Sevgilimin doğum günüydü ben gelmeyeceğimi söyledim güya sürpriz yapıp birden çıkayım diye. Kutladığını biliyordum ve onu seven bir kız var onunla sarılırken gördüm bakakaldım öyle. Çok sıkı sarılmıştılar birbirlerine. Elimdeki paketi falan her şeyi bırakıp gittim arkamdan geldi hediyeyi verdikten sonra sarılmış arkadaşça olduğunu söylüyor.
Tam olarak fotoğraftaki gibi olduğuna emin misin? Veya şöyle sorayım iki sevgili gibi mi sarılıyorlardı? Benzeri bir durum başıma geldi ama sevgilim yoktu o sıra. Yine doğum günü. Birkaç arkadaş arasında kutlama yapacaktık duymuş. Tamam kız hoşlanıyor olabilir ama benim ona karşı hiçbir duygum yoktu. Neyse gelmiş hediye almış. Kovmak olmazdı. Hediye faslına geçtik. Hediyeyi verdikten sonra sarıldı tabi. Kaldım öylece. bir arkadaş kollarımı tuttu sardı ben de sarıldım o yüzden teşekkür ederim dedim ve bıraktım. Şimdi ben o kızı seviyor muydum hayır. Sevdim mi hayır. Nezaketen bir sarılmaydı. Umarım aklında yer eder bu durum
Herşeyide büyütmeseniz. Eğerki sadece o kizla kutluyorsa dogum gününü tamam anlarim. Ama suç senin. sen dogum günü hazirliginda sevgilinin hep yaninda olmaliydin. Sonradan gitmekle süprizmi olurmuş. Kizda bakmiş eee sevgilisi böyle gunde yaninda degil firsati değerlendirmiş.
benim erkek arkadaşım öz ablasına böyle sarılamıyor, bide onu sevene sarılacak , bide ben varken , bide ben görcem onları :) :) :) bide dönüp gidicem :) :) o kızıda sevgili olacak denyoyu da çıktığı yere sokarım
Bu anlattıgn sey yasadıgm bir olayı aklıma getirdi arkadasm ben affettm sevdigm icin sen kalbinin sesini dinle affet diyorsa affet ama kimse o kıza karsı iyi düsünmemizi istemesin
Sevgılımle konsere gittiydik el ele tutudup yururken bır tane kadın arkadası geldı hıc beni umursamayıp sevgılımın boynuna atladı ve sımsıkı sarıldı şok oldum nasıl sarılır dıye, sevgılım de sarılmasın dıye elını sımsıkı tuttum dıger elıyle kadının belıne sarıldı o da tabı 5 dk boyunca onların birbirine sarılmalarını ızledım ve sohbet ettıler, ondan sonra biz devam ettık. Sonrakı gun sevgılıme o kadını sılmesını hoslannadıgımı soyledım ama bana silmeyecrgını cok eskı bır dostu oldugunu soyledı, bende kabullendım umarım bidaha yolda denk gelmeyız dıye dua edıyorum, ınsanın benım dıye sahıplendıgı kısıye baska kadının sarılması gercekten zor bir durum, ama ben kıskandıgımı nelli etmeden sevdıgımın elını sımsıkı tutuyorum
Canım senin sürpriz düşünmen saçma olmuş herkesten sonra gidip sürpriz mi yapılır onun hep yanında olmalıydın. Eğer tek değilse o kızla bir ihtimal doğru söylüyordur. Ama yine de sarılmaması gerekirdi.
Tam doğum gününü kutlama sırasında formalite bir sarılmaya denk geldiysem bu gayet normaldir, fakat saniyeler süren samimi bir sarılma ise elbette işin rengi farklıdır.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğum günü için diyor çoğu kişiyle sarılmış ama bu şekilde sarılmanın nesi normal
affetmem tabiki ya bu resmen aldatmadır abi !! ikisininde yüzüne tükürüp ana avrat sövüp siktirip giderim yani.. mutluluklar embesil oçlar diye de bağırırdım giderken de... öyle bir ruh hastasıyım..
Cocukla konus sen seni seviyor olan bir cocukla bunu yapsaydin hosuna gider miydi seni kabul eder miydi cocugun bu yaptigi aldatmak sen kizin onu sevdigini biliyorsun uzak durmalisin bu ne yapiyor kizla bu sekilde olmaz
Ben olsam bilmiyorum heralde affetmezdim. Baskasi bana ole sarilsa normal karsilarmiydi kendisi acaba derdim 😡😡
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle izin vermezdi ben olsaydım. Elimi dahi biri tutamaz. Onun bu yaptığına bak bir de onu sevdiğini bilen bir kıza sarılıyor. Paketi alsa elini sıksa teşekkür etse de razıyım ama sarılmak nedir
ayrılmak cok agır karar egerkı baska bıseylerde yoksa tabııkı bılemıyecem... ama mesafe koyup hatasını anlamasını sağla sesizliğinden kırıldığını anlıyorsa ne ala... anlamıyorsa ki uzaktan takip et... ozaman ver yolu gitsin...
Valla ben olsam yuzune bakmam o fotoğraftaki gibi abartı mabartı iyi da o sarılsın sen sus pollyanna cılık oyna
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok artık öyle saf ayakları herkes hak ettiği yerde olsun madem sarılmak istedi hep onun olsun ben başkasının elini dahi sıkmazken onun yaptığı terbiyesizliğe bak
Yalnız simdi bende sinirlendim sevgilm yok Allahtan. Yoksa dusunemıyorum bilebirde sakın yumuşama o kıza sarılırken dusuncekti hem kız bilmiyor mu sevgilisi olduğu neyse gaza getirmiyim seni faz la
Kendimi senin yerine koydumda çok kötü bir durum ya. Sen ona sürpriz yapmaya çalışırken onu başka bir kızla sımsıkı sarılırken buluyosun. O kız sevgilinin aklını çelip bir kaç günede ayrılmanıza sebep olur. Ayrıl brnce o çocuktan
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece onlar yoktu ki bir sürü kız erkek vardı ben gelene kadar kaç kişiye sarıldı allah bilir
Bu bana pek arkadaşça sarılma gibi gelmedi. Sıçarım öyle işe olmaz. Ayrılırım. Bir daha kızın yüzüne bile bakmam. Ha ondan öncesinde tokat atmayı da unutmam.
Akrabası veya gerçekten değer verdiği bir insan olduğunu düşünürüm tabi sorarım sarıldığın kişi kimdi diye. Kız veya erkek arkadaşınıza güvenmelisiniz bu çok önemli bir şey.
Bak buradaki kezbanların gazına gelip de ayrılırsan sen zaten o herifi sevmiyorsundur. Çok sevdiğin birine bir seferliğine sarılıp gidebilirsin. Sarılmam falan deme.
ben seni haklı buluyorum. Bu kadarda samimi sarılmış yanı ınsan bı teşekkür ederım dıyıp formalıteden azcık bı gramcık sarılır çekılır bu ne sen şoka girmişsin yanı
En İyi Cevaplar