+1 yılEgerki görüştüğü kiz kuzeniyse kesinlikle ayrilmalisin cok samimiyse aralarinda muhakkak bisey vardir tecrube konusuyo bu dedigimi hafife alma hatta sana tavsitem internet yzerinden hangi hatti kullaniyosa online islemine gir ve tum aramalarina mesajlarina bak anlarsin
06 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum diye sevgilim artık aramiyo kızın aradığını da online servis göstermiyor öyle bir program var mı Sevgilimi arayanlari gosteren
- +1 yıl
Sevgilinin kullandigi hat ne?
Soran+1 yılVodofn
- +1 yıl
Vodafone hakkinda hicbilgim yok tarlim ama turkcell olsaydi attigi mesaj icerigine kadar sana okuttururdum
Soran+1 yılAy gerçekten mi
- +1 yıl
Tabikide canim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet hatta tamamen ortadan kaldirdim ama bunu sadece ben yapmıyorum o da ayni şeyi bana yaptığı icin benimde erkeklerle konusmama izin vermediği icin bende konuşmuyorum o da konusmuyo bir sorunda olmuyo yani :))
00 Yorumla
Kızlarla sonuna kadar ama erkeklerle kısıtlarım eskiden farkı olması lazım ki varlığımız belli olsun. Biri çağırdığı zaman erkek arkadaşım kızar demesi gerekir.
05 Yorumla
Soran+1 yılKız kuzeninle ck yakın misindr benim sevgilim her ay konuşur çok kıskanıyorum bişey de diyemiyorum
Soran+1 yılBenimki gizliyo ayrılcam bu gidisle
Soran+1 yılKonuş gizlme sdce diyorum yine gizliyo
Evet kısıtlayabilirim ama bu birşeyler duyduğum için ya da sezdiğim için yaparım o yüzden düşüncesini küçümseme
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılCanima canim diyenin canini keserim konusamaz.
00 Yorumla Hayır kısıtlamam benim o kızlardan farkım var sonuçta sevgilim de nasıl davranacağını bilirse sorun yok öyle şey mi olur hangi çağda yaşıyoruz şahsen ben de kısıtlanmak istemem kendi arkadaşlarımı ben seçerim sadece başkasının karışmaya hakkı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olsa kısıtlamam. Neden uzerime fazladan sorumluluk ve stres alayım ki? O ne yapıp yapmaması gerektiğini bilmeli yoksa bedeli ağır olur 😊 Sonuçta hepimiz yetişkiniz.
10 Yorumla Hayır konuşacak tabi. sen erkeklerle konuşmuyor musun? Sevgilin kızlarla hangi ölçüde konuşmasını bilmiyorsa ayrıl zaten sağlam biri değildir
00 YorumlaKısıtlamadım. İşimiz gereği ikimiz de karşı cinslerle iletisimdeyiz. Sıkıntı yok, ha daha iyisini de bulursa gitsin, ona da yapacak bir şey yok.
00 YorumlaHiç kız arkadaşı yok olamaz ben arkadaşı da olurum sevgilisi de
10 YorumlaErkek arkadasim olsaydi kisitlardim , ezelden beri gorustugu bir iki bayan arkadaslari varsa bisey demem ama digerlerini kabul etmezdim:)
00 Yorumla
+1 yılEvet :/ Ikimiz de telefon numaralarimizi degistirdik telefon rehberlerimizde sadece aile, is ve cok cok yakin arkadaslarimiz kayitli.
13 Yorumla
Soran+1 yılKız kuzeninle ck yakın misindr benim sevgilim her ay konuşur çok kıskanıyorum bişey de diyemiyorum
- +1 yıl
Kuzen bu sonucta ya kardes gibi ben olsam sorun etmezdim :/ sevgilinin seni sevdiginden eminsen gerisini bosver hani adam zaten senin gerisini salla gitsin
Soran+1 yılHer ay 1 saat konuşuyor bıktım artık gidip ona patlicaktim en iyisi burada anlatiyim derdimi dedim sürekli olunca insan kiskaniyo bide kucukken sevgililermis ama çok eskiden hiç el ele bile tutusmamislar ama yinede insan kiskaniyo
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek seviyosa ne arkadaşını tanır ne de kankasını
Seviyorum diyen ağzı varsa tek kişiye bakacak gözü olacak.00 Yorumla
+1 yılkısıtlamam ama tabii saatlerce bir kızla mesajlaşmazsa :/
00 Yorumla
+1 yılHuylandığım biri olursa çevresinde kısıtlamak ne kelime...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır kısıtlamadım ama yanlış gördüğüm arkadaşlarını söylemişimdir. Ona göre davranırdı..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kısıtlarım eğer kızın ona karşı asıldığını görürsem yoksa arkadaşıysa karışmam o da erkek arkadaşlarıma karışmaz.
00 Yorumla Benimle birlikteyse eger hayatinda benden baska kiz olmayacak
02 Yorumla
konuşabilir, bir kısıtlamam yok. o zaman daha çok aksini yapar kısıtlarsam. az kafayı çalıştıran anlar bunu zaten :D
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşlarıyla adam gibi olmak şartı ile konuşabilir ama o mesajları okumam lazım yoksa olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılNe kısıtlaması boğarım adamı akıllı olsun (öyle biri yok)
03 Yorumla
- +1 yıl
Yakınım da sevgilimin kuzenimle hiç bir işi yok merhaba merhaba sevmem öyle şeyleri
Soran+1 yılSevgilin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisitlamadim fakat kendisinin cok fazla kiz arkadasi var bu durumdan rahatsiz oldugumu biliyor
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok ki ayrıca kızlarla olan konusmasını kısıtlatmam erkeklerle olanları kısıtlatırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmasını demeyelim de karma arkadaş ortamında kız varsa yollamam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKısıtlamak care degil serefsiz namussuz olan birsekilde yapıyor yapacagını
00 Yorumla
+1 yılİstediği kişiyle konussun banane samimiyet sınırını asmadıkca tabi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilim yok.. ama kısıtlayacağımı düşünmüyorum...
08 Yorumla
- +1 yıl
yok zaten çoğu bizden uzaktadalar... konuşmasıda normal karşılanmalı.. ama aşırı samimiyete girilmemeli. sadece durum bu..
Soran+1 yılBenim sevgilim anakarada kız İstanbul da her ay konusuyolr normal mi snce
- +1 yıl
bu sevginizin göstermiş olduğu yakınlığa bağlı.. her zaman konuşmak sağlıklı değil.. gereği olmaığı sürece.. fakat ilgili olmak ve vaktini sizden çok ona harcıyorsa orada sevgi sorgulanır hale gelir...
Soran+1 yılBana olan ilgilisi azalmadi ama sürekli konuşmaları dikkatimi çekti ondan sordum
- +1 yıl
düşünebilir böyle fikre kapılabilirsiniz. bunlar olabilir.. siz kızlar bize göre bazı şeyleri daha derinden ve içten hissedebilirsiniz... benim düşünceem göre. gerekmediği sürece konuşmamalı.. çünkü bunu yinelemesi arada duygusal çekim oluşturabilir... sizi çok seviyordurda.. ama kişi o biranlık boşluğunda kendini ona doğru iterse bu sağlıklı olmaz..
Soran+1 yılKız da bırakmıyor artık kızlar çok fena sırf gizli konusmasinlar diye kiskanmiyor gibi yapıyorum ama kıskanıyorum ama dayanamayıp ayrl bilirim saçma gelebilir ama kızmcm desem bile gizliyo konuştuğunu kizarim diye
- +1 yıl
eğer bir ilişkide sizin haberiniz olmadan kuracağı bir yakınlık aldatma unsurudur.. siz o güveni veriyorsunuz.. ama karşı taraf buna ne kadar dürüst orasını kestirmek zor...
+1 yılEvet, bir tane vardi onunla da artik gorusmuyo
07 Yorumla
Soran+1 yılbir kuzeni ve bela gibi
- +1 yıl
Kuzeninden koparamazsin ama kizla konus yani benimkininde kuzeni var ve cok samimiler ben ondan bile kiskaniyorum
Soran+1 yılbir aradı mi kız 1 saat konusuyolar
- +1 yıl
Cok mu lazim kuzeniyle ne konusuyomus bu kadar. Peki kuzeniyle konustuktab sonra sana karsi davranislari degisiyo mu
Soran+1 yılDeğişmiyor davranışları snin svgln n kdr konusuyo
- +1 yıl
Surekli konusmuyolar onlar denk gelirlerse evlerinde veya disarida
Soran+1 yılSevgilim ankarada kız İstanbul'da her ay konusuyolar biktim
+1 yılYoo neden kısıtlıyım ki =D kızlarla konuşabilir =D
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerle
- +1 yıl
Ben ona diyorsam konuşma bende hiç bir kızla konuşmam =D
- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılben kısıtladımm biraz..:)
02 Yorumla
- +1 yıl
Ben kuzenimle cok yakınımdir bunuda asla kisitlatmam. Esimin de akrabaları ile iliskisini kisitlamam. Ama normal arkadaşlarina karışirim biraz.
- Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılyok kızlarla konuşabilir sıkıntı yok :D
00 Yorumla
+1 yılKisitlarim ben. O da beni...
00 Yorumla
+1 yılAsla yapmayacağım bir şeydir.
00 YorumlaYok konusmuyo konustrmazda😊
00 YorumlaYok kızlarla konuşabilir..
04 Yorumla
Soran+1 yılErkklrle
Soran+1 yılKız kuzeninle çok samimi misndr
Daha neler kısıtlamam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyeli olduğu sürece konuşsun.
00 Yorumla
+1 yılyok ama olsaydı bir kısmıyla kısıtlardım
00 YorumlaSevgilim olsa kisitlarim
02 Yorumla
+1 yılErkeklerle degıl erkek sinekle bile konusamaz :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. yokki olsa kısıtlardm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kıskanmak doğamızda var
00 YorumlaOlsa asla konusamaz benim disimda bir disiyle 😒
11 Yorumla
+1 yılkaşar kızlarla konuşursa kısıtlarım
03 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerle
- +1 yıl
güvendiğim erkek olursa sorun olmaz ben zaten sevdiğim kıza güvenirim fazlada kısıtlamam
Soran+1 yılBende boyleydim eskiden sevgilim beni kisitlayinca onun huyuda bana bulasti
+1 yılSevgilim konuşamaz kızlarla
01 Yorumla
olsaydı tabiki kısıtlardm
04 Yorumla
Soran+1 yılKız her ay arıyor 1 saat komusuyolar
Kızlarla konusmasını neden kısıtlayalım ki (: (:
02 Yorumla
Soran+1 yılErkklrle
hayır canım ne münasebet..
00 YorumlaKısıtladın mı :) @khûrel
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBen kısıtlamam bir sınır vardır geçerse biter :D
00 Yorumla sevgilim yok olsaydı konuşabilirdi
00 Yorumlasoruyu kime sordun kızlara mı erkeklere mi?
00 Yorumla
+1 yılHangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım !
00 YorumlaÖzgürlüklerimi kimse engelleyemez.
00 Yorumla
+1 yılhayır, hiç karışmam.
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi kiskanmiyosun
- +1 yıl
hayır.
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
kıskanclık mantıklı değil cünkü.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki kız mi o da nedir😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok kızlarla konusa bilir niye kıstlıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısıtlamadım çünkü hiç sevgilim olmadı.
10 YorumlaYoo önemli değil konuşsun kızlarla.
00 YorumlaAğzına Bile ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılUf şu an bende çok sinirliym bir kuzeni var bela oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşamaz!
13 Yorumla
- +1 yıl
Yok kız kuzenleriyle yakın değil ama çok konuşsun kanki olsun istemem. Vıcık vıcık ne p öyle
Soran+1 yılBenimki öyle sinir oluyorum
+1 yılhayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısıtlamasak nolacak sanki yapmicak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. evett kısıtladım :)
01 Yorumla
- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne