Şu zamanda zor ama olanda var gibi ne düşünüyorsunuz 🤣🤣🤣🙄🙄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilerek gizli yazmak lazım bu konuda bilerek isteyerek yapmadım tâbi cinsellik duygusu bastırıyor ama nedense bu konuyu kendimce çok Özel olduğu için tutuyorum kendimi belki de yanlış yapıyorum evleneceğim kadın olsun düşünceside var biraz aklım karışık tâbi çok zor bunun mücadelesini zor çünkü her geçen zaman Bir tık artıyor çünkü doğamızdaki şeyi tutuyorum tâbi mastürbasyon yapıyorum ama kesmiyor resmen beynim kendini kandırma diyor ama bakalım yaşım 30 bilmiyorum aklım karışık
121 Yorumla- +1 yıl
Tutmuş olmak güzel belki ama neye göre kime göre yargılar dini anlamda ise doğru ama değil ise tartışılır
Cevap sahibi+1 yılDini anlamda biraz bu konuda aklım tamami ile karışık resmen
- +1 yıl
Bu bir eksiklik veya geç kalınmışlık değil tamamıyla tercih 🤞 takılmayın
Cevap sahibi+1 yılBu konu ile ilgili bir doktora sordum açık açık tabi erkek için bir kötü yanı var kötü yanı partnerin olduğunda ereksiyon olamama olabilir dedi olsanız bile hemen kısa sürer dedi veya ereksiyon olsanız bile anında boşalma olabilir çünkü dedi bir kadına alışma cinsellik şeyinizi keşfetmeniz biraz uzun sürebilir dedi tabi ben soru soruyorum o cevaplıyor
- +1 yıl
Evet haklı olarak mantıklı
Cevap sahibi+1 yılBir kadın anlayışlı karşılarmı biraz farklı durum
- +1 yıl
Kadına göre değişir karsilanmayacak bişi de değil yahu bu
Cevap sahibi+1 yılYani normal karşılarmı bilmiyorum 😅 Bir kadına bakırın demek biraz kınık geliyor da
Cevap sahibi+1 yılKomik
- +1 yıl
Biraz şaşırtıcı ama komik değil 🤪🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılİçime su serptin komik değil 😅 bu arada takip edimmi yanlış anlamayın da
- +1 yıl
Edin de ben takip etmiyorum öyle taninirim bu site de 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl😂 o zaman etmim desene konuştuğum kişi abaza ile ne konuşsam burada de
- +1 yıl
Hahahha estg yaa abaza olsan oooo bakır mi kalirdin oğlum kendini hafife alma
Cevap sahibi+1 yıl😂 deli ya
- +1 yıl
Öyle ama 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın 😂 rahip olcam🤣
- +1 yıl
Hahhaha benim de günahlarımı al biraz barinyaaa🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah sende buldun papazı sırtına yükle günahı 🙂 oh ne güzel
- +1 yıl
Yok beee şaka yaptım 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılKadı efendilerden biri bir fırının önünden geçerken burnuna güzel bir koku gelmiş Vitrinde, güveç içinde nar gibi kızarmış sahibini bekleyen nefis bir ördek var Kadı, fırıncıya ‘Ben bunu aldım sar’ demiş.
Kadıya itiraz edilir mi? Fırıncı hemen ördeği paket yapıp vermiş.
Az sonra ördeğin sahibi gelmiş: ‘Hani bizim ördek?’
Fırıncı boynunu büküp ‘Uçtu’ deyince iş kavgaya dönüşmüş. Kavga sırasında fırıncı, araya giren bir gayrimüslim müşterinin gözünü çıkarınca korkup kaçmaya başlamış… Bir duvardan atlarken, bilmeden öteki taraftaki hamile bir kadının üstüne düşmüş. Kadın, çocuğunu düşürdüğü için, kadının kocası da fırıncının peşine düşmüş. Can havliyle kaçan fırıncının çarpıp devirdiği Yahudi bir vatandaş da kızıp peşlerine takılmış…
Sonunda duruma müdahale eden zaptiyeler hepsini yakalayarak kadının karşısına çıkarmışlar.
Kadı sırayla sormuş… Ördeğin sahibi, ‘Bu adam ördeğimi hiç etti’ diye şikayet etmiş.
Kadı, fırıncıya sormuş: ‘Ne yaptın bu adamın ördeğini?’Fırıncı ‘Uçtu’ demiş. Kadı, kara kaplı defterini açmış:
‘Ördeğin karşısında tayyar yazılı. Tayyar ‘Uçar’ anlamına gelir. O halde ördeğin uçması suç değil’ diyerek fırıncının beraatine karar vermiş.
Gözü çıkan gayrimüslim vatandaşa sormuş… Onun şikayetine de kara kaplı defterden bir madde bulmuş: ‘Her kim, gayrimüslimin iki gözünü çıkara, o müslimin tek gözü çıkarıla…’
Davacı ‘Ne olacak?’ diye sorunca kadı, ‘Şimdi’ demiş, ‘Fırıncı senin öbür gözünü de çıkaracak, biz de onun tek gözünü çıkaracağız.’
Tabii gayrimüslim şikayetinden hemen vazgeçmiş, fırıncı bu davadan da beraat etmiş.
Çocuğunu kaybeden kadının kocasına da kadı, ‘Tamam’ demiş, ‘Karını vereceksin, bu adam yerine yeni çocuk koyacak.’
Böyle olunca fırıncı bu davadan da kurtulmuş. Kadı dönmüş Yahudi’ye:‘Senin şikayetin ne?’
Yahudi ellerini açmış, ‘Ne diyeyim kadı efendi’ , ‘Adaletinle bin yaşa sen e mi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir erkekte bakire kadında 15 üstü bulmak çok zor kimse kendini kandırmasın. Zamanında çocukluk aşkı yapmadıysanız iş işten geçmiştir. Erkekte xaten belli olmuyor kadınlardada diktiren diktirene yoksada oral anal çıplak sevişme sürtünme vs sonra yersen bakire 🤣
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca teşhircilerde bakir/bakire sayılmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Ya gülünç bir durum değil sadece kimseye güvenemiyorum 🫤
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Ütopik değil, bakir erkekler hala varlar ama sayıları oldukça azaldı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlan bulursam nikah basıp başımın taci yaparım skshsk
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZengin değilim sjshsj
Cevap sahibi+1 yılNeyse hayal kurmayalim boşa 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Etrafına bakarsan hala var burada bile varız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Gariban kalmış arada boş ver onlara iyi davranın yazıktır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen öyleyim niye kötü olsun, ellenmemiş kız var mı onu söyle sen,
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşında arıyorsan bulursun😂
15 Yorumla- +1 yıl
Sübyancı miyim 🤣🤣
- +1 yıl
Çıtır sever milf diyelim 😂🤦♂️😅
- +1 yıl
Hahahha yok sevmem
- +1 yıl
Şaka bir yana var hala böyle erkekler. Kukusalak olmayan. Bulursun yani
- +1 yıl
Hadi bakalım 🤣🤣
+1 yılBenden mi bahsediyorsun bakirim kızlar görse güler mi 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Kendimi tutamıyorum mastürbasyon yapmaktan
- +1 yıl
Pipi yüzünden
+1 yılhala varlar ama tuhafima gidiyor ister istemez
33 Yorumla- +1 yıl
kötü veya namusla alakalı bir düşüncem yok zaten neden olsun
Çok var.
Evet taliplerimi bekliyorum fsdkj10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirim , niye zor olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn az bakire kız kadar😎
10 Yorumla
+1 yılbenn bakirim. ve bundan utanc duyuyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKaldımı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılHem de bayagi var
10 Yorumla Değil niye olsun
10 Yorumla
+1 yılEvet zor
10 Yorumla
+1 yılİlla ki vardır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYooo
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Deneyimsizim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela ben bakirim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026