Akşam görüştük beni arabayla aldı sakin bir yere gittik yakinlasmaya başladık hayatımda öpüşmekten ileri giden bir kız olmadım. Disardaydik disari soguk oldgndan arabaya gectik. Yakınlaştı koklayarak öptü sonra dudaklarimiz buluştu. Elleri rahat durmadı tabi. Beni bir anda kendine çekti üstüme çıktı. Ama nasıl desem bunları vahşi biçimde yapmıyor yavaş yavaş ope koklaya severek. 8 aydır brbrmizi tanıyoruz. Sonra bn rahatsız oldum çekildim. Kızdım napıyosun sen diye. Çok bozuldu sevisiyoruz ne var bunda dedi. Sonra kustuk biz bunla yolda giderken dayanamadik yine konuştuk. Sanki bn onu istemiyorum gbi oldu. Çok istiyorum ama alışkın değilim öyle şeylere öyle yetsmedim bana öpüşmek bile yeter yani. Ama denge de tutmak için onu da Kırmamak için ses çıkarmadm. Inerken sarıldım öptüm gönlünü aldım iyi ayrıldık. Ama çok kötü oldu. Sevdiğini rahat söyleyebilen romantik erkeklerden değil bildiğin odun. Ama çok seviyorum. Arayı eski sıcaklığa nası getirirm blmyrm. Her görüşmemzde yakinlasmasi normal mi onu da blmyrm?
Güncellemeler
+1 yıl
Ondan ayrılamiyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar