opmek derken sadece dudaktan degil surekli opuyor gozlerimi ellerimi burnumu saclarimi asik mi sizce 😊😊😊😊😊
Cevabın nedir?
Heheh bence aşıktır. Çünkü bende öpmeye doyamadığım zamanlarda sırılsıklam aşıktım. Elini, burnunu, yanağını, alnını, boynunu, saclarını her yerini öperdim. İnanılmaz hoşuma giderdi. Hatta kızardı bana allığını silip süpürdüğüm için yanağından. Sonra bende inatla tekrardan öperdim yanakları kırmızı kırmızı oluncaya kadar. Sevdiğimi öpmeyeceğim de kimi öpeceğim değil mi? Şaka bir yana gerçekten seviyordum ve gerçekten aşıktım gizli. Şimdi aynı duyguları bir kez daha yaşamak istiyorum fakat tek bir farkla. Bu sefer karşılıklı olarak ebediyen yaşamak istiyorum. Ölmeden önce birlikte bir ömür sürüp sonunda onunla aynı mezara gömülebilmek istiyorum. Dirileceğimiz o vakitte de yine onun yanında olmak istiyorum. Elinden tutup birlikte cennete girelim istiyorum. Onunla ilgili olan her şey istiyorum. Yattığı yastığı, Okuduğu kitabı, oturduğu sandalyeyi, yemek yediği kaşığı ve en önemlisi o güzelim saçlarının tellerini istiyorum. Hayır hayır kopmasın tabiki, kıyamam ben. Saçlarının tellerini ellerimin arasında okşarken istiyorum. Sahi kim olduğunu öylesine merak ediyorumki. İnsanlar benim çok sevgi dolu birisi olduğumu zannediyor biliyor musun? Ama aslında tüm bu sevgim henüz bulamadığımdan. Onu bulamadığımdan herkese dağıtıyorum bu sevgiyi. Bir onu bulsam aslında ne kadar bencil birisi olduğumu hepsi görmüş olacak. Çünkü aslında ben onu seviyorum ama ona olan sevgim o kadar fazlaki şimdi yanımda olmadığından onun dışındakilere dağıtıyorum. Hepsini ona vermek istiyorum gizli. Yine eskiden olduğu gibi düşünmeden, mantıksız hareket edebildiğim o duyguya kavuşmak istiyorum ve cidden başımı onun okşamasını istiyorum. En büyük hayallerimden biri bu biliyor musun? Saçlarımın arasında onun ellerinin gezmesi...
Ve bu şekilde yaşlanabilmek...
Nasıl 20'imde saçlarım varken okşuyorsa 70'imde de saçlarım dökülmüşken keltoş kafamı öpmesini istiyorum. Kısacası onun olduğu her şeyi, her hayali, her anı istiyorum. Aşığım, hala aşığım ama cidden kime bilmiyorum...53 Yorumla- +1 yıl
Yarisina kadar okudum cok guzel ifade etmissin bende (eski) esimi boyle seviyorum ama biraz sogumaya basladim artik
+1 yılOlabilir de olmayabilir de. Sadece yanakdan burundan opmesi, Asik oldugu anlamina gelmez. Dudaktan opmesi de sevmiyor, Asik degil anlamina gelmeZ. Boyle anlayamazsin. Umarim gonlunden gecendir, sebebi asktir
20 Yorumla
Bu sorunun cevabini bende merak ettim. Erkeklerden daha cok cevap gelmesini isterdim, ama yalniz iki kisi yanitlamiz soruyu.:((
Oysa gayet guzel ve hos bir soru..
Benim cevabim da, ' evet asik olma ihtimali yuksek sevgilinizin size' :)10 Yorumla
+1 yılO gozlerı ellerı falan operken dudagıda eksık etmiyorsa hafıf abazalıkta vardır bence o ne oyle sankı kacıyorsun bellı bır sure sonra sıkılırsın dıkkat et
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyyy kiyamam yaa. Cok seviyor seni. Eşim de benim saclarimi, elimi, kolumu yuzumu cok operdi. Yururken sacim dokulunce yakalayip opup cebine koyar :)
42 Yorumla- +1 yıl
Vay canina 😍
Cevap sahibi+1 yıl@FISEBILILLAHH allah sana da yasatsin. Deger gormek cok farkli bisey :)
Öpüyorsa seviyordur, sevmediğin insanı öpermisin sen? Kıymetini bil tabi fazlasını istemediği sürece :)
10 YorumlaSeviyordur hatta aşıktır. Ama bir yandan da sana zarar vermek istemiyordur. Seni düşünüyordur. Kıymetini bilmelisin.
20 YorumlaOpmekten değil de gozlerinden anlatabilirsin. Dalıyorsa gozlerine avuç içlerini koklaya koklaya opuyorsa dudaklarını seyrediyorsa.. Aşıktır zannımca
00 Yorumla
+1 yılBunu bununla anlayamayız çok kötü zihniyetlerde var amaç sadece öpmekte olabilir insanın fikri neyse zikri de odur
00 Yorumla
+1 yılBen de hep öpüyorum aynı seni öptüğü gibi :) ve ben çok aşığım <3
22 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊😊 allah bozmasın kardesim masallah
- +1 yıl
Sağol senin de öyledir umarım:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendimden biliyorum evet aşıktır kıyamıyosa hafif hafif ama sürekli öpüyosa
10 Yorumla
+1 yılAşık ta olabilir kadınsızlıktan yanıyor da olabilir. Birlikte yanacak bayan da istiyor olabilir.
00 Yorumlaİnanma aşk yalan benimde sevdiğim öyledi Nasıl severdi sürekli konuşurduk hatta ama yalan len yalan! Herşey yalan. s
00 YorumlaHer öpmeye doyamayana aşik gözü ile bakmamak gerek... ;)
00 Yorumla
+1 yılabartı o ya ne ole yapıs yapıs ... azgındır bence o .. herseyın yeri var.. romantizminde bokunu cıkarmamak lazım
00 Yorumla
+1 yılBelki de sadece abazadır her şeyi aşka yormamak gerek
00 Yorumla
+1 yılLibido yüksek adamda.. bir fırsat ver de dalış yapsın çocuk..
10 YorumlaÇok sevdiği kesinde..
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙈🙈🙈
Cinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. bu öpmeler seni kandırma kullanmak amacı ilede yapılır hangi öpmenin aşk hangisinin aşk olmadığı öpmeyle anlaşılmaz tek gerçek olan karakterdir
10 YorumlaEllemeye doyamayan erkek aşıkmıdır? Ne sama soru bu ya 😂
00 YorumlaHoş bişey ya aşıktır bence :)
10 Yorumla2 ihtimal li düşünelim
1. dudakları yalama olmuş
2. seni seviyor olabilir☺00 YorumlaAbazada olabilir :) yokluktan abduraman celebi yerinede koyabilir seni
00 YorumlaAsik degildir o cocuk
Asik olan kisi utanir
Oyle kolay kolay yapismaz sana
Uzak durur kiyamaz sana opeye bile
ASK opmek degildir
Hissetmektir.01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
+1 yılaşık işte daha ne istiyosun :)
10 Yorumlaaşıktır seviyor seni :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilletin sevgilisi var anasını satıyım ben hala Elizabeth
00 YorumlaAşık olmasa neden öpsün?
30 Yorumla
+1 yılÖyle gözüküyor aşık bence
20 Yorumla
+1 yılYerim ben öyle sevgiliyi çok tatlış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven öpülürmüş doğru heralde
20 YorumlaBelki nereyi opecegine karar veremiyordur. :)
20 YorumlaO erkek seviyor işte
30 Yorumlaaşık :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl☺☺☺☺
+1 yılSana kayacak ona yol yapiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil amacı başka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşıktır evet
10 Yorumla
+1 yıl18 mi bu çocuk. Cıvık cıvık bu nelaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılondan uzak dur yoksa kötü zafiyetlere yol açacak
00 YorumlaHemde nasıl :)
10 Yorumla
+1 yılSeks ihtiyaci oldugu icin olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılelde var bir adet kezban
00 Yorumla
+1 yılben de isterdim ya ne güzel :(
00 YorumlaEvet aşıktır
00 Yorumla
+1 yılAynii ben asiktiirr
10 YorumlaGaliba
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 751 cevap paylaştı. Evet :)
00 Yorumla
+1 yılbir yalamadigi kalmis ne aski
00 Yorumlakesin oyledir :D sonra :D ağlayıp sızlamada d:
00 Yorumlaabazadır bence :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı. azgındır :D
00 YorumlaCook :)
10 Yorumla
+1 yılfazlasıyla.
00 Yorumla
+1 yılçok basit
00 Yorumlaöpene sormak lazım
00 Yorumlaevet asıktır
00 Yorumlaevetttt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSapikta olabilir
00 Yorumla
+1 yılAzmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılAzgındır
00 Yorumla
+1 yılAşkindan geberiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilemiyom knka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki rol
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri