Sorum
Erkekler için; Kız kardeşine en iyi arkadaşınız hoşlanıyorsa,
Kızlar içinde; Abinizin arkadaşı açılsa ne yaprdınız.
bir dk ya ben anlamadım yorumdakiler olumsuz tepki vermiş de seviyorsan git söyle işte sevmek kötü bir şey değil mi neyden korkuyorsun sen? hem arkadaşın bilse ne olur adam senin kankanmış yani senin nasıl biri olduğunu en iyi o biliyor, kardeşinin iyi tanıdığı biriyle olmasını ister neden kaybedesin anlamadım.
Ya bende şimdi ağbimin arkadaşından hoşlanıyorum ve aramızda 3 yaş var... Çocuğa ağbi diyorum... kafamı duvara sürtüyorum... senin halinden en iyi ben anlıyorum sanırım. Geçmiş olsun :') sabret.. tek yaptığım şey üniversiteye gidince yeni birileriyle tanışmak.. İlla birinden hoşlanırım umarım.. yoksa ondan umut yok. Kim arkadaşının kardeşine açılacak cesareti bulurki? Ben de bulamadığıma göre..
ben açılırık valla seviyorsam gidip söylerim kaybedecek neyim var ki? sevmek kötü bir şey değil ki saklayayim
içinde kalmasın git kıza açıl tabi kankine çaktırmadan abiler hep kız kardeşini korumacı durumundadır ama modern bi erkekse oda sevinir kız kardeşinin iyi bi insanla olmasını..
Doğru diyorsunda, arkadaş öğrenirse daha kötü olmaz mı. Hem kız ne tepki verir oda bir soru işareti.
o arkadaşının aklı başında ise durumu öğrenirse öper seni haberin olsun .boşver söyleme unut o kızı...
bu gidişle öyle olacak herhalde.
Cevap
1Cevap
niyetin ciddi değilse yaklaşma bir dönem için arkadaşını kaybtmene değmez
Şimdilik hoşlanıyorum. ilerde iş ciddiye bile binebilir.
İlk okurken dedim oha erkek arkadaşının kız kardeşi?! Gay?! haha ya :D
Bence arkadaşının ağzını ara bi
arkadaşının ağzını mı?
bi uyma sen buna :D
Arkadaşının ağzını evet? Ortak bi arkadaşlarının adını vererek atıyorum ali ile çıksa napardın tepkin ne olurdu vs gayet doğal bence
Olabilir. Başkasının ismini vererek.
çocuk hayatında fazla önemli bi yer kaplamıyorsa yardır derim ben fghbenim ölüm yok ucunda
önce arkadaşına söylemelisin
abi mi diyor sana
vurdun gizliyi :))
Evet abi diyor. :(
ne güzel işte abi kardeş fantezisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?