Sevgilim çok iyi bir insan ve çalışıyor iyi de bir maaşı var fakat araba tamircisi diye ailem beni ona vermiyor. Anaokulu öğretmeniyim. Kendi dengimi bulacakmışım. Bunca yıl araba tamircisine varmak içinmi okumuşum. falan.
Napıcam?
Napıcam?
Benim kimseyi ezmeye hakkım yok kimseninde olmadığı gibi. Benim eşimin işi inşaat malzemeleri satan bir dükkanı vardı. Babam iş adamı. Ben bunu sorun etmedim hor görme duygularıma saygı duy diye ama öyle değilmiş kalbine kişiliğine aşığım dedim allem ettim kullem ettim evlendim. Benim etmediğim sorunu bu sefer o etmeye başladı siz elitsiniz, size göre para kazanmak ne ki bilmem ne. Sen ne kadar küçümsemezsen küçümseme ama ilerde onun gözünde sen büyüyorsun sonrada sorunlar çıkıyor. Genede senin kararın tabiki.
Evine bakicaksa evlen maasida iyi
belli bir yaşa gelip kendi hayatlarını kurmak isteyenlere daha anlayışlı davranılmalı o hayatı kuracak olan sizlersiniz bu kadar olumsuz düşünülmemeli aileniz sizi sevdiği kadar tercihlerinize saygı duymalı. . belki yaşayıp görebileceğin en doğru insan odur kim bilebilir. .
ne maaş alıp zengnler var ama mutlu olamıorlar memur ya da kendi dengini alınca mutlu mu oluyorsun gönül işi bu işler evlilik kolay bişey değil aileinin düşünceside yersiz sadece endişe ediorlardır herkes kızını iyi bir yere vermek ister ama kısmetten ötesi yok...
Cevap
8Cevap
E bu hayatta araba tamircisi olmazsa aramızı kime yaptıracaz.. Herkes öğretmen, doktor vs. olsun madem..
Ailen yanlış düşünüyor. Sevgilinin mesleği kötü bir meslek değil.
kaç kızım ne duruyorsun araba tamircisi diyip çekme çırağı için bile şarkı yapılmış sen bir anaokulu öğretmeni için şarkı duydun mu?
Bir erkek için kaçıpda babamın başını öne eğdiremem
tamircinin yanında sende kimsin. Tamirci Senden Daha iyi maas alır. ve senin mesleginden daha eglencelidir.
sen üniversite okumus meslek mezunu olmussun o okumadan senden daha çok işe yarıyor.
ayrıca tamirci adam okumus karı almaz genellikle. çünkü onlar hovarda olur tabi hepsi degil. ;)
Ailene restini çek bu kadar basit kimse senin kimle eğlencemi söyleyemez sen bir bireysin
görende doktor sanıcak aldgın maaş en fazla olsun 3000 tl adam bir araba motorunda kazanıyo o parayı ama aılen haklı çocuk daha ağır gelıyo bence
ama okumadı yani lise1 terk
bende unv mezunuyum ama okuldan bı arkadasımla konusmuyrm adam degılller adamlık okumakla olunmaz ınsanın kendısını yetıstırmesıyla alakalı
sacmaliga bak ya doktor muhends bilmem ne bulmak değil kafa dengi bulmak zor be annecm diyeydnnn
Ailene sor bakalım arabaları bozuldugunda kim yapıyormuş?
Ahahaha böyle aileler neden var ki. #Dasdfghjk o aman zenginler de orta halkı ve daha kötü durumdakiler ile evlenmesin.
Eğer seviyorsan iyi biriyse vazgeçme.
Altina ben yatacam siz degil de
İlginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar