Merhaba eşim asker olacak inşallah. Bende asker eşi olarak çalışmalımıyım sizce. Kendisi daha Şark görevi yapacak.
Sizce bir asker eşi çalışmalı mı?
Sizce bir asker eşi çalışmalı mı?
Bence çalışmalı benimde nişanlımda asker ben çalışmaya devam edeceğim :) tabi onun görevi yüzünden çok sık tayin durumu yaşayacaksinizdir sizin işiniz buna uyum sağlıyorsa çalışın bence
Sizde mi :O
:( sanki onun yerine ben Asker olcam gibi
Evet nişanlim subay ben çalışmaya devam edeceğim bence sizde edin :)
Hahahaha boşver ya sen takma onun işini ben hiç önemsemiyorum onların işleri bu
Öyle de zamanla alışacağim artık:)
Eşinin tahminlerine ayak uydurabileceksen cidden çalış çok sıkılırsın onun yolunu beklerken yoksa :)
Pardon tayin olacaktı kalavye kurbanı oldum :D
Öyle de işte. :) en azından çocuk olana kadar -,- :) :) klavye mağduru tek sen değilsin. :D
Tabi çocuk olunca bir süre ara vermek lazım haklisin :)
Sağol :) bu arada nisanlin karacı mi?
Evett :)
bnce de çalışmalısın hem daha rahat bir yaşam için hem de kendi ruh sağlığın için evde oturmak ne kadar kötü bişey öyle düşün
Ev hanımı olmak. O görevdeyken kendini yiyip bitirisn ama çalışsan kafan dağılır en azından diyorsun?
Tam olarak oyle:)
Adam memleket memleket gezecek sen sürekli iş değişmekten dikiş tutturamazsın. Eğer sende devlet memuruysan çalış tabii eğer özel sektörde çalışıyorsan hiç deneme bile
Normal bir iş olarak değil Asker eşi olarak :(
Tamam işte nediyorum. Eğer devlet memuru olursan aynı şehirlerde çalışma imkanınız olacak. Ama özel sektörde çalışınca öyle bir imkan yok
Özel sektöre kendisi izin vermez zaten.
Neden? diye sormuyorum çünkü bu milletin özel sektörü fuhuş yuvası devlet memurluğunu temizlik yuvası olarak görmelerine çok küfür ediyorum :D
Hayır özel sektörde 1000 tl alıp saati belli olmayan işlerde çalışmaktansa. Sabah 8 akşam 8de çalışmak var birde.
Aksam 5 :)
Ne iş yaptığına bağlı bu. Her özel sektörde çalışan 1000 tl almıyor hatırlatırım :D
Özel sektörde çalışıp 10 yıl çalışıp devlet memurunun 25 yılda yapamayacağını yapanlar var...
Neyse konu dışarı kaymasın ama dediğim gibi eğer devlet memuru olursan sürekli tayin problemi olan biriyle daha iyi geçinirsin.
Yok çocuğum olana kadar çalışacağım ki zaten :D
Sosyal hizmetler okuyorum. Yani sevgi evlerinde falan görev yapabilirim.
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Yuvanızdan mutluluk sızmasınnnn. İşinde de bol başarılar dilerim.
Genel kanaatim bir kadın asla eve kapanmamalı her daim çalışmalı.
Amin güzel dilekleriniz sizin için de geçerli
Eyvallah :D
calısmalısın sen batıya atandıgın zaman es durumundan batıya gelır esın
Asker gelebilir mide? Şark görevi mecbur diye biliyorum.
Anlamadım. Inşallah öyle olur. Enistem kendisi Şark görevini Merzifonda yapmıştı umarım bizede öyle bişey olur
Cevap
12Cevap
Adam hep şehir değiştirecek. Evinde el işi yaparak para kazan. Zaten onun parası size yeter. Sen bize bakma. Kocana sor o en iyisini bilir. Dikiş dik evde lif ör kazak ör sat :)
Memurum :D
Yani memur olcam.
Amin.
ben olsam hangi işim olursa olsun eşimin çalışmasını istemem hiç :)
Sebep? :) onu zor ikna ettim.
Bilemiyorum. Bir kadının ekenomik gelir güvencesi olmalı
Rahatlıkda var ama. Birde özel sektörde kendi islerinide yaptiriyorlar ( özel ) devlette o biraz sıkıyor
:) :)
:) :) (:
bir bayan kesinlikle çalışmalı bunun kocasının mesleği ile alakası olmamalı
Bazen alakası oluyor ya. :/
astsubaysa çalışmalısın, subay olsaydı o para yeterdi ama astsubaylar az kazanıyor
Para değil ya. O çalışacak evde duramiyacak. Birde Asker malum. Bir güvence olması lazım
para da önemli ileri de çocuk olunca o para yetmeyecek
Öyle orası. Yinede benim elimde mesleğim olsun :)
kıslaya fazla gırıp adamın basını derde sokma yeter:)
:) :)
Çocuklarınız varsa çalışmamalısın yoksa Olabilir neden olmasın
Bence tadını çıkart çalışmak zor iş kocanı mutlu et ona istediklerini ver senden iyisi olmaz hem asker karısı alınlı güzel olur
Eşinizle aranızda anlaşın
Eşim istemiyor. Ben istiyorum en azından 2 3 yıl çalışmak istiyorum
İhtiyaca göre karar verirsiniz belki tek maaş yetmez
Maaş farklı
Çalışma amacınız ne o zaman
Ekonomik güvence. 3 yılda olsa tecrübem olacak Allah korusun ona birşey olsa ben ne yapabilirim?
O da olabilir mecbur kalındığında çalışırsın zaten
Bırak asker eşini kocan aylık 40 binde alsa çalışmazsan sıkıntı
Sizin çalışmanız eşinize destek olmanız onu daha çok mutlu eder. Ayrıca daha saygın olursunuz
Benimki de subay ben de calismak isteniyom hic :D
Niye? :)
çalışmasına gerek yok. ev hanımı olmalı.
Asker eşlerinin çalışması günahtır.. :D
Evcil hayvan olmak mı istiyorsun?
Ne alaka?
Sen memurmusun
Memur olacağım
Öyle
asker biriyle evlenme
Niye? Bence gayet onurlu bir meslek.
Bu takdiri ilahi. Senin yaşayacağınin garantisi varmı? Insanin nefesi sayılıdır. Orada ölmese, araba çarpar yine ölür. Belkide ben ondan önce ölürüm nereden bilebilirsiniz ki.
Olabilir. Yinede bu onu bırakmam için bir sebep değil. Aksine onu daha çok severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar