3 yıldır birlikteyiz evlilik düşünüyoruz. şimdi herkes parası için birlikte felan diyecek alakası yok sevglim zengin falan değil. seviyorum aşık olduk. kimi zaman bu yaş problemini bizde sorun yapıyoruz ama sadece insanlar yüzünden. yaşlı göstermiyor gayet genç en az 28 siiznde yorumlarınızı merak ettim?
Cevabın nedir?
+1 yılOlmaz, bu ilişki yürüümeez. Belki yürür ama l*n , yok yok yürümez. %0.5 ihtimali var o da senin güzel hatırın için. Bak şimdi güzel arkadaşım, gençsin güzelsin hayatının en güzel dönemindesin. Bu adamla erkenden evlenirsen ilerde pişman olursun, yaşıtların eğlenirken hayatını yaşarken sen özgürce hareket edemezsin, o da bir yandan senin bir gün onu terkedip gideceğini düşünüp takıntı yapar ve onun canı sıkılınca senin canını sıkar ister istemez. Ayrıca sen ne söylersen söyle kendi bildiğinin doğru olduğuna inanır, yaş farkından dolayı kendi düşüncelerini senin düşüncelerinden önde tutar. Cıkk olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yıltamda bizi yazdın daha evlenmeden komplekse giriyor. ama yapabileceğim bişey yok. ayrılırsam toparlanamam. dediklerin belkide ileride olucak. ki olur şimdiden beni bırakıp gidersin başkasını bulursun gibi takıntıları var. hayatına ayak uydurmaya çalışıyorum bende normalde dışarı çıkıp eğlenen biri değilim. evde vakit geçirmeyi seviyorum ama hayatına ayak uydurmama rağmen isteklerine karşı çıkmama rağmen bu konuda hep kalbımi kırıyor.
- +1 yıl
3 yıl az buz bir zaman değil tabii, alışkanlıklar da var seviyorsun da ama geçmişi değil geleceği düşünmen gerek. Aşık olunca insan mantığıyla değil duygularıyla hareket ediyor, bunun pişmanlığını da ileride yaşıyor çevrende de görüyorsundur yaşlı teyzeler buna en büyük örnek. Takıntı çok kötü bişey, sen onunla çok mutlu bir günde geçirsen o gece kafasını yastığa koyunca ilk aklına bu gelicek, büyük bir kaybetme korkusu yaşıyor adam. Evlenince de aynı şey olcak o yaşlancak ve sen hala güzel görünmeye devam edeceksin kıskançlık krizlerine giricek ve belki de karşında hayatında görmediğin birini göreceksin. Böyle zaaflar uyuyan devi uyandırır. Tabii seviyorsan sonuna kadar git, etrafın ne dediğine kulak asma ve o adama da sevgini inandır. Bol şans
Soran+1 yılçok güzel yorumlamışsın teşekkür ediyorum bu konuyu uzun uzun düşünmem gerekyor. tekrardan sağol
En İyi Cevaplar
+1 yılSen şu an 20 isen eniste 37 yaşında. Evlendiniz vs derken abi 50 yasina gelince sen 33 olucaksin. Sen hayatin tam ortasindayken eniste emekli maasini alip saci beyazlamis ve dokulmus halde olucak. Üstüne cocuk olursa 10 yaşındaki cocuk 50 yaşındaki adama baba dicek. Cocuk liseyi bitirmeden eniste obur dünyayı boylar. O yuzden sevgi karin doyurmuyor, evlenmeniz mantikli olmaz. Cocuk yapmazsaniz ise evlenin
05 Yorumla
Soran+1 yılçocuk istiyorum. valla bunu düşünmekten bunalıma giricem. hostes lik yapıyorum işimde iyi değil evlenirsem çalışmam gerek yine kendini toparlıyana kadar onun yaşı 40 bulur çocuk da olsa aynen haklısın valla bilmiyorum. duygularım ve mantığım karman çorman
- +1 yıl
Yaşın daha cok kucuk mantikli karar veremiyorsun. 25-26 ya kadar bir hatayini yasa. Elbet 5-6 yil icinde kendine uygun birini bulursun.
Soran+1 yılteşekkür ederim sağolasın bunu düşünücem acele karra vermek istemiyorum
- +1 yıl
Acele karar verirsen sen zararli cikarsin karşındaki insan olgun. eger akilli biriyse 20 yasindaki bir kizla birşeylerin olmicagini bilmelidir.
Soran+1 yılumarım
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Ilk basta soyle dusundum adam 17 sinde cocuk yapsa senle yasit olucakti yani sen cocugu yasindasin , iki katin yasindaki biriyle olmaz, olmamali.
Sonra dusundum belki adam uzun boylu, yakisikli, karizmatik, güclü boyle jilet adeta. sende genc guzel falan yanyana cok yakisiyosunuz prenses gibi bakiyo, cocugun olsa babasi veli toplantisina gitse herkes oha olsa adamin karizmsiyla. neyse iste bu adamlardanda pek olmadigi icin dusuncelerim yine ilk bastaki haline dondu.02 Yorumla
Soran+1 yılyanıldın anlattığın gibi 1.90 boyunda ve gercekten karizmatik yakışıklı yaşınıda göstermiyor.
+1 yıl37 yaşındaki bir adam?
Sorun genç gösterip gostermemesi değil o adama halk arasında pedofil derler bundan 3 sene önce 17 yaşındaymissin.
Sen babana damat bu işte diyebilirmisin?
Allahım yaratiyosun bari takip et13 Yorumla
Soran+1 yılbabam yok
- +1 yıl
Annende mi yok?
Soran+1 yılannem var. ama o saygıyla karşılıyor bunu senin tercihin dedi. tabi ilk zamanlar çok karşı çıktı ama senin mutluluğun karışmaya hakkım yok dedi. yani destekçim annem
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
38Cevap
Bizim de 17 yas var :) normal bir evlilik iste insanlar abartiyor :)
11 Yorumla
Soran+1 yılsevindim :)))
+1 yılSiz boşverin onları, ağzı olan konuşuyor.
Evet ilerde bir takım sıkıntılır yaşanabilir ama birbirinizi gerçekten sevince her şey hallolur 😊10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl17 çokmuş be kızım naptın sen böyle. Sen 33 yaşına geldiğinde ki bir kadının her açıdan en güzel zamanlarıdır o 50 olucak. Saçları dökülmüş, belki de sağlığı sıkıntıda biri olacak.
10 yaş olsa yine eyvallah da 17 nedir ya_? Sen bilirsin senin hayatın ne diyelim.01 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın.(
Uc yildir birliktesiniz ve evlilik dusunuyosunuz. Aşmalisin artik bunlari :-)
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsaniz gercekten insanlari takmazsiniz zaten bu hayat senin kimse karisamaz
10 Yorumla
+1 yılyaş aşka engel degildir aranızda sorun olmuyosa sıkıntı yapma😊☺
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla ilerde senin için sorun olabilir. Ama yinede ben çok seviyorum diyosanda sen bilirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Az bile en az 20 olmalı. Kararlıysan evlen bakma buraya !!!
10 YorumlaOlgun olarak gördüğün adama bakmak zorunda kalacağın zaman, her sçhastalığında severek bakacaksan bir sorun yok.
10 Yorumla
+1 yılbenim sevgilim de 35 yaşında isteyen istediğini söylesin umrumda değil
03 Yorumla
Soran+1 yılne güzel.)
- +1 yıl
beni anlıyor sen de takma not: parasıda var :D
Soran+1 yılsevindim senin adına.) mutluklar
tc kanunlarınca 18 isen 40 yaşta olsa bir problem olmaz, reşitsindir.
10 YorumlaŞimdilik olmazda ilerde olur o 50 yaşına gelecek sen daha genç olacaksin olmaz o iş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılprofildeki sensen adama hak verdim. madem bu karardasın niye onay bekliyorsun.
10 Yorumla
+1 yılSizin kararınız el alem ne der diye düşünürseniz yaşayamazsınız zaten
10 Yorumla
+1 yıl17 yas cok bence.10 yas fark tamam.35 yasina gelince aradaki farki anlarsin. Hatta simdi 35 yasinda bir bayanla 52 yasinda bir beyle yanyana getir analiz yap derim..
00 Yorumla
+1 yılAdam subyanciymis l*n . 3 yildir birliktesin şu an 20 sin sen 17 iken o da 35 mis vay anasini ya ne diyim sozun bittigi yerdeyim
00 Yorumlahayır ya ne çok olacak sadece senin 2 katın oda bir şey değil..
00 Yorumla
+1 yılannesiyle arasında 17 yaş olan var ya anne, çok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkuşak farkı yaş farklı düşünce farkı ha seviyorsan takmazsın elaleme kulak asarsan daha çok farklı düşüncelere gark olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş galan neyse de o kadar yaş farkına rağmen nasıl anlaşıyorsunuz l*n :/ bildigin nesil var l*n aranızda :d
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D şunu kolayca söyleyebilirim 36 yaşında olmasına rağmen benden çok çocuksu ben daha ağır basıyorum
Bence Yaş Farkı Azmış 1 Asır Sonradan Falan Birileri Yokmuydu
01 Yorumla
Soran+1 yılyoktu elimizde olan bu
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşkın yaşı yoktur...
Aşkın gözü kördür,,,
Mutluysan sorgulama bence...02 Yorumla
Soran+1 yılçok sağoll..
+1 yılOha tabiki de çok bir de soruyor musun? Söyle düşün bir de ben 20 yaşındayım ve 17 yaş küçük bir kız 3 yaşında oluyor sence bununla benim sevgili olmamın bir mantıklı açıklaması var mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı.
+1 yıl17 yas simsi aen 30 lu yaslarinin baslarindayken hayatinin tam ortasi yani guzel zamanlarin haci abi 50 yasinsa olcak bide boyle dusun her acidan
05 Yorumla
Soran+1 yılbazen beni sıkıyor. ve hep şu cümleyi kullanıyor. sen gençsin şimdi yaşımı göstermiyorum 10 yıl sonra belkide şuanki gibi göstermiycem. beni beğenmezsen boşanmak istersen diye hep söylüyor. binevi komplekse giriyor ister istemez. ama bilemiyizki ne olacağını. hep beni bırakırsın gidersin diyor
- +1 yıl
Yani gercekten haklilik payi yok degil yanlis anlama dedigim gibi 10 15 yil sonra aranizdaki farki hissedeceksiniz şu an cok hissetmiyo olabilirsiniz
Soran+1 yılevet. ama şu an severken mantıklı karar veremiyorum. bunu zaman göstericek ya dediği gibi ayrılıcaz. ya da mutlu olucaz bilemiyorum
- +1 yıl
Umarim mutlu olursunuz 😊
Soran+1 yılçok teşekkür ediyorum
Sağlıksız ilişkiler saçma geliyor mutluysanız devam edin.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok mutluyum huzurluyum ama ister istemez toplum yakıştıramıyor
Soran+1 yıloffffffffff.(
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılKanka cok bence ya dusunsene o 17 yasindayken sen dunyada yoktun sjsjjs
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum bunu makarasını bizde yapıyorduk aramızda :D ama büyük konuşmamak gerek gerçekten 3 yıl öncesine kadar bende kınıyordum bu tür olayları. ama kendi başıma geldi. hayat çok güzel oynuyor insanlarla.
17 yaş büyük olması problemli zaten maddi durumu kötüysede geçinemezsiniz evlilikler kurduğunuz hayaller gibi değilki :)
00 Yorumla
+1 yılmaşallah maşallah iki yıllık ilişkim vardı ben 38 o 21 di. çok iyi anlaşıyoduk. evlilik kararı almıştık. trafik kazasında kabettim onu.
01 Yorumla
Soran+1 yılayyy üzüldüm. ALLAH SABIR VERSİN KARDEŞ :(
Sorun olma evlenince bir beş sene sonra onun işi biter sende aldatmaya başlarsın genç erkeklerle
00 Yorumla
+1 yılSevgilim zengin falan değil sadece durumu çok iyi 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılne var bunda
- +1 yıl
Rahat bir yasam senin de hakkin tabi
Vay arkads moda olmuş babası yaşındaki adamlarla çıkmak biz 2 yaş küçük kızla bir şey konussak subyanci oluyrz
00 Yorumla17 mi yok ya çok değilmiş söyle 30 yaş aranızda olsaydı o zaman sorun olurdu :D
00 Yorumla
+1 yıl3-5 yıl sonra sıkıntılar cıkar adamda gencliğine yazık
00 Yorumla
+1 yıl17 yaş Nedir ki Evlen Gitsin!
10 Yorumlaaşk'ın yaşı yok 17 çok fazla değil
10 Yorumlabence aşırı fazla iki katın yaşında
09 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılya haklılık payın var. kimsenin haytının garantisi yokki. böle de düşünmek gerek
- +1 yıl
evet doğru ama hayatın belli bir rutini de var sonuçta elbette kimin ne kadar yaşayacağı belli değil ama dediğim noktaya gelme ihtimali daha olası ki insanlar gördüğüm kadarıyla en güzel yıllarını yaşadığı o dönemlerde o sana ayak uyduramayacak seni hep aşağı çekecek şu an sorun değil çünkü o da genç ama yarın 40 yaşında olgun bir kadın gibi değil 40 yaşında nine gibi yaşayacaksın
Soran+1 yılEvet aşırı kıskanç mesleğimi seviyorum. evlenince bırakmamı istiyor. bende kendi paramı kendim kazanıyorum ve gayette ondan iyi kazanıyorum onun eline muhtaç olmak istemiyorum. bu konu hakkında çoğukez tartıştık. ailesi hacı bide bu senede kendide hacca gitti. beni kapatmak istiyor. ama ben hazır değilim buna önceden olsa etek giyerdim yazın pantolan giydim askılı zaten giyemem hep tişört falan. çok katı kuralları var bunlarıda düşünüyorum çok üstüme geliyor
- +1 yıl
ben bu işlerden anlıyorsam çok çok yanlış yoldasın o zaman birincisi yaş farkı çok dediğim sorunlar olacak ikincisi seni olduğu gibi sevmiyor sürekli değiştirmeni istiyor bu başlarda zor gelmez ama sonra bir yeter noktan olacak. Bence daha fazla bağlanmadan ayrıl diğer türlüsü bir ömür eziyete dönebilir heleki evlilik falan uzak dur
Soran+1 yılpeki sağol yorumların için birazda olsa bir farklı bakmaya başladım seviyorum. doğru kararda vermek istiyorum. teşekür ederim
+1 yılÇok fazla bu yaş farkı
02 Yorumla
Soran+1 yılnapayım yapacak bişey yokk
- +1 yıl
Sen kaç yasindasin o kaç yasında?
+1 yılBaban mı yok kendine baba mı arıyon?
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten babam yok. annemin karnındayken trafik kazasından ölmüş. hem baba olsun hem eşim olsun istiyor eksiklik çektim bu konuda hayatım boyunca bence kötü değil
+1 yıl17 yaş boru değil be kuzu😔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKeyfinize bakin miletin dedigini takmayin
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler...
- +1 yıl
Rica ederim takilmayin baska seylere mutlu olun gerisinin...
+1 yılskıntı yok ailen izn vrdyse
10 Yorumla
+1 yılCiddiyseniz önemli degil
10 Yorumla
+1 yılSen sevgili değil baba alıyorsun resmen
01 Yorumla
Soran+1 yılyav he he
+1 yıl17 çok, 10 olsaydı neyse
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke ama anam biraz daha erken doğuramamış.(
- +1 yıl
analar neler doğuruyor yav
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki önemsiz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYas farki cok fazla baban yasinda
00 Yorumla Az değil 16'sında çocuğu olsa senin kadar olurmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 37 yasinda kadinla ciksam - lersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşlarken sen 17 o 34 tu yanı baya azmis be
06 Yorumla
Soran+1 yılAzgınlıkta ki mantığı bana anlatır mısın? ne alakası var hadi diyelim sizin tabirinizle konuşuyorum. azgın beni kullanmak gibi bir niyeti olsa 3 yıl kimse kimse ye emek veremez. bir zamandan sonra kopar gider. heleki evlilik adımları atılmaz. aileler tanışmaz. biraz yazarken art niyeti bırakıpda yaz. benim sorum sizlerinde tepkileriniz öğrenmekdi. evet veya hayır demen yeterli böyle kabaca konuşman hoş değil. kimsenin hayatının garantiis yok ben biliyor muydum 3 yıl önce böyle bir ilişki yaşayacağımı kesinlikle hayır. ama ALLAH çıkarıyor karşımıza
Cevap sahibi+1 yılazmış derken yanlış anlama lütfen aradaki fark baya azmış demek istemiştim
senin dediğin aklıma bile gelmedi inan
Soran+1 yılpeki anladım
Cevap sahibi+1 yılyalnız senin de direkt anlamadan sormadan böyle bir çıkış yapman hoş değil
Soran+1 yılsenin yazdığında hoş değil elle tutulur güzel bir açıklma yok banada kaba geldi
Cevap sahibi+1 yıliyi
+1 yılÇok bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok.
00 Yorumla baban yaşında.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilirr
+1 yılçok tabi
00 Yorumla
+1 yıl17 yaş çok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. evet baya çok :d
00 YorumlaDeğil.
01 Yorumla
Soran+1 yılsağolun
+1 yılOlmaz o iş
00 Yorumlasen kaç o kaç
00 Yorumla
+1 yılevttt
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bence.
00 Yorumla - Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği