Bir erkek kendinden yaşça büyük bir kadına aşık olabilir mi?
O kadınla ciddi düşünebilir mi?
O kadınla ciddi düşünebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela şöyle bir şey vardır , normalde erkekler kendinden 2-3 yaş küçük kızları sever evlenir ilişki kurarlar. Ama bende bu durum farklı mesela :
22 yaşındayım ve benim daha çok hayatı kendince az çok anlayan , hayata olgun bakan , akıllı kadınlar hoşuma gider , ki zaten 18-19 hatta 20 yaşlarında ki kızlarla muhabbet edemiyorum olmuyor :)
Ama gel görki 23-26 arası felan valla çok iyi anlaşıyoruz anlıyoruz birbirimizi felan .
O yüzden mesela benim gibi si varsa gayette ola bilir :)
Ama bizimde 28 felan yaşımız olduğunda 25-26 yaşlarında artık yeteri kadar olgunlaşanlar olacaktır :D
Tabi ki olabilir.. :) Yaş gözetmez bu olay.. Yaştan daha öte şeyler var.. Olay yaşta olsaydı sadece yaşlılar her şeyin hakimi olurdu.. :) Bunu genel olarak al tek bir noktaya indirgeme.. Tek noktaya indirgersen yanılma payın artar :)
Teşekkür ediyorum :)
Rica ederim :)
en büyük aşklarını kendilerinden yaşça büyük kadınlara karşı yaşıyor çoğu.
Olur ama ciddi dusunmez... istisnalar da kaiseyi bozmaz
Cevap
67Cevap
Ben 19 yaşımdayken 5 yaş büyük sevgilim olmuştu.. hatta kendisinden evlenme teklifi bile almıştım..
Ama.. aşıkmıydım?
Şimdi hatırlıyorum da çok değer vermişim.. onun yanına giderken hep mutluydum, heyecanlıydım hatta aşık olduğumu bile düşünmüştüm.. ama şimdi , Zaman'la daha gerçek birşeyler yaşadıkça gördükçe, deneyimler arttıkça diyorum ki , aşk değilmiş.. ama asla heves te olmamış..
Olmuyor abi OLMUYOR. çevremde çok yaşadım yürümüyor.
AHA bizim işyerindekiler. hergün kavga gürültü. Oğlan benim liseden arkadaşım kız bundan 5 YAŞ büyük. Bıktım bunların kavgasından tribinden.
Ha yok çalışsalar gam yemeyecem. tartışıp depoya gidiyorlar 1 saate ANCA geliyorlar. iş bana kalıyor kardeşim.
Dershane zamanındada vardı böyle büyük kız. bizim Arkadaşı sokak ortasında dövüp gitti.
Kızlar bence küçük Olmalı. şöyle 3-4 YAŞ ufağı ideal. ilişkiye erkek Egemen olur. tam Pişti misali. kızlar daha çabuk olgunlaştığı için sıkıntı
Tek ciddi dusundugum iliskimdeki kadin 6 yas buyuktu benden. Yasin onemi yok birseyler hissedince.
Haklisiniz benim fikrimde bu aslında ama işte aile ortamı falan da çok önemli
yapmıştım bir kere kendimden 2 yaş büyük bir sevgili çok ta iyidi aramız evlilik felan da düşünmüştük ama olmadı.. mesafelerden mi yoksa duygular mı bitti bilemem ama bitti baya da geçti üstünden. bakıyım, yok bişey hissetmiyorum.
aşık olabilir ama ciddi düşünmesi ya da ileride ciddiye binmesi aşkının kuvvetine bağlı. ciddi sorunlar, çevre tepkisi v. s. bunları iyi hesaplaması lazım.
ilk aşklarımız genelde kendimizden büyüktür bizim :)) ;)
Belki kadına bağlı yani yaşı büyüktür ama genç gösterir. Onun dışındakiler geçici birlikteliktir. Ama tabi sevende oluyor ama neticede aileden izin alamayınca patlıyorlar :D
olabilir olamz diye birşey yok genelde pek olmaz ama.
Erkekler biraz geç olgunlaşır bayanlara oranla..25 yaşını geçmeli bir erkek gerçekten kendinden büyük bir kadına bağlanabilmesi için..
Olur tabi yaa niye olmasın. Boşuna mı demişler aşkın yaşı olmaz diye? Ben, benden 4 yaş küçük bir kız arkadaşıma, sırf bana bir konuda harbiden ablalık yaptı diye ablacım diyordum. Hala da derim. Harbi delikanlı kızdı be.
bir shakira pique aşkı daha neden olmasın:) aralarında 10 yaş var shakira büyük. evlendiler çoluk çocuğa karıştılar. kadın çok yaşlı göstermiyorsa, erkek de olgunsa yapı olarak gayet güzel olur o iş!
olur tabii neden olmasın mesela "Sıla" herkes aşıktır ona aşık olmalı en güzel o :D
Evet olabilir tabiki, hatta onun için yaşadığı yeri bile değiştirir ona yakın olmak için..
Olabilir bazı erkekler olgun kadınlardan hoşlanır :)
Ilgi duyduğun kişi de sana karşı birşeyler hissediyorsa neden olmasın
Bir ara takıntı yapmıştım sonra gitti ama 2-3 yaş büyüktü
İki yaşa kadar olur üstelik kadın biraz minyonsa %100 olur :)
Tabii ki.. Çok güzel dolu dolu yıllar geçirdim benden yaşça büyük bütün sevgililerimle
2 yaş a kadar sınırım var.
:) :)
enişte azcık küçük herhalde :D
Ben hep kendimden büyükleri sevdim hoşlanırım ergenlerle uğraşılmaz 😊
Evet. Dusunuyorum ve olacak.
Hayırlısı olur inşallah
Ben oldum, benden 17 yaş benden büyüktü,
Biraz fazla değil mi :)
Evet genelde erkeklerin 18-20 li yaşlarında geçirdikleri ve sonrasında ne yaptım l*n ben dediği ilginç sendromdan bahsediyorsun.
Genelde hep kendimden buyuk kadinlara asik olmusumdur. uygun sartlar oldugunda neden evlenmiyim
miranda kerr benden büyük ama aşığım olabiliyor yani ;)
Düşünmez Eğer Olgun Seviyorsa Anca Cinsellik Diyebilirim
20 yaşındayım ve kendimden 3 yaş büyük boşanmış 2 çocuk annesi bir kadını sevdim ve sevgiliyim. Hayatımdan oldukça da memnunum ne düşünüyorsunuz?
Aşık ola bilir sevginin yaşı yoktur ciddide düşüne bilir hatta Hz. Muhammed kendinen 15 yaş büyük kadınla ( Hatice bint Hüveylid ) evlenmiş.
Yas fark etmez ask olsun yeter
evet hatta daha tutlkulu olur o kadına karşı
Olabilir gönül bu otada konar samanada
olur niye olmasınki..
Âşık olabilir ama ciddi dusunurmu bilemiycem
Kesinlikle olaiblir aşk bu.
insanlık halı olabılır
Olabilr neden olmasın. Aşk bu sonuçta yaşı yokki
genç erkekler genelde olgun sever
En fazla 3-5 yas buyukse olabilir
aradaki farka bağlı...
Olabilir kaç yaşında olduğuna bağlı birazda
olabilir... olgun insanlar cazip gelir herzaman
erkek tabiatına çok uygun değildir bu
Ben asigim. ve ciddi dusunuyorum.
onda aşk varsa. olur..
Hepsi sacma birer rakam.
Kimine göre :)
para varsa olur aga. d. d.. d.. d
para var bende neden olmuyor
@sosyolojis18 :))) senı öldürürürm bakkk. d. d.. d. d
mezarcımısın sen :) işlermi kesat :D
@sosyolojis18 . d. d. d. d. evet bu ara cinayet işlemıyorum
sen adamı öldürürüsn :) lafı sende hayatmı buldu :D
Erkekler bazen yaşça büyük bayanlara aşık oluyor.
olur tabii neden olmasın kalp yaşı sorgulamaz
tabikide olur neden olmasın
yaş farkı ve cüzdan farkını düşünmek gerekir :D
olabilir neden olmasın
Olmamali yani 5-6 yaştan sonra olmamali
Olabilir ama bana hiç denk gelmedi
ben olamam.
Olabilir ve ciddi düşünebilir.
Durumdan duruma değişir
olurrrrr
Olur
Bal gibi olabilir