Hoşlanıyor Mu yoksa Cinsel ihtiyacını karşılamak mı istiyor?

Hoşlandığım çocuk bize gel kahve içelim dedi bende tamam dedim gittim kahve yaptı içtik sonra elini omzuma attı sonra saçlarımı okşadı öpüp kokladı mis gibi flan dedi sonra alnımdan öptü burnumdan yanağımdan sonra dudaklarımdan öpmek için eğildi bende yanağımı çevirdim göz devirdi yanağımdan öptü biz me oluyoruz dedim cevab vermedi sonra yanağımdan öptü dudaklarımdan öptü boynumdan omuzlarını öptü sonra biz öpüşürken beni uzerine çıkarmak istedi bende hayır dedim istemiyorum çünkü bakireyim ama bakirelik takıntılarım yok istemediğim için hayır dedim herneyse o birazcık dedi bende hayır dedim sonrada kardeşi geldi eve o kapıyı acarken ben üst kata çıktım karesi odasına girincde gittim ordan bana attığı ilk mesaj kimseye bir şey söyleme oldu ben bu konularda acemiyim daha önce kimseyle öpüşmedim nasıl öpüşülür nasıl sevişelir biliyorum ama hiç denemedim bunları yazarken bile utancımdan yüzümü kapatmak istedim arkadaşlar normal mi? Anormal mi? Lütfen görüşünüzü yazınız ne yapayım ben uzaklaşım mi?
Hoşlanıyor Mu yoksa Cinsel ihtiyacını karşılamak mı istiyor?