Sevgilimle ara verdik?

Sevgilimle son bir kaç haftadır kavga ediyoruz sürekli yalan söylüyorsun dedim sürekli inanamadım sonra başka bir kıza özendim dedim oda bunu yanlış anladı beni başkasının yerine falan koyuyorsun diye ama öyle demek istemedim sonra buluştuk ikimiz bir baya bir kavga ettik ağladım oda ağladı baya sarıldik falan ara vermek istediğini söyledi bende istemediği mi söyledim sarıldım bırakmadım iktirdi beni sürekli gitmek istediğini söyledi yine bırakmadım yürümüyor falan dedi ara verelim bir süre dedi sonra gitti bırakıp çok korkuyorum napmaliyim sizce sürekli whatsapp ta çevrimiçi ama konuşmuyoruz kimle konuşuyor bilmiyorum ama sürekli kavga ediyorduk başka yerde okuduğu için haliyle kıskandım baya bir olay anlatıyordu bende yalan söylüyorsun diyordum böyle diye diye birikti ve olmuyo dedi çıktı whatsap tan ikimizin profili vardı kaldırdı başka durumlar falan yaptı kusura bakmayın başka konudan konuya geçiyorum aklıma gelenleri yazıyorum biz önceden de kavga ederdik değişelim derdim değişirdik ama 2 gün sonra yine aynı olurduk oda bunu göz önüne alarak değişicem yapmicam bidaha dedim yemin falan ettim ama sen hep aynısın sen değişmezsin kaç yeminler ettin falan filan işte ama baya bir ağladım baya bir ama yine de gitti sizce biz noluruz bana yardım edin lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bir şeyler yazın çok sevinirim sizin her cevabınız yardimci olabilir bana teşekkür ederim. ☺
Sevgilimle ara verdik?