Kuzenimin sevgilisi böyle demiş. Ben çok kaba buldum şahsen.
Siz ne hissedersiniz? :D
Siz ne hissedersiniz? :D
"Gerçek sevgi dediğin, yürekte görülenin dışa yansıması ile yaşanmaz mı? Mecnun, Leyla'nın gönlüyle yaşadığı aşkı, emaneten taşıdığı bedene karşı da hissetmemiş mi? Sevgi mükemmel olanla tadılan duygular değildir, aksine kusurların hiçleştiği bir mükemmeliyetlikle sarmalanmaktır. Çirkin olduğumu düşünüyorsan ve hala seviyorum diyebiliyorsan, senin sevgi sözcüklerinin değersizliğini kavramak pek güç değil." derdim. Aşkın tanımını farklı kurgulayan iki yürek olduğumuzu düşünerek.
Çok güzel yazmışsın gerçekten.
Teşekkürler. :) Bu arada, kız eğer sahiden güzelse, çocuk son derece akıl ve fikirden yoksun bir şekilde, 'kendini harika sanmasın da gözü dışarıya kaymasın' diye hızlıca düşünüp (!), olaya öyle yaklaşmış olabilir. Bazı insanlar düz mantıkla hareket ederle, doğru olup olmamasını sorgulamadan. Bu onu haklı çıkartmaz elbette, ancak yaşanan durumu özetlemeye yarar belki. :)
Aynı şekilde düşündüm bende :)
Sen çirkinsin ben seni güzel görüyorum demişti. Şaka yaptın dedim. Güzelim dedim defalarca.
Israrla tekrar etti. Çirkinsin ben seni güzel görüyorum.
Yıllarca kendimi güzel sandım hala inkar aşamasındayım.
Güzelim ben.
Sen kendini güzel buluyorsan tabiki güzelsindir kuzum.
Onun yaptığı daha çok ukalalık olmuş. Sırf ben seviyorum diye güzelsin gibisinden.
Bir insan asla gerçekten çirkin bulduğu sevgilisinin yüzüne sen çirkinsin demez.
Kimseye demez. Gerçekten çirkin bulunuyorsa yüze karşı sen çirkinsin diye kimse demez.
Ayrıca güzel bir kızmış dediğine göre. Bence kızın özgüvenini yıkmak için söylemiş bu sözü. Yani bak sen aslında güzel değilsin ama ben seninle buna rağmen oluyorum ve seviyorum deyip kızı düşündürmek.
cocuk herhalde hala orjinal parcalari ile yasiyor, biraz tecrube kazanmasi lazim sevmistir mal gibi soyleyecegi lafin nereye gidecegini bilmeden konusmus, komik olmusbiraz ulan kalbimi seviyorsan mezbahanede taze kesilmis okuz kalbi var git al deseymis keske)
Ahaha aynen.
Kuzenim çok narin, baya üzüldü ya
Cevap
27Cevap
Herhalde iyi niyetli dediğini düşünürdüm yani en azından öyle olmasını isterdim. İnsan güzelliğini değil yüreğini seviyorum der bari :D
Yok bildiğin çirkinsin ama olsun diyor :D
çirkin oluşun değilde, çirkin olup veya olmaman dese daha mantıklı olurdu. ne nıyetle söyledıkı bılemezsın. belkı o amaçla söylemedi
üzülürdüm büyük ihtimalle, herhalde kendi dış görünüşüne yapılan yorumları önemsemeyen insan yoktur. çocuğu biraz alın eğitin böyle olmaz, ilk sevgilisi falan galiba :D
Kız az kendine baksın. Söyle ona. Sevgilisi kalasın hasıymış.
Kız güzel cidden. Sevgilisi neyin kafasında bilemedim :D
Biri diğerinin yüreğini seviyorsa zaten onu her şeyiyle seviyor demektir sadece öyle şakacıktan söylemek istemiştir bence 😊
Yok ya bildiğin çirkinsin ama olsun manasında :D
Sen benim şimdi çirkin olduğumumu söylüyorsun beğenmiyorsun yani beni diye trip atardim bir sürü
Aynen bildiğin çirkinsin ama kalbini seviyorum diyo :D
Aynısı bana oldu lakin yüreğime iltifat etmesi çok güzeldi o an çok umursamadım sonradan koydu biraz:-D
Vay anasını ya
Ne diyecek ya?
Sen tipsizsin ben başkasını seviommu diyecek
Yürü git kardeşim işine ya
-18 sorular sormayın.
hakikatten kaba
sıvanacak yeride yok dümdüz s*çmış
Ouuy kurbanın olayım senin diye öperim :P güzelliğe herkes gelir demek o içimde ki bana gelmiş ;)
Resmen cirkinsin ama kalbini seviyorum demis , arkadas romantizim yapayim derken isi batirmis 😊
Aynen öyle. İşte romantik olmayan insan romantik olmaya çalışmamalı :D
Kesinlikle.👍😃
bn de senin tipini seviyorum beyinsiz oluşun önemli değil derdim😂😂😂
Çirkin oldğunu belirtmiş resmen bencede kaba şöyle deseydi ; Ben senin kalbini seviyorum Dış güzelliğin önemli değil
Gercekten seven ondakı eksıklerı goremeyecek kadar kör oluyor. Bununkı bana sacma geldı
Sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim bugda kalirdim âmk 😅
kabaca söylemiş ama iyiye yoralım işte ya kurcalama fazla :D
Toy (Otis tarda), toygiller (Otididae) familyasından çok ürkek bir kuş türü. Türkiye'nin en büyük kuş türü olan toy, aynı zamanda dünyada en büyük uçabilen kuşlardan biridir.
viki
Bir konuya bağlı olarak söylediyse olabilir belki ama bunu böyle dimdirek söylediyse sicmis :D
Aynısını eski sevgilim demişti ama sonra ayrıldık bence inanmasın gitmicegine felan :D
s*çmış ve sıvamış :D :D kırılırım tabi ya ne demek o
senin kaporta çürük, vuruk, çarık, yedi emine bırakılcak bir tipsin de diyebilirdi, şükretmeli :)
Ne yani ben cirkinmiyim diye suratimi eksitirdim :) halbuki yakisiklida degilim yani
Kuzenin gercekten asik cocuga galiba yoksa bu sozlerden sonra brehh breehh :)
Hala ayrılmadılar mı 😂
Yok. Kuzenim çocuğa bir şey denemiş ama geldi bana ağladı çirkin miyim diye :D
İki söz edicem diye kıza hakaret etmiş gerizekalı
Aynen he ne denyolar var
Yazık la kıza insan evladı böyle bişey der mi hiç hade işin yoksa kıza anlat promlemin onda değil bu mal da olduğunu
Kızda güzel beğeniliyor baya aslında
Yazık la size civcivlerim benim o kadar sevgili aşk hayalleri kurun dizilerle kiraz mevsimleriyle çilek kokularıyla büyüyün sonrada gidip böyle dangalakların saçmalamalarıyla uğraşıp durum
ay gotum der terk ederdim.
gerçek sevgi demek ki = )
ayyy yikilirim resmen :(
Iltifat mı hakaretmi çözemedim
Sağol çok incesin derim :D
Kuzenin çirkinmiş demek ki
Güzel kız. Sevgilisinin güzellik anlayışına uymuyor sanırım
Sen kendi tipine bak ulan ayı deseydi.
Kuzenim narin yapılı baya, diyemez öyle şeyler
Bana komik gelirdi bu :D
Komik çünkü :D
çok mu çirkin kuzenin :(
Değil aksine güzel kızdır beğenilir, bende anlamadım :D
Belki güzelliğini kabullenemediğinden özgüvenini yıkmak için demiştir.
Dediğim gibi beğeniliyor çünkü
Saçma. Ne yüzüne vuruyor ki.
Hadi oradan teneke derim :D
Ben de duydum bunu cok samimi bence :D
hahhhahah terk ederdimm drek.)
o ne la oyle :)) ben elmanin curugunu severim gibi
Çirkin demiş resmen, bozulurdum da ayrılmazdım
Yalanini skeyim derdim :P
O zaman o kıza aşık değildir :D
karlp kıracak bir cümle
okuzce.
He öyle mi tamam derim