yorumla ya manyakmısın saçmalama çok tatlı durur ama eğer ergenlik döneminde yaptırıdıysa ve kasları falan büyümüşse döğmede küçücük kaldıysa ozaman rezil
00 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda ünlülerde dövme gösterme çabası var ama gerek yok bence çok da hoş durmuyor abartmamak lazım
00 Yorumla
+1 yılbence eger dövme güzelse baya güzel:D
32 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
begendim güzel
+1 yılBence kadında da erkekte de dövme çok çekici. Bir de o dövme ona yakışıyorsa yeme de yanında yat~~
10 YorumlaBu dünyada parasını verip mezara götürebileceğimiz tek şey dövmelerimizdir. Yaşasın dövmeler :D
18 Yorumla- +1 yıl
Bidahakine artk. d
+1 yılBen dövmeye tapiyorum ya neresi itici hatta böyle boyundan bilege kadar renkli dövmeleri olan erkekler 😛😍😍
10 Yorumla
+1 yılBence degil ama nazik olursa bazilari cok kaba koldakiler mesela , bende enseye dusunuyorm sence olur mu guzel?
02 Yorumla- +1 yıl
çok iyi bence ense kızlara yakışıyor.
- +1 yıl
Tenks
Dövmeye bağlı; bazıları çok hoş mesela ama bazılarını beğenmiyorum tabii yaptıran beğeniyosa kimsenin bişey demeye hakkı yok yani sen beğeniyosan sorun yok bence
00 Yorumla
+1 yılyoo ben severim dovmeyi, bence kizin tarzi pek degil. yani dovmeyi ve dovmeli insanlari sevmiyordur, itici bulmustur
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen herkes cok bgndi
- +1 yıl
cok takma
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılYakışana yakışır ama bende pek begenmiyorum. Yapmasa iyi
00 Yorumladövme seven birine itici gelmez. sevmeyene itici gelir. abartılarla olan bir dövme bana görede itici küçük sade en cekiçisi tabi benceee
00 Yorumla
+1 yılDövme güzel şey. Sadece yaptırmak için yaptırmadıysan, senin için bir değeri varsa daha güzel şey. Bence çekici bile.
00 Yorumla
+1 yılNerene yaptirdigina bagli. Koluna falan yaptirdiysan itici olmustur.
00 Yorumla
+1 yılDövme kesinlikle itici değil bence. Hatta erkeği en seksi gösteren detaydır bana göre.
00 Yorumladövme itici olur mu amk? Kız senden beklemediği için öyle demiştir?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Bana göre herkezde itici. Sonuçta insan vücudu bu duvar değil ki grafiti yapasın :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence aksine çok çekici buluyorum ben dövmeyi
00 Yorumla Ben de sevmiyorum dövmeyi ama itici olması ayrı bir konu sevdiğim biri yapsa itici bulmam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. evet ence erkeklerde dövme itici hatta bence erkeklerde küpe ve uzun saçta itici
00 YorumlaYaptirdgin dovme kotu oldgu icn kopru altindami yaptirdn neyle yaptilar onu
09 Yorumla- +1 yıl
Yaptirdigim dovmeyi prof yerde yaptirdim ne alaka? Hayatinda hic dovme gormemissin herhalde m
- +1 yıl
Renksiz bu dostum solmus derken :D
- +1 yıl
Siyah boya butun renklerin karistirlmasiyla olusturulur oyuzden siyah dovmenin maliyeti atiyorum sariagitlikta bir dovneye oranla yuksektir bu biyerinde bulunsun cahil kalma atkadasim ;) siyahin rengide soluyosa hazir murekkeple yapilmis demektir yani yalan soyluyosun fakirsn kim bilir kime yapvardnda yaptrdn
- +1 yıl
Yalan soyluorum falan ne anlatiosun ya sen sana neden yalan soylicem soldugu falan yok isik açısından bekle baska acidan atiyim oyle bak boş yapma.
- +1 yıl
Cok cahilim asdfg ya ok by bos yapma otede oyna
- +1 yıl
:( aglancak haline gulerek prim yapmaya calisma cahilsin tabi siyah dovmeye o renksiz diyosun cahile ne anlatrsan anlat kendi bildgini okur dyolarya o dogru iste yazik dovmeyke ilgi cekmeye caliscagna biraz yuzun olsaydi ihtyac dymazdn buna ne zka var ne tip kizlarin en cok istedgi iki seyde sende yok uza simdi cahil
- +1 yıl
Ya otede oyna demistim sana sifatini sktigm hala cahil dior lise mezunu bile degildir burada dovme tartismasi yapmaya calisio siyah dovmelerde renksiz die gecior mk mali uza yazma daha.
Dövme itici değil. Yaptırdığın dövmeye bağlı tabi. Gerçi onada baktım oda itici değil. Kız arkadaşın anlamıyor.
00 Yorumla
+1 yılerkekde dövme çekicidir... itici diyen kız iticiliği :O
00 Yorumla
+1 yıldaha anlamlı bişey olabilirdi evet ama bence dövme itici bişey değil daha aksine aksesuar bana göre
00 YorumlaHayır dövmeyi kendi vücuduna uygun yerleri bulduğun takdirde çok yakıştırıyorum herkeze
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle itici degil aksine beni tahrik eder cok çekici bulurum
00 Yorumlabence iyiymiş :/ onlar dövme sevmiyomuş demekki. kimisi hakkaten sevmez dövmeyi :(
00 YorumlaVücudunu resim defterine dönüştürmediği sürece sıkıntı yok hatta hoş duruyor :)
00 YorumlaHayır bence çok dikkat çekici oluyo, yani güzel bence
00 YorumlaYani biraz zevk meselesi bazi kizlar dovmeli sever bazilari da dovmesiz :)
00 Yorumla
+1 yılBazı dövmeler yakışıyor. Yakışıklıysa her şey yakışır.
https://i.hizliresim.com/jjb92L.jpg00 Yorumla
+1 yılİtici değil ya. İsim vermeyeceğim, bir programda gördüğüm biri vardı. Allah'ım çok tatlı, kolları full dövme. Evet çok fazlaydı ama yine de çok tatlıydı.
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre itici ya da çekici oluyor. Kişiye ve dövmeye bağlı. Ama ömür boyu cenabet olma gerçeği de var ortada :) çok isterdim yaptırmak ama almayım ;)
00 YorumlaZayıf ve kaslı erkeklere çekici geliyor. Erkeklerde dövmeyi severim yani :D
10 Yorumla
+1 yılBen dovmeli erkek cok severim ama dovmeye gore degisir simdi keko dovmeleri olsa dunya yakisiklisi bile olsa bana itici gelir. Ben dovmeye cok onem veririm sahsen :)
00 Yorumla- Devamını Gör (304)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar