Bir erkeğin niyeti kötü ise bunları yapar mı?

Erkeklerin belden aşağısı için yapamayacakları bişey olmadığını kötü yollarla tecrübe ettim. Onu hayatıma almadan emin olmak istiyorum;

1.İlk tanıştığımız zamanlar,şirketin bizi gönderdiği seminerdeydik ve yanlışlıkla bile bakmadığını fark ettim. Tamamen eğitime kitlenmişti

2.seminerden bir gün snra fb ekledim ve sabaha kadar gündemden konuştuk, kültür seviyelerimiz aynı. Ondan sonraki günlerde sabaha kadar, saatlerce aralıksız, gündem muhabbetlerimiz devam etti. uykusuz kaldık ama ülkeyi konuşmaktan yılmadık :)

3. Çalışken okuyorda tezını bitirmesi gerekiyordu, bende kız arkadaşa o ve sevgilisyle ev arıyordum, bulamadık ona sordum akşamın 22:00 da geldi ve bizimle ev aradı.

4. Tiyatromu izlemek, köfte yemeye götürmek filan istiyor. Kaçta uyuyorum kalkıyorum hesabını yapıo ve az uyudym için kızıyor, Facebookta mobil ibaresini görür görmez dışardamısın diye soruyor.

Aramızda asla bırakın cinsel muhabbeti kadın erkek ilişkileri ile ilgili dıolog geçmedi. Ama korkuyorum , ya niyeti bozuksa diye...
Bir erkeğin niyeti kötü ise bunları yapar mı?