Bu akşam ilk buluşmamız olacak. O ilk yüz yüze geldiğimiz an nasıl davranmayalım. Çiçeği yani gulu verirken nasıl bir cümle kurmalıyım yardımcı olun gönül işi bu 😊😊 Anlamlı çiçek notları neler olabilir? Gül verirken söylenecek sözler ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKarşı cinse çiçek almak, kız-erkek fark etmeksizin herkesi mutlu eder. Birkaç hafta sonra solup gitse de çiçek almak tebessüm ettiriyor. Senin için anlamlı çiçek notları önerilerimi paylaşacağım. :)
Anlamlı Çiçek Notları Nelerdir?

anlamlı çiçek notları Çiçek notları, çiçeğin neden verdiğine ya da aranızdaki ilişkinin seviyesine göre değişir. Ama herkese söylenebilecek birkaç önerimi sıralayayım sana.
- Yeni bir gün, yeni bir macera ve yepyeni bir başlangıç için: Hayatıma hoş geldin.
- Ne bu çiçekler ne bu sözler… Biliyorum hiçbiri anlatamaz sana aşkımı.
- Güne en sevdiğin çiçekle başla istedim.
- Çiçeğe çiçek verilmez ama kabul et.
- Umarım senin güzelliğini kıskanıp solmazlar.
Çiçek Verirken Sevgiliye Neler Söylenir?
Onu sevdiğini samimiyetle ifade edebileceğin kelimeler dökülmeli ağzından. Söylediğin şeylerin elbette anlamı var ama onları samimiyetsiz bir şekilde söylersen çok da anlamı olmuyor. Sevgiliye şunları söyleyebilirsin;
- Hayatıma kattığın tüm güzellikler için teşekkürler.
- Yaşadığım en değişik ve en güzel duyguları senin sevginle elde ettim sevgilim. Sonsuza kadar seni çok seveceğim.
- Bugün, yarın ve her gün seni sevmeye devam edeceğim. İyi ki benimlesin...
- Varlığın dünyamı aydınlatıyor. Hayatımın neşe, mutluluk ve huzur kaynağı sensin.
- Sana olan büyük aşkımı anlatmaya cümleler yetmez... İyi ki varsın sevdiğim.
Çiçek Verirken Söylenebilecek En Özel Aşk Notları
İşte burada karşındaki insana göre şeyler söylemen gerekiyor. İşte saç rengi, göz rengi, gözlerinin güzelliği gibi şeyleri vurgulayabilirsin. Örneğin;
- Gönderdiğim çiçekler bile senin güzelliğine erişemez. Yüreğimde yer alan en özel kişiye sevgilerle.
- En güzel yüzlü insanın hayatımda olması bana huzur veriyor. Seni seviyorum.
- Yeryüzünde senden daha güzel bir çiçek bulmak imkansız. İyi ki varsın sevdiğim.
- Güzel gözlerin, benim dünyayı sevmemi sağladı. Seni her zaman seveceğim.
- Saçların gibi sapsarı bu çiçekler senin için, dünyamı aydınlatan karım, seni çok seviyorum.
Sevgiliye gül vermek başka bir olay. Gül verirken söylenecek sözler yukarıdakilerden biri olur. Ama zaten gülün anlamı belli, seni seviyorum desen bile yeter.
Romantik çiçek notları önerilerim bunlardı, şimdiden mutluluklar! 😇
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu bahçeden yoldum bak kan ter içinde kaldım çok adrenalin yaşadım de. Şaka Şaka al şu çiçeği üzerinde etiketi duruyor bir tutam çiçek dünyanın parası beni böle masraflara sokma de :)) tamam len tamam :)). Ben bu çiçeklerin en güzelini kalbimde büyütüyorum, Lütfen güneşini onun üzerinden eksik etme de ;)
82 Yorumla
Soran+1 yılVaay abi ne cevherler varmis cok sair gibi olmazmi ya boyle😂
- +1 yıl
o zaman hiç bir şey söyleme gülümse yeter çiçeği verirken :)
+1 yılDediler ki var mı bizden güzeli? Ben de tuttum sana getirdim. Bu kendi klasik sözüm.
Ya da; çiçeği çiçek yapan ellerin, dünyayı yaşanabilir yapan güzelliğin, beni ben yapan sana olan sevgim de 😊20 Yorumla
Ben sana gülleri sunmuyorum seni gullere sunuyorum kiskansinlar diye ya da asla olmayacak kadar güzelliği görsünler diye be hiç bir gül senin gibi kokamaz all bu iyiliğimi unutma
12 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah abi adamsin
GÜL DALINDA GÜZEL SÖZÜNÜN YANLIŞ OLDUĞUNU GÜLÜ ELİNDE GÖRÜNCE ANLADIM
(ELLAM BUNU GARIYA SÖYLE ÖNÜNDE SECDEYE DURUR )60 Yorumla
Seni gülsüz gülü sensiz bırakmam 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılVaay sevdim bunu adamsin👏
+1 yılHiç bisey soylemesende. olur. tebessüm le verdiğin çiçekler zaten daha güzel görünür
42 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi
- +1 yıl
Evet gerçekten artık verirken bir buse güzel bir tebessüm harika olur.
"Cicege cicek verilmez ama idare et:))))" 😂😂😂😂😂
33 Yorumla
Soran+1 yılCok klasik olmadi mi ya😅
Soran+1 yılPeki sagol 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
u +1 yılBelli bir söz kalıpları kullanmaktan ziyade burada önemli olan, doğallığınızı ve içtenliğinizi ona en güzel şekilde hissettirebilmenizdir. Bir başka deyişle, kafanızda "Şu lafı mı desem yoksa şu söz çok anlamlı onu mu desem acaba?" gibi sorular döndürmekten kaçınmanız gerekiyor.
Dolayısıyla bunu planlı bir eyleme dönüştürmekten vazgeçip çiçeği ilk buluşma esnasında hoşlandığınız kıza verirken o an içinizden hangi güzel sözler geliyorsa söyleyin. O kadar doğal olun ki çiçeklerden çok, sizin sözlerinize hayran kalsın ve sizin ona söylediğiniz sözlerini çiçeklerden daha çok beğenip sevsin. O verdiğiniz çiçekleri onun için özel olarak seçtiğinizi ve hepsini tek tek inceleyip, onun zevklerini de araştırıp öyle bir seçim yaptığınızı belirten özel bir konuşma yaparsanız, o da size karşı bir şeyler hissediyorsa karşınızdaki kızın gönlünü fethedersiniz.
Sorunuzun detayında da dediğiniz gibi gönül işi bu. Dolayısıyla gönlünüzden ne geçiyorsa onu söylemeniz gerekir. Klişe sözlerden uzak, kendi söyleminizi oluşturma çabasında olmanız lazım daima. Ancak o zaman karşınızdaki insan için çok ama çok özel bir insan olursunuz ve özel bir yeriniz olur her zaman.10 Yorumla
+1 yılBizimkine: Canım bakkk bakkk bakkk ne aldım sana. ( Maç varsa alınır o çiçek ) ;)
00 Yorumla
+1 yılsana gül alıyorum çünkü ilişkimizin bu gül gibi çabuk solmasını istiyorum de
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂olum kiz laf arasinda gulleri sevdigini soylemisti ondan dolayi gul tercih ettim
- +1 yıl
bülbülün sevdiceğini çaldım senin için acaba kim seni benden alıcak de
Reçeli Güzel Olur Derler de :D
14 Yorumla
Soran+1 yılHahah laan var ya😂
Soran+1 yılİlk once ormantik bir cumle soyliyecem sonra da o puslu havanin dagilmasi icin bunu soyliyecem hadi bakalim gece durumdan haberdar ederim 😂
+1 yılSözlerin önemli olduğukadar gülü eline veriş şeklinde önemli. Öyle güzel söz söyleyip gülüde kıza kazmagibi uzatırsan möö olursun dikkatet 😂
00 Yorumla
+1 yılicimden geldi sana bir hediye aldim de ver
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk bulusma icin fazla soguk bir cumle degil mii
- +1 yıl
niye daha samimi degl mi? smdi gidip ezber yapip senin olmayan sozle soylemenden daaha ii
+1 yılİlk buluşmada ne çiçeği l*n
03 Yorumla
Soran+1 yılAsil ilk bulusmada almazsam odunluk etmis olmaz miyim sonucta ilk yani herseyin baslangici
- +1 yıl
Bence alma her şeyin bir yeri ve zamanı var. Daha tam olarak sevgili bile değilsiniz ki
Soran+1 yılAklima suphe dusurdun yahu. Alirsam ne dusunur ki hakkimda
Sana Laleler Aldım Çiçek Pazarından
10 Yorumla
+1 yıl''Senin kadar güzel olmasa da idare et'' de :D
12 Yorumla
Soran+1 yılCok klise yaaa
- +1 yıl
Haklısın ;) ne diyim
Al sana cicek aldım. 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarılıp kulağına seni seviyorum diyip öp onu
16 Yorumla
Soran+1 yılİlk bulusma olm ne opmesi olurmu hic
Cevap sahibi+1 yılyanağından öpüceksin dudağından değil :D yap bunu
Soran+1 yılAnladim kardesim de boyle ilk bulusmadan elini bile tutmicam olmaaz🙈
Cevap sahibi+1 yılbunu yaptıktan sonra o senin elini tutar sen değil azcık güvenin olsun kendine
Soran+1 yılLaf arasinda elini tutma sarilma gibi seyler gecti, sicak cevaplar vermedi ama
Cevap sahibi+1 yılben hep uyguluyorum ve güzel sonuçlar oluyo denemekte fayda var :D
al sana ot aldım de
11 Yorumla
Soran+1 yılOdun
"al çiçek" :D
14 Yorumla
Soran+1 yılAynisini sana yapsalar hosuna gider mi bayan oduncuk
Soran+1 yılBelli belli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi