+1 yılburadki genellemeye şaşıyorum laf başı geldimi bayan erkek eşit dersiniz ama hesapları hep erkek ödesin istersiniz erkek öderken sorun yok bayan ödeyince erkek hödük oluyor bence cok sacma burada yemin ediyorum size ben ödetmem kız arkadasıma para dıyen erkeklerin çogu egerki öyle ödeyecek yerı geldiginde parasını alacak bı kız bulsunlar hayır desinler ben kellemi keserim..mademki seviyoruz seviliyoruz hersey ortak o vermiş ben vermişim önemi yok bence ama olduda kız verdi hesapları diyede erkegın kötü adlandırılması komik geliyor kızın nikahsız olarak yanagını dudagını öp yataga gır herseyı yaşa paylaş erkeksın ama kız hesap ödedı dıye erkek kötü çok genelleme olmuş katılmıyorum..bu soruyu bu tarz degılde jigololuk yapanların bazında sorsanız belki haklı olabılırdınız...
35 Yorumla- +1 yıl
eyvallah
- +1 yıl
tesekkrler
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok ters.Ama midesi olmayan yiyor.
Bu şekilde sınıf atlayan midesiz heriflerde çok,aslında çok temiz iş ama çok ters. Bkz tarihin en büyük kadın parası yiyen,kadın sömüren adamı; Porfirio Rubirosa.
Bu arada olayın bide bu yönü var arkadaşım aynen demişti..:D ''ben mi si...yorum o mu si...yor ödesin abi ''21 Yorumla
Erkek arkadaşımla gmüş yüzük almaya karar vermiştik. Ve yüzüklerin parasının %80ini ben vermiştim Bazen taksi parasınıda ben veririm ama seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum sadece o zaman parası yoktu :/
03 Yorumla
+1 yılErkek parası yiyen kızlar (oynak fadimeler) hakkındaki düşüncelerimden bir farkı yok.
524 Yorumla- +1 yıl
Yanında yoksa ödetebilir illa erkek ödeyecek diye bir şey yok ama tabi kızın parayı çıkarması taraftarı değilim.Saman altında para erkeğe aktarılmalı ve erkek ödemeli.Hep erkeğin ödemesine de karşıyım ben çarşı gibi alayına karşıyım :D
- +1 yıl
Aklına edeyım o hesabı ödıyen kızın :D
- +1 yıl
Kızlar çatur çutur yesin o zaman sizin paraları bi de para size ait olsa içim yanmayacak geneliniz baba parasıyla kızlara peşkeş çekiyorsunuz :D Neyse beni bağlayan bi durum yok sen sinirlen :D Ben olsam para yedirmem tabi demek istediğimle aynı şey değil :))
- +1 yıl
Ben kimseye para yedirmem hayatımda enayi değilim :)) Yedirenlere selam olsun yiyenlere afiyet olsun
- +1 yıl
Ben istisnalardan bahsetmiyorum şimdi sana ayrıntılı anlatırdım da işim gücüm var uğraşamam :D
- +1 yıl
Takmadım mı be :D Her şeye bişi yazdım kör müsün ? Sadece o para olayını anlatmak istemiyorum bazı şeyler dile getirilmemeli :))
- +1 yıl
Pöf :D Durumu kız ayarlamalı. Salt olarak erkeğin ödemesi de olmaz kız çaktırmadan yapmalı tabi tam eşitlik olamaz ama en azından kız da duyarsız kalmasın diyorum ben de niye diyorum bunları ? Ne derdin var ? Seni terk eden eski sevgilin başkalarına para mı yediriyo derdin ne :D
- +1 yıl
Yaşım ne alaka şimdi :D
- +1 yıl
Sen benim sorularmı cevaplamıyorsun ben de seninkini cevaplamıcam :D
- +1 yıl
Derdin ne demiştim :D
- +1 yıl
Herkesin derdi o zati asşldkalşdkas :P
- +1 yıl
Belki başka bir yaşamımda :D O değil de bi film izlemiştim çocuğun biri kıza teklif ediyordu kız belki başka bir yaşamımda diyordu sonra çocuk kızı öldürüyordu seri katil olup önce çevresindekileri öldürüyordu filmin adı da havuz mu neydi :D Çenem mi düştü ne topladım hemen gidelim rin tin tin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
birşey düşünmüyorum bu zamanda herşey beklenir de.kızlara sesleniyorum evlenirken ev araba şu bu diyene kadar adam zaten 30 una geliyor bu zaman a kadar her kızla tanışmak için bi yerlere gitse zaten batar bu kadar bencil olmayın nerde EŞİTLİK :D:D:D diye sesleniyor erkekler benim bi rahatsızlığım yok gelmesin kimse evlenmek için zaten de arkadaşlarıma her zaman kapım açıktır kız erkek farketmez.sevmem paranın lafını etmeyi.
11 Yorumlamaalesef onlar hakkında hiç iyi bir şey düşünmüyorum..
11 Yorumla
+1 yılsizin erkeklik gururunuza bir (1) bundan hoşlanan kızlara iki (2)
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Akıllıca bence, madem bu işi parayla oluyor ve fazla parası var. Bu devirde herkese hak ettiği gibi davranmak lazım. Kız yediriciyse yiyeceksin.
05 Yorumla- +1 yıl
kartallar yüksekte uçar.
- +1 yıl
öyle
- +1 yıl
ötlek olsalar yalnız uçmazlar
avlarını daha iyi görürler ondan olabilir
+1 yılbende erkek olsam benimde yanımdaki kız böyle saf salak olsa yerim parasını yani...
kullandırtmasınlar hemcinslerim kendilerini.01 Yorumla
+1 yılonlar sereflerinı satılığa çıkarmış 3kuruşluk insanlar ne dersen de anlamazlar
01 Yorumla
+1 yılpara yemek düşüncesi baştan yanlış.öyle düşünülürse kızda erkeğin parasını yiyor durumunda olur .Birlikteliğimi parayla değil değeriyle yaşarım.Sonuç olarak kızda para yiyorum hissine kapılmak istemez.zaman olur o ısmarlar zaman olur ben ısmarlarım.
00 YorumlaBen onun parasını yiyeceğime o benim paramı yesin.Egemenlik bende olur bu sayede;)
08 Yorumla
+1 yılDelikanlıyım diye gezmesin
etekler fırfırlı mıki sormak lazım :D10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hödükler.. ortak vermek en iyisi
25 Yorumlakız erkek diye bu konuda bi ayrım yapmıyorum yanlış birşey karşılıklı olmalı iki tarafta giderleri birlikte ödemeli para muhabbetini sevmiyorum ya ben
07 Yorumlayer yer sevglm diilmi paramıda yer bnide yer .. demicm tabiki... ALLah muhafaza
02 Yorumlahödükmü bencede hödük..nasıl yakışttırıyorlarsa kendilerine işte.
08 Yorumlabe n yerim niye yemeyim ki ama hep ben ödüyorum yiyemiyorum D:
10 Yorumlainsan insanı yiyor bu devirde :)
12 Yorumla
+1 yılHeh heh heh karaktersizlik meselesi ..
11 Yorumla
+1 yılaltın çük onlar..
:)23 Yorumla- +1 yıl
Yarı bi çocuk kız arkadaşından para almış sabah çkü düşmüş.
+1 yılÇok saçma kızlar erkeklerin parasını yiyince bir şey olmuyor fakat erkekler kızlarınkini yiyince mi sorun oluyor? herkes işine geldiği gibi konuşuyor noolmuş erkek yiyorsa hep kız mı yicek
00 Yorumla
+1 yılYensin içilsin anasını satım.
11 Yorumla
+1 yılOnun varsa o da bana yedirir zaten.Sorun yok.
17 Yorumla- +1 yıl
Biraz takılır, ayrılırız.
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
hayır
+1 yılannesiyle güne gitsinler :P
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabacığından harçlık alıp kıza yedirip para kazanmanın ne demek oldugunu bilmeden buralarda gelip millete sataşma .senide biliyoz.ha bu arada o bahsettiğin kız paarası yiyenlerden değilim.
11 Yorumla
+1 yılGodoşlar.
41 YorumlaGeberesiceler!
13 Yorumla
+1 yılHelal olsun diyorum ...
07 Yorumla- +1 yıl
kadın yiyince iyi de adam yiyince mi kötü , az hümanist olun efenim ...
- +1 yıl
Hiç ama ne , ekonomiye can gelsin ...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeraber harcıyorlarsa sorun yok :)
10 Yorumla
+1 yılpara yedirmek ni paylaşmak mı?
02 Yorumla- +1 yıl
normal bir durum her seferinde erkeğin ödeyipde kendimi asalak hissetirmez
erkek parası yıyen kızlar da var buna ne dıcez
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı değil be. Paralar kurban olsun ona :D
114 Yorumla- +1 yıl
Sen öl :D
- +1 yıl
Senin öl demenle ölemem kusura bakma :D
- +1 yıl
Hee. :D
- +1 yıl
:D :D Ağzının ortasına davaynan vururum ha.
- +1 yıl
:D:D:D Hee heee hadeeee :D
- +1 yıl
Sende :D
Bizzat yediriyom efem ama kocam o benum yaa :)
04 Yorumla
+1 yılhiç mi gurur yok
14 Yorumla
+1 yılkızın mallığı ne denilebilir ki
10 Yorumla
+1 yılVar mı öyle bi erkek?
01 Yorumlaonun parası bunun parası yok kimde o an varsa
05 Yorumla- +1 yıl
Yani bizene
ne olmuş yani, gereksiz bir gurur
11 Yorumla
+1 yılkız salaksa erkek faydalanır
016 Yorumla- +1 yıl
iste insanlar askı bylece maddelestiriyor
- +1 yıl
ask da karsılk beklenmez evlendiginde nasılsa oyle dusun esine bugun sen ode yarın ben deym demiyorsun sonucta sevgililikte evliligin bir alt kademesidir
- +1 yıl
nefsine sahip cıkcaksın
- +1 yıl
20 kisiyle cıkmıcaksın yani
- +1 yıl
kolay gelsin ozman sana sonunda istedign gibi brini bulamcksıın
- +1 yıl
hmm iyi bakalım
- +1 yıl
kotu mu
- +1 yıl
ozman sıkıntı yok :)