Bana bu durum saçma geliyor. Bide bununla hava atan çok tanıdığım var.
Erkekler siz yaptınız mı ya da kızlar neden zorla sevgiliye yaptırırsınız?
Erkekler siz yaptınız mı ya da kızlar neden zorla sevgiliye yaptırırsınız?
Erkek arkadaşım askerı personel..
Görevine yenı başlayacıgı sırada postal almak ıcın cıkmıtık beraber.. Giydı postalı egıldım bagldım bağcıklarını.. Bilmiyorum o ıstemedı ama ben ıcımden geldı o an..
dükkan sahıbı amca
-32 yıllık evlıyım esım su haraketı yapmadı kıymetını bıl kızın demıstı.
Yanı onun bağcığını bağlamak benı küçültmez. olur hamıle olurum bırak ayakkabı bağlamayı bana el ayak olur..
herseye bır neden veya herseyden bır bekletı beklmeyın bu sızı yorara ılıskıyı yıpratır..
senın soruna bende bu soru ıle karşılık vereyim (son zamanlarda cok sık görüyorum)
-bır kadın neden bır erkeğe kol çantasını taşıttırır?
Ben taşırttırmam, saçma buluyorum zaten
Benim dediğim senin anlattığın gibi bir durum değil
Emreder gibi bağla şunu denilmesi
Anlatabildimmi?
bende onu saçma bulurum..
pardon yanlış anladım o halde..
oyle bı emır veren erkek bozmasının çıkarır o bagcıgı boğazına dolarım..
Hahahaha :D
Hakkın var :D
:D :D :D
tesekür ederim:)
Ne demek :)
Ilk defa duydum. Saçma. Ben dizlerinin ustunde evlenme teklif ettiginde bile kendimi kötü hissederim hemen kaldiririm diye dusunuyorum
kolunda çantayla gezdirdim diyeni mi ararsın ayakkabılarımın bağcıklarını bağlattım mı diyen anlamadım iş başa düşünce zaten her erkek yapar düşünsene kızın kolu kırılmış alçıda ayakkabılarını bağlarım yemeğini de yediririm mağazada birşey deniycem demiş kız kabine girmiş çantasını da mı tutmayak :D
kesinlikle yap.. haa ne olur hamile olursa, rahatsız olursa karım yaparım ama onun dışında hiçbir güç yaptıramaz bana onu..
Olması gereken zaten
Cevap
28Cevap
Ne bağlarım ne bağlatırım biz de bu kadar abaza olunca bizim kızlar ayakkabılarını bile sevgililerine yalatırlar. Anaları olum gel pazara çıkalım taşıyamıyom poşetleri dese bir tanesi gitmez o hödüklerin
sağlık problemi dışında yapmam gerek yok yani. öyle birşey istiyorsa da sıkıntı vardır zaten
sevgilim benim kölem değildir. allaha şükür kendi ayakkabımın bağıcığını bağlayacak kadar sağlıklıyım. Oje sürdüren bile var. bence tatlı değil daha çok itici
Ben sevgilimin ayaklarini bile yikarim , ama light erkek değilim :)
Kız arkadaşım eğilmesi diye yaptım bunu o istediği için değil ben öyle uygun gördüğüm için yaptım...
Yani kıştır, elleri üşüyordur kıyamam bağlarım da durup dururken bağla falan derse bağlamam. Hava atılacak bir şey yok ayrıca iğrençler.
Onun bağcığını bağlarım, yapmışlığım var, o yorulmasın kafasıyla yapmışımdır herhalde.
Ama erkeklerin yapması da güzel bence. Ya bir erkekğin kızın önünde eğilmesinden daha çekici bir şey var mı?
Bana çekici gelen bir yanı yok :)
Galiba ben garibim :D
Hayır çok etkileyici bir durum :D Dizlerinin üzerinde eğiliyor ya bir de :)
Aaaah :D
Olabilir valla :D
Bilmiyorum
İnşallah yaşarsın sende :D
sevgilinin ö nünde eğilmesi ve senin yapman gereken bişeyi yapması hoş bişey bence
sevgılım yaptı ama ben demedım kendısı yapmak ıstedı ayrıca gerekte yok bence
bir kaç kere yapmışlığı vardır ama ben çok hastaydım kıyamaz. Zaten aramızda bunların lafını etmeyiz
ben kendi ayakkabımı zor giyiyorum oldu bide onunkini baglycam :D D D D::DD: D:D
:D :D :D D:
sevgilim bunu deneyebilir.
2. kez denediğinde sevgilim değildir
Vuu :D
Çok sert :D
o bağcıkla boğarım öyle kızı. kimseden de öyle birşey istemem ne kadar aşağılayacı bir tavır.
bir erkek bir kadınn karsında diz cokuyosa terk edilmeye mahkumdur
Sonra bağlamayınca ısıranlar çıkıyor dikkat et başlığı açtın diye seni de ısırmasın :D
Hahahaha ondan sordum zaten :D
Garip geldi
"Ayaklarima kapandi" gibi gibi ssjejsjsjjd
ne var ayakkabı bağlamak ta bunu gurur meselesi yapmak anlamsız
Zorlamak bana saçma geliyor
zorla değil tabiki
En sevmediğim en kınadığım şeydir. Umarım ilerde karşılaşmam sevgilime tekme atmak istemem :D
nefret ederim 2 eliyle birşeyi doğrultamayıp başkasından istemek bu
Ben yaptım. Ben aşık olduğum kız için yine yaparım.
:D yapmam :D yaparsam başka bişeyler de yaparım. :D
Bilmiyordur bağlamayı belki... :P
Ben yaparım sorun yok
ben sevgilime asla böyle birşey yaptırmam asla...
Ben erkek kardeşime yaptırıyorum asflfksjfl
Ego ego egooo :)
benim don lastiğini bağlamışlığım bile var
Keko işi geliyor banada
Haha ben de yaptirdim ego meselesi biraz😄
Karsiliginda ne verecegine bağli :))
çok saçma bence böyle bişey istemezdim
O ne ya zorla yaptirmam isterse bağlar
Oha yok daha neler kolemiyim l*n ben
Kiz buyuk ihtimal baglarsan veririm dedi :D
ayaklarını bile yıkarım :))