AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Ben subayım kardeş bişey değişmiyo nöbetteyim şu an bana bu meslegi o istemişti doğuda oldugum için terk etti
Bitmeyecek bir meslek aslında iyi ekmek yenir :D:D asdfdsfasdfa
:-D kasap et derinde koyun can derdinde
:D Gelecek mühim
Mesleği olsun da yeter ki olsun birde en azından liseyi bitrmiş olsun😊
Yaş kaç 15 mi
Başlığa göre cevap verdim ben
kapak :)
Hukuk okuyorum deyince cogu kizin tavri hemen belli oluyor. bilmiyrum ne kadar cok onemliyse artik
Gunumuz kızlarında meslegının artıstlıgı kadar maddı gelırı onemlı
Kısılıklı bır ınsan bulursan cocuk olmayn muhtmelen ısını degıl kısısel uyumu ve dengeyı tercıh edecektır
Bir insanın namusuyla şerefiyle para kazanmasından daha güzel bir şey yoktur. Aksini dusunenin karakteri de bellidir zaten. Sen sıkma canını. Dünya onlardan ibaret değil. Bizim gibi düşünenler çoğunlukta ben inanıyorum
Sana bile ben gelip çöçüpüm veya gelip ben bilim adamıyım desem senin bile bana bakış açın değişir erkekler için önemli degildir pek kadın ama kadınlar tabi iyi bir meslek mezunu insanla evlenmek ister
Eğer ilişki ileriye yönelikse önemlidir. Ama ortada gerçek bir sevgi varsa hiç bir önemi yoktur bence
Mesleğinin ayrıntılarını kimse bilmiyor da ondan. Senin kazancın kimsede yok hem maddi hem manevi
Eğer yokluğun nasıl bir şey olduğunu görmüş bir kızsa, zerre problem olmaz.
Mesela benim için meslek önemli değil.
Çok ürkütücü bir meslek. Ölüleri yıkamak. Yaşamın bitişini tescil etmek.
Mühendisim, doktorum de tipsiz olsan yakışıklı görünürsün ama pazarda hamalcılık yap yakışıklı olsan çirkin gözükürsün :))
helal be kardeşim aynen adalet işe sonrada neden boşanma çok sevenin kıymetini bilcen aga :-)
Ulan bende pazarda hamallık yapıyorum çalışırken yüzüme bakmıyo hiç bir kız pazarın içinde turlarken laf atıyorlar :Ddd
Evet kızların da ailelerinde fikri değişir işte dünyanın adaleti bu
Babam subay emeklisi benim ve iki kere evlendi kısmetin açılır kardeşim benden söylemesi ama karından boşanırsın benden söylemesi subaylar biraz çapkın oluyor😄😄😄
ben olumu sevmem ama boyle dusununced ne yapasin ekmegin ondan cikiyor sanirim cevapsiz kaldim
kızlar mesleğe çok önem veriyor benim için sorun olmaz evlendikten sonra çalışmayacak ne de olsa...
meslek önemli zaten kızlar için sadece değil toplumda meslek önemli statüye göre değerlendiriyor herkes
Ya işi olmayanın ağzı laf yapıyo kardeş zamane kızları biraz salak
Katildim
işsiz güçsüs arsz belayla ne diye uğraşıyımki, meslek ksmen onemli bela olmasn sorumluluklarını bilsin yeter.
Subaylar cok capkin oluyor ölü yikamakta kizlari korkutabilir:/
:-D
Önemsiz...
Önemli olan kalp <3 mesela İranlı erkeklerin kalbi çok güzel <3
hihim
subayım desen fikri değişir ama öyle olmadığını anlayınca tamamen gider. herzaman doğruyu söyle birisi çıkacaktır karşına
meslek aslında önemli değil ama ciddi ilişkiyse meslek biraz düşündürücü olabiliyor
sevisirken önemli değil ama ciddi ise önemli diyorsun;) bana da ciddi olmayan evlilik düşünmeyen lazımdı
Pis isler yapmadigi surece hic onemli degil benim icin. adam olsun, bana deger versin yeter de artar bana
Meslek tabiki onemli ama asil onemli olan helal kazandigin paradir namusunla kazandiktan sonra kimseyi takma
sevecek erkeğe bu dünyada kız gelmez karşısına benim gelmedi kendimden biliyorum hele bursa gibi bir yerde
subayım desen sana inan çok kız bakarrr cidden bakkk.
Demeyim ozaman :)
İllaki önemli bir yerde erkeğin güzel bir mesleği varsa geleceğe yönelik kararlar alınabilir
Evlilik dusunmuyorum
Ya tamam herkes icin onemli meslek ama asiri takmam sanirim sadece evlenicegim kisinin benle ayni duzeyde olmasini isterdim
malesef kardeşim burası Türkiye etikete bakıyorlar. gelişmiş ülkelerde optimum nüfus olduğu ve bilgi tabana kadar hissedildiği için profesör bir bayanla tornacı evlenebiliyor.
evet meslek önemli tabi arsız bela dedigin seni beni 5e katlar fakir degil
%80 , Zamane kızları Flörtte dediğin gibi ister ama evlilikte İşi Güzel Olmasını ister.
Sevgi varsa mesleğin pek bir önemi yok yeterki çalışkan tuttuğunu koparan biri olsun
Tabi fana mi olurdu astsubay olman hergun ölü yıkayan adamla İstanbullu kızlar yapamaz :(
Tabiki önemli. Sen subayım desen nasıl bir etkisi olur düşünemedim benim için farketmez.
boşver helal paranı kazan varsın kız olmasın bir gün istediğin gibi biri çıkar karşına
Önemli tabi, ev hanımı olacaksa hemen basarım nikahı. :/
bence ayaklarinin üstünde dursun cok önemli biz kizlar icin
Mesela banka müdürüyüm desen. Veya nöropsikolog. Veya finans avukatı
Karsındaki insanın eğitimi ve mesleğiyle de alakalı bence şimdi bir doktor kızımız subay isteyebilir ama işsiz ev kızı tutup da karsısındakinin mesleğini beğenmezse (bir ev geçindirecek maaşı varken) sen necisin cici kız derler.
Calismayan erkekleri sevmem ne olursa olsun calissin hoşuma gider
Meslektas sayiliriz bende "mezarlik bekcisi"yim ...
Hani şantiyeciydin sen?
Kocama isten gelince bu gun kac olu yikadin hayatim mi fiycem korkarim... annecim.
hahaha günde 7 10 arası
Allah artirsin aman artirmasin neyse iste ya zor yani. :/
Güzel meslek ama sıkıntılı durumları var. hastanede falan mi calisiyon yoksa seyyar cenaze yikamalarda mi calisiyon.
Önemli olan Kendini olduğundan farklı göstermen değil... Olduğun gibi Yürümen... Kendine ol... Kendinle barışık ol...
Prensip olarak manken erkeklerle çıkıyorum. Şuanki de öyle onun için önemli.
sen önce evden bakkala cik
Türkiye den yurtdışına çıkıyorum. Bana kendi hayatını anlatma.
fakeye bak:) asosyal olduğunu ks halkı öğrendi
Sen de asosyalsin amca. Sabahtan akama kadar karı kız peşindesin burada.
:D :D :D :D
Erkek peşinde mi olaydim:)
O daha sempatik bari. :/
Tamam fakecan
Aynen erkeklerin peşibne düşersen haber ver amca yakışıklı arkadaşlarımdan ayarlarım shgfhsdf
Kılı çıkmamış memesi cikmamis ergen sevmiyim
Bu kız gerçekten asosyal biri
20 yaşında ergen değiller amca @soran kaslı yakışıklı tertemiz çocu8klar hahashfdffgdf
Ahaha @soran fena laflar koymus. Bir de utanmadan hala cevaplar veriyor :)
Hala kendisini özel birisi sanıyor haha, burada denk geldiğim sıradan bir kişisin :)
@nowforyou Basit ve ezik insanlar sevmez beni ;) Onun için çevremde kaliteli insan barındırıyorum. Hadi işine lafını da aldın iyi günler.
valla hak veriyorum +++ bu abiyi nerde görsem kızlara hep "asosyaller, sen önce bakkala git" diyor. başka cümle kurduğunu görmedim mübarek :)
@meichan sağol hayatım :* bize asosyal diyor ama sabahtan akşama kadar bu siteden çıkmıyor ben en azından okula gidiyorum arkadaşlarla buluşuyorum haha
:))) Aynen
Yuru be soran 😄😄😄 helal 😄
Karşıdakinin bakışını ilk etapta etkiliyor hocam meslek öğrencilikte bile etkiliyor diyebilirim
İş önemli ama evleneceğim adamsa önemserim. Her erkeğin mesleğini değil.
Müdürüm desen ayrı satış danışmanıyım desen ayrı. Önemli tabi
Yahu adamın işinden banane? Ben zaten kendi paramı kendim kazanıcam. Seveyim yeter >.<
Artık eski ilişkiler yok kızlar istedikçe istiyor takma böyle şeyleri seni hakeden senle olsun gerisi yoluna
p**evenk degilse ya da onun gibi birşeyler farketmez :)) eve baksinda ne yaparsa yapsın
Ben sana bakacağım sabret
Boş ümitler verme bana :))
face to face
Bak yaa
tabiki değişecekler.
hayalindeki erkekten çok hayalindeki hayat önemli onlar için. kimse senle döner emek yemek istemez. (bazıları hariç)
Kız okumuşsa o da kendine uygun adam gibi birini bulmalı bence. Hiç doktor bir kadının çöpçü bir adamla ilişkisi olduğunu gördünmü?
Kadınların erkekte aradığı ilk kriterdir kişilikten önce gelir , bütün kadınlar için aynıdır değişmez
ölü yıkıyorum de senide yıkarıum de masaj yaparım de ordan masöre bağla sen olayı :D
Iyi pamuk tikarim:))
;)) o zaman tabi önemli meslek tabi
arsız bela asi style nedir ya ıyyyyyyy. Bu devirde o tipten hoşlanan mı var ki kızlar daha çok fame tipli erkeklerden hoşlanır evet işte önemli. Tabi kişiden kişiye değişen de var.
eskiden sevgilim beni cok seviyodu simdi neyapmalıyım eskidi gibi oluruz yardım uzklamalıyım ya da daha yanında olmalıyım eskiden benim icin aglıyodu şimdi neyapmalıyım
kızların en çok aradıkları meslek
doktorluk :)
yani para
bir Q7 kullan istersen ilkokul mezunu ol
iş görür
para para para hahha
Kızlara bskma ne ıstedıklerını onlarda bılmıyor fakat sana tavsıyem bır ev kızı bul ve gorucu usulu yap
Kesinlikle