+1 yılbak bizler bir kıza aşık olduğumuz zaman ve eğer sevgiliysek kız arkadaşımızın bize soracağı en berbat soru bunca benden güzel kız varken neden ben diye.
nedenini açıklayayım.
çünkü ben bir kızı sevmişsem onu sevmişimdri daha güzeli veya ondan daha az güzeli beni ilgilendirmez. ben sadece güzelliğini sevmemişmdir seninle ortak bir paydam vardır ve seni seviyorumdur. senin hayat hikayeni sevmişimdir seni seviyorumdur. senin hayata karşı tutmunu sevmişimdir seni seviyorumdur. yani tek başına güzellik bir kızı sevmek için yetmez.
bırakın böyle özgüvensizce saçma salak soruları.. az kendinize gelin. o erkek taraffından sevildiğiniz için sevinin. bir kalbın sizin için çarptığı için sevinin. saçmalamı bırakın...90 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 - Yakışıklı olduğunun farkında olmayabilir
2 - Seni evleneceği kızı bulana kadar yalnız kalmamak için elinde tutmak istiyor olabilir.. ( Birlikte oluyorsanız geçerli olan bir durum )
3- Gerçekten ADAM gibi ADAM ve dürüst bir erkektir. Sana sen olduğun için değer vermiş ve yüreğini görmüştür. ( TÖVBELER OLSUN, EN SON M. Ö. 385 yılında böyle bir erkek vardı sanırım ansiklobediler de falan yazıyordur. Neden bir tane daha olması ki? )
4 - Sadece senden hoşlanmış seni yaşamak ve tanımak istemiştir sadece
Bunlar biridir bence10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendini o kadar yerin dibine sokmuşsun ki ben de anlamadım.
Güzel değilim, trip atıyorum, takıntılıyım, birlikte de olmuyoruz... Eee, daha başka ne özelliklerin var, bir iki iyi şey yazsaydın.
Eğer mükemmel bir frekans falan yakalamamışsanız, belki de 'ya bu iyi kız' dursun bir kenarda' diye düşünmüştür. Çok yakışıklı ve çevresinde kız eksik olmayan bir adamın böyle bir tipe sadık kaldığını düşünmekte de zorlandım. Kafasına göre takılıyor olabilir ya da soru yalan.02 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum sana @mynameisred.
@soran arkadaşım kendini neden bu kadar yerin dibine soktun anlamadım.
Soran+1 yılİyi bir tarafımı göremiyorum çünkü :(
Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. SENİ SEVİYORDUR?
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim neremi sevsin ki
- +1 yıl
Neremi sevsin diye bir şeymi var? Bakışını seviyordur, sohbetini seviyordur, konuşmanı seviyordur. Sevmek için illa tipin olması gerekmiyorki. Yanında duruşunu seviyordur. Kalbini seviyordur, nefesini seviyordur. Bu kadar aşağılamayın kendinizi Allah için ya. Herkesin kendince bir güzelliği vardır. O seni senin kendini görfüğün gibi görmüyordur. Biraz kendine güven :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılAhaha canım benim ya. Aynı psikolojiyi ben yaşadım geçen aylarda. İlişkim bitti bu takıntımdan dolayı. Sakın çocuğa sorayım da baskı yapayım falan deme. Sanırım sende olan bir şey diğer kızlarda yok. Dürüstlük olur bu, şirinlik olur, fazlasıyla iyi bir kalp olur. İlla dış görünüş değil her şey. Takma o kadar :)
00 Yorumla Belki de sadece güzel gülüyon ondan ya da bu tevazudandır ne bilim ki ben.
Ama güzelliğe gelince sevince sevdiğin dünyanın en güzeli olur zaten.
Ha bir başka sebepte çocuk kızın peşinde acaba ne b*k yiyo kaygısıyla dolaşmak istemez seni geüvenilir falan bulmuştur ya da çocuk sandığın kadar yakışıklı değil sen seviyon diye öyle gelir00 Yorumla
+1 yılBen söyliyim kardeş sebebi bir erkek gerçekten aşık olduysa güzellik umrunda olmuyor onun o tatlı tavırları anlayışı sevimli ruh hali ne biliyim bir sürü başka kızların sahip olamıcağı ruhani ve manevi güzelliklere sahip olduğunu görür bağlanır hatta mesela ben bir kıza gençken gamzesi var diye tatlı gülüyor diye tutulmuştum buda böyle bieşy. d (gençliğimde derken kendimi 30 40 hissediyom ruhan çöktümde ))))
13 Yorumla
Soran+1 yılBenden büyüksün biraz o yüzden abi diyeceğim sorun yoksa. Abi diyelim aşık oldu. Benim sevimli tarafım da yok ki. Takıntı , trip hiç alttan alma huyum da yok. Niye yine ben?
İlk sevgilim ve hayatımda hiç sevgilim olmayacak sanıyordum. Oldu ama bu sefer de takıntı yapıyorum.
Bu arada daha gençsin abi. Mutluluklar- +1 yıl
Yok canım benim estğf. böyle saygılı bir kardeşine satırlar feda olsun bak abicim bir erkek eğer bilirse o kızın ilki olduğunu ozaman dünya dursa seni artık kendisine ait görür çünkü sıradan bir kız olmadığını bilir , bazen erkekler sevdiği kızın aksiliğini asabiliğini sever çünkü o hali doğal ve tatlı gelir ona ve senin devamlı takıntı yapman ona değer verdiğin içindir buda onu anlamış olcakki seni böyle seviyor bak benden sana bir tavsiye burada saçma bulanlar olur ama şeytan böyle işlere çok karışır o yüzden herkeze mutluluğunu ve ilişkini anlatma nazar değer fitne fesat girer etten püfden sebeplerden ayrılma aşamasına gelirsiniz Allah korusun.. Ona Şunu sor tabi sorcağın zamanı ben sana diyemem onu nezaman sorcan biliyomusun tam böyle romantik bir havanız varken güzel bir anı anında gözlerine bak ve sor NEDEN ben? bu onu iltifat etmek olarak anlar kızmaz bu soruna ve içinden geleni söyler bence dedimya senin o asabiliğin aksiliğin hoşuna gitmiş diyorum ben. d
- +1 yıl
Bu arada canım ya o gençlik fotolarım 7 8 sene önceki fotolarım şuanki halimi koymuyom site geneli benim yaş civarı bir ara koydum ekleyen ekleyene mesaj atan atana sıktı
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. dediğin gibi çok yakışıklıysa herkes onla olmak için sıraya girer hiç kimse trip atmaya cesaret edemez belkide senin kendi ne olan güvenini masumluğunu sevmiştir tecrübeliyse zaten bütün kızlar aynı olduğunu bilir kendine haksızlık etme ben ilk buluşmada yatağa atmadığım kız çok nadir çıkıyor ve nefret ediyorum onlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbendede durum aynı gibi çok fazla arkadaşı var ve çok samimi dediğin gibi hepsi güzel ama şımarıık insanlar pek muhattabım olmuyolar ama arkamdan çok konuşuyorlarmış soğuk olduğumu düşünüyolarmış falan erkek arkadaşlarını seviyorum kızlar ne çekememez ya :(
00 Yorumla20 Aydır berabermiş seninle. Çocuğun huyu biraz beni andırıyor. Çok güzel ve popülerlerle uğraşmıyorum normal altı veya normal biri iyidir sadece benim popülerim olur havasında takılıyorum.20 ay senle olan biri evlenmeyi çoktan göze almıştır.
00 YorumlaEğer erkek seni seviyorsa bunu düşünmeyi bırakıp erkek arkadaşınla daha fazla nası mutlu olurum diye sorsan daha mantıklı olabilir bence takıntı yapmamalısın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTakıntı yapa yapa kafayı yemek üzereyim zaten. :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu çocuk senle ewlenir diyim ben sana güzel kızlar genelde kullanım amacı için tercih edilir ama ewlenilecek kişi biraz daha çıta altında kalsın ki hem katil olmayım hem az kıskanayım hemde benim kıymetim bilinsin bana sahip çıkıp elinden kacırmasın diyede düşünülür genelde :)
00 Yorumla Sende onlarda bulamadigi bir sicakligi ve samimiyeti bulmustur. Ayirca dikkat cekici olmayisin da onun sana daha rahat güvenmesini sagliyordur. Bos bir güzellik yerine huzur buldugu bir kadini secmistir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi benim bir tanıdıgım vardı buluştuk ettik falan megersem 5 yıldır nisanlıymıs bir sürü kızla geziyor tabi o bana yavsadı ama ben ödün vermedim kendimden. Sevgilisini gördüm ortalamanın altında bir kız ama gel gör ki bu çocuk hem yakısıklı hem uzun hem zengin neden mi onla? ben de hala çözemedim sanırım elinin altında birisi olsun saf salak. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey dış güzellik değildir belki ona fikirleri ve davranışların ile ilgi çekici geliyorsundur sende diğer kızlarda olmayan bir özellik vardır buda onun hoşuna gidiyordur...
00 Yorumla Erkekler ne olursa olsun ellerinin altında bir tane garanti kız görmek isterler. Bence senin erkek arkadaşın da ulan bunların hepsi reddetse sevmese beğenmese bile bu standart altı kız beni tercih eder mantığıyla takılıyor senle.
00 Yorumla
+1 yılSende de var bir şeytan tüyü demekki. Kendini hafife alma 😉👍
52 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilk sevgilim. Bugüne kadar hiç sevgilim olmayacak sanıyordum. Oldu ama aklımda hep soru soru soru?
- +1 yıl
Takma kafana geçirdiğin bu güzel zamanın tadını çıkar.
- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılBence bunları sorarak kendini ona karşı soğutma derim. Seninle birlikteyse seni olduğun gibi seviyordur. Güzellik bir yere kadar.
00 Yorumla bilemiyorum. ciddi evlenilecek bir kız olarak görüyor olabilir seni. diğer kızları da eğlenilecek kız olarak görmemesi temennimiz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler ille güzel kızlara aşık olmaz asıl güzel çekiciliği olan kızlara cinsellik için yanaşırlar. Genelde hangi erkeğe baksam aşık olduğu kız çirkin falan. Siz nasıl tanıştınz nasıl aşık ettin kendine
00 YorumlaAşk işte ota da konuyo b*kada. Sen kendini nasıl görüyosun. Ot gibi mi b*k gibi mi? Ama önemli olan bu değil. Seviyo işte sevgilin seni :D Mutluluklar :D
00 Yorumla
+1 yılCogu kız kendını cırkın zannedıyor. Erkeklerin hoşlandıgı kızlarla, kızların hoşlandıgını zannettıgı kızlar arasında ucurum gibi farklar var.
Erkekler içinde bu böyle.
Yani fazla şaapmamak lazım :)00 Yorumlabilmem ona sormak lazım banada aynısı oldu o kadar güzel di ki kız dedim bana niye baksın ama o bana yaklaştı ilk adım ondan geldi olmaz demiceksin vardır bir sebebi oldurana bakacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılSende farklı bir şey görmüş olmalı, diğer kızlarda göremediği.. Namuslu, dürüst ve sadık biri olman bile yetebilir bazen bir erkek için.. Çünkü insanar en çok bu üç özelliğe hasret..
00 Yorumla Sen onun gözünde prensessin demek ki
artık güzellikle değil herşey karakter ruh bunlarda etkin00 YorumlaEğer bu özgüvensizlikle devam edersen işin zor arkadaşım herşey dış görünüş demek değildir.
00 Yorumla
+1 yılBirde onun gözünde bakmak lazım sana.. Eminim dünyanın en güzel kadınısındır onun için..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yıldemek ki sevgilin gerçekten yüreğe bakıyormuş, dış güzellige degil
00 Yorumla
+1 yılSize bakmasa niye bakmadı dersiniz, sevgili olunca da niye benimle beraber. Anlamak güç yeminle. Ama illa ki sende hoşuna giden bişeyler var.
20 Yorumla
+1 yılCidden neden sen ya? Bende merak ettim. Acaba olgunlugundan falan olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bile kendinde göremedigin güzel yanı o sende görmüş aşk budur.. kendini böyle takintilarla üzme aşkını yasamanin tadini cikar =)
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten benimle ömür geçmez. Bunu tüm kalbimle içtenlikle söylüyorum. Hatta bunu ona da söyledim. Bırak beni git dedim. Bu kadar sabırlı olması şaşırttı
Ben çok takıntılı, tripli hiç alttan almayan biriyim. Kıskançlık zaten üst seviyede ama niye hala sürdürüyor anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılEn azindan bunun farkindasin ukala degilsin belki bu cezbetmistir seni tanimadan bunun cevabini veremeyiz ama benimle ömür gecmez yanlis bir cümle tabi ki kendini elestirmek güzeldir madem byle düsünüyorsun sen de onu seviyorsan bu grdügün kötü özellikleri düzeltebilirsin ☺
+1 yılÖnemli olan yüzün değil. Kalbinin güzelliğini seviyordur belki =) Sıkma böyle saçma şeyler için canını
00 Yorumla
+1 yılBen de asigim birine acilamadim. O olmazsa kimse olmayacak diyorum. Peki sana su soruyu sorayim onca kiz varken neden senle gezsin? Sana asik demek hayatini yasa :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yıldemekki sende gördüğü ama başkalarında olmayan şeyler var.. sen yine de dikkatli ol sıkma onu derim.
00 Yorumla Kızlara nazar değmesin diye maşallah diyo bir de :)) Bence sevimlisin
00 YorumlaUmarım sevgilin böyle komplekslerin olduğunu bilmiyordur yoksa en kısa zamanda ayrılır😉
00 Yorumla
+1 yılsanırım sen mutlu bir evlilik yapamayacaksın çünkü neden neden neden ya beni aldatırsa...
00 YorumlaBişiyden de memnun olalım yahu ☺️ Demekki seninle iyi hissediyor demek ki sende farklı bişiy var ki seninle
00 YorumlaTrip atıp bedel ödetiyorsan ondandır. diğerleri yakışıklı diye kolay elde ediliyordur. sen daha cazip oluyorsun bu durumda. kendini de hafife alma.
00 Yorumla
+1 yılseni sevmiştir ^_^ yakışıklıysa falan kaçırma evlen kızım kaparlar onu ben sana söyleyim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bırak git dedim çünkü mutsuz ediyorum hem onu hem kendimi. Gerçekten benimle ömür geçmez. Bunu tüm kalbimle içtenlikle söylüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılKarakterini sevmiştir, hayır biz kızları da anlamıyorum sevmese niye sevmiyo sevse niye seviyo
12 Yorumla
Soran+1 yılTatlım gerçekten benimle ömür geçmez. Bunu tüm kalbimle içtenlikle söylüyorum. Hatta bunu ona da söyledim. Bırak beni git dedim. Bu kadar sabırlı olması şaşırttı
Ben çok takıntılı, tripli hiç alttan almayan biriyim. Kıskançlık zaten üst seviyede ama niye hala sürdürüyor anlamıyorum- +1 yıl
Zaten bizi üzenleri sevmez miyiz :D
Bazı erkekler bir kızı güzel diye sevmez. Yanında iyi hissettiği için sever. Değer verdiğinde o değeri kaldırabilen değişmeyen birisi olduğu için sever. Yani keyfini çıkart bence :).
00 Yorumla
+1 yılbelkide hiç sevgilin olmaması. dığer kızlar gıbı erkeklerle çok samımı olmayan aklı başında vs vs olman ılk onu sana bağlamıştır dış guzellıge sonra bakmıştır :D
00 Yorumla
+1 yılSen bile bundan şüphe ediyorsan bu ilişki neden hala ayakta bende merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılBunu ona sormalisin bence sende baska guzellikler görmüştür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı sevmekle başlayacak her şey ama önce kendini sevip değer vereceksin
10 Yorumla
+1 yılGönül bu onlar başka şey verir sen kalbini ilgini zamanını vermişsin sonuçta
00 Yorumlaya aşk güzelliğe pek bakmaz kı güzellik sadece bir artıdır ama bu artı her zaman önemli değildir bunu bil tamammı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkekler kıskanan kızı ilgi gösteren kızı severler birde sadıksan adam ne istesin adam belki sevişme peşinde değilde sevme peşinde bilemezsin
00 YorumlaAzla yetinmeyi seviyordur. Misal bir vücutçu 1 kg ette yiyebilir, 250 gramda. Kalanını protein tozuyla takviye eder.
00 Yorumla
+1 yılSorun burada yakisikli erkekler hep cirkin kizlara bakrlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBende sebebini merak ediyorum
- +1 yıl
Yakışıklı olan arkadaş güzel kıza olan teklifine kız hayır derse diye korkar. Çünkü özgüveni yerle bir olur. Ülkemizin güzel kızları aşırı egoist olduğu için yakışıklımız bunlara pek yanaşmayı tercih etmez. Sorun kendi özgüveni... Tipsiz olan arkadaşlarımız da zaten bu duruma alıştığı için güzel kızlara karşı şansını dener. Yakışıklı erkek fazla güzel olmayan kızı kendine uygun görür. Çünkü o bir kere doğaldır. Güzellerin arasında mütevazi olanı olsada genellikle yapmacık bulur.. Alın açıklama
+1 yılKıskandığın kızlara 'maşallah' diyebilmektir, iyi kalplilik. <3
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💜 Bu yeterli mi?
Çok saçma ışte bu düşünce ben kendimi beğenmem pek çevremdekiler çok sevgilin vardır diyor çevrende çoktur diyor ama tam. tersi bırak çoğu sevgili yok abi şu ön yargıdan vazgeçinn
00 YorumlaBır gün gider merak etme ben de aynı şeyi düşünüyordum bır gün gitti
00 YorumlaBu sitede okuduğum en güzel şey :) Mutluluklar dileğiyle...
00 Yorumla
+1 yılSana aşık olmuş sen gönlüne diyebiliyomusun git şunu sev diye gönül ferman dinlemiyo 😊
00 Yorumla
+1 yılsevgi bu, sende çok sev :) Muhabbetiniz daim olsun :)
00 YorumlaSeni gercekten oldugin gbi sevdiyse fazla kurcalama tadini cikar sevildiginjn
00 Yorumla
+1 yılMecnun leyla inş delirmiş ama leyla kuru kara bir kadınmış, yani kısaca sen birde kendini onun gözünden görmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendınden odun vermıyo olusunu sevmıs olabılır. ha bırde mutlaka begenıyodurda begenmedıgı bırıyle olamaz bu kadar. guzellık gorecelı. benımde vardı boyle bı erkek arkadasım, ben ayrıldım bırde ustune.. ne haddımeyse:p
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. iyi anlaşıyordur seninle ve sıcak samimi geliyorsundur
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi anlaştığımız söylenemez çünkü ben alttan almam. Bu kötü bir özellik ama elimde değil
Soran+1 yılAma neden? Onu da mutsuz ediyorum.:(
bu mecnuna sorulan soruya benziyor bence onun gözlerinden bakmak lazım dünyaya :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemeyeceğim artık nasıl görüyorsa
+1 yılGüzel kızlar sahiplenmez adam gibi sevmez çünkü etrafında çok erkek vardır ve bu erkekler içinde geçerlidir genelde erkekler güzel kızlara ilği duyar ama severmi hep tereddütleri vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle anlattığına göre iyi bir özelliğin iyi olma özelliğin heralde :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl? İyi bir özelliğim yok ki. Takıntılar , tripler hep. Hiç alttan almam mesela
- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne