Hemşireler neden hep çekici oluyorlar?

hemşireler çok çekici geliyor bana. üniformaları, bakımlı olmaları ile bana her zaman çekici ve albenisi yüksek gelmiştir bana. Hep bir hemşire ile evlenmek yada sevgili olmak yada en azından arkadaş olmak istemişimdir.Size de hemşireler çekici ve seksi geliyormu?
Güncellemeler
+1 yıl
ukala ve kendini beğenmiş tavırlarına rağmen çekici ve sexi buluyorum onları. belki de bu tavırları beni cezbediyor.
Güncellemeler
+1 yıl
19 yaşımda ilçemize yeni mevzun bir hemşire atandı. kız süperdi. ve bana da bakıyordu. Ama kamuda işim olmasını istiyordu. kamuda işim olmadığından dolayı açıldığım halde kabul etmedi. aradan yıllar geçti ve şu anda bir ulusal radyoda programcıyım. devlette kazanmam gerekenden 3 katı rahat maaş alıyorum. nereden duyduysa yada nasıl fark ettiyse etti beni istek istemek bahanesiyle aradı. şu an evli ve çorluda yaşıyor. netice de bir işim dolayısyıla çorluya gittiğim de aradım görüştük.
Güncellemeler
+1 yıl
hala çok güzel ve sadece bir çocuğu var. ama mutsuz. eşiyle problemleri var. fakat onunla buluşmamızda anladımki bende 19 yaşımdaki duygular o saflık masumiyet kalmamış. onun yerine başka başka duygular var olmaya başlamış.
Hemşireler neden hep çekici oluyorlar?