hocam sen biraz fazla vıcık vıcık romantik değilmisin. Hani kötü anlamda değilde sıkılır gibime geliyor kız arkadaşın olacak kişi. Bu özelliklerini hemen göstermemen tavsiyemdir. Gün geçtikçe gösterki ilişki bağınız sapa sağlam olsun
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Mal varlıgını'da listeleseydin birader :)
- Ev, yat, kat felan var mı, yoksa isin zor :) - güzel Araba (inek, at veya bebek arabası degil) :) - Bankada nakit para.. yoksa yandın :)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mercedes s400 e biniyordum ( yurt dışında yaşadım uzun süre ) 15 bin $ lık bir araba. 2 tane kendime ait evim var. Aylık ortalama 3000-3500 gelirim var da bunlar önemsiz mesele ruh ikizini bulmak
kızların bol oldugu yerlerde dolas, kızlar alısveris'i cok sever Kafur'da felan dolas, güzel bir kız gördünmü hosuna giden takıl pesine, numarasını al, yemege davet et...
Burada zor bulursun :D okadar üzülme be cıkar elbet biri karsına :D ama birde su var kendini birine anlatmak zorunda degilsin övmem zorundada degilsin bırakta baskaları seni övsün :D tamam mı?
öyle deme sende. jhddfd ama bu saydıklarının olabileceğine ihtimal vermiyorum genelde böyle tutkulu aşklar zor denk gelir. Kendini övme mütevazi ol, davranışlarınla insanlar böyle olduğuna kendileri karar versinler bence.
hayaller insanın en özgür olduğu yer haklısın. başarmak için atılan ilk adım. fakat gerçekle hayali karıştırıyorsan ve olmayacak hayali kuruyorsan tehlikeli bir rahatsızlıktır.
@adınıkoyamadım yok ben daha çok yaşatmak taraftarım en kötü halimi sevmeyen bir insana en iyi yönlerimi yaşatmam anlatmam bile beni ben olarak sevsın biri sonra görsün sevmek ve bunu hissettirmek bir kadının kocasının inzivasına çekilmesi nasıl bişey
En İyi Cevaplar