Sizce mesaj atsam mı? Bana bir çare söyleyin lütfen?

Arkadaşlar ben bir kıza vuruldum ama öyle böyle değil vazgeçemiyorum daha doğrusu hiç bir zaman vazgeçmek istemedim. Bundan yaklaşık 5 ay önce bahsettiğim kızla konuşmaya başladık. Saatlerce mesajlaşıp sabahlıyoduk çok seviyordum onu çok mutluydum taki 1 ay sonrasına kadar. Bana samimi olamıyoruz ayrılalım dedi çok çabaladım onu kaybetmemek için ama olmadı, gitti. Ama şöyle bişey de var kız geçmişinde ağır yaralanmış güven duygusunu tamamen kaybetmiş. Tekrar aynı şeyleri yaşamamak için beni bıraktığını öğrendim ve deli oldum çünkü onun saçının teline bir zarar gelse benim kalbim parçalanıyordu. Bana " vazgeç benden unut, yapamam" dedi. Haliyle o konuşmadan sonra daha mesaj atamadım. 4 aydır hiç konuşmadık ve kızın 45 gün sonra doğum günü var. Çok güzel planlarım vardı ama maalesef yapamam zaten şu an 0 dayım onu daha çok kızdırarak beni kötü hatırlamasını istemem. Sizce doğum gününde ona mesaj atayım mı. Mesajı şimdiden hazırladım o günü iple çekiyorum. Ama bir yandan da atmasam mı diyorum lütfen bana bir çare söyleyin. Teşekkürler..
Güncellemeler
+1 yıl
Işte o şerefsizler yüzünden o Kalpsizler yüzünden neden benim canım yanıyor? Bu ceza neden bana kesiliyor? Bana haksızlık olmuyor mu? Tamam ben onu gayet iyi anlıyorum ama başkaları yüzünden neden ben üzülüyorum ki bana bir şans verseydi onu asla üzmeyeceğimi bilirdi.
Sizce mesaj atsam mı? Bana bir çare söyleyin lütfen?