Bir erkek giderse ağlar arkasından hatıraları. Dönmez bir daha bıraktığı yerlere Bakar arkasından çaldığı kapılar, sessiz kalır kapı zilleri
Evler sıkıcı olur hep derli toplu olmaktan. Kadın sıkılır mutfakta yalnız oturmaktan İçilen hiç bir şeyin tadı kalmaz, Karşısında saldırabileceği biri olmadığından
Yataklar soğuk olur, odalar ıssız. Giderse erkek, götürür arkasından mazide kalan heyecanları Anlamsızlaşır gelecekteki duygular Mazisini saklamadan yaşamak zor gelir arkada bıraktığına
Giderse bir erkek, güven duygusunu da götürür ardı sıra Güvenemez ardında bıraktığı, bundan sonra geleceklere Sürekli şüpheyle yaklaşır tüm erkeklere Terk edilmiştir bir kere..
Bir erkek giderse, alır ceketini gider ardına bakmadan Bıraktığı hatıraları silemez ardında kalan… Bir erkek giderse hayatından. Teker teker yok olur her şey, hayatı tatlandıran…
bir şiire baktım , bir yorumlara.. Güldüm sonra, tüm duygular nasıl da piç edilmiş. Ulan tamam acınız var, yaralısınız da.. Bir insan burada sizinle duygularını paylaşmış. Herkes bir duygusuz tavırlarda, herkeste bir atar.. Salaksınız cidden ya. (tamam sakinim)
Bir erkek giderse.. Aslında sevmeyi bırakır.. içine kapanır.. herkesten şüphelenir.. Sevmekten yeniden başlamaktan korkar.. Anıları hatıraları yavaşca yok eder.. Ve bir erkek giderse.. Aslında.. gitmiyordur kendi sonunu hazırlıyordur
bir erkek giderse gitmiş olur. Allah tek kısıye saplı kalmamızı acı cekmemizi isteydı iki kişilik dunyalar yaratırdı. giderse ekime, gitmezse s***me kadar yolu var diyebilmemiz lazım, yenıyken diyemiyoruz biliyorum.
Ben zaten yoluma bakıyorum bay @devrimciche bu bir paylaşım beğenmeye bilirsiniz. Beğenmediyseniz de saygısızca yorum yapmak zorunda da değilsiniz dimi.
En İyi Cevaplar