kapalı bir kızım. ama kızlardan hoşlanıyorum ve buna engel olamıyorum. kaplılıkla çelişkiye düşmek de istemiyorum, dinimi seviyorum. ama elimde değil kızlardan hoşlanıyorum. sizce kötü bir durum mu bu? ya da böyle olan var mı?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce şunu söyliyeyim ki; bu senin hayatın ve doğuştan gelen özelliklerini ne yönde kullanacağın da senin kararın. İslam dini doğuştan gelen özelliklerinle seni mahkum etmez. Nasıl yaşadığın nasıl dünyaya geldiğinden daha önemlidir. Hormonların, haz , düşünce yapın bu şekildeyse bunu eleştirmek bize düşmez. Kapalı bir kızsın diye doğuştan gelen bu farklılığını eleştirmeleri çok yanlış. Ne yani kapalı bir kız yanlış yapamaz mı, hata yapamaz mı ki seninkisi hata değil, doğuştan gelen farklılıkların. İnsanların hümanist olamamaları beni kızdırıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılörnek vereyim yanlış anlama ama bu şeye benzer, fahişe olup da ben bakireyim demek.. laf atmıyorum ama böyle absürt bir durum var. tekrardan özür diliyorum. engel ol kendine tövbe et ve bir daha yapma. Bak ben 37 yaşındayım. Sadece bir kaç defa zina yaptım (3 veya 4 kez)2 kızla.9 yıldır yapmıyorum neden? Doğru gelmedi ve hiçbirinde de rahat değildim. Evlenmek lazım...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir durum kapalı olanın da kalbi duyguları yok mu yani sende bir insansın sonuçta bu şekilde düşünmekten vazgeç. .. Aşk 'ın cinsiyeti olmaz burada söylenen saçma sapan şeylere kulak asma bayılır millet insanların hayatına burbunu sokmaya kendilerine bakmadan sen dilediğini dilediğin gibi yaşa ve kimseye kulak asma mutlulugunu sadece sen belirlersin. 🌈
110 Yorumla
Ne alaka. Sirf kapalisin diye insan degil misin yani? Yok sen de bir insansin ama basortum var. Hicbir sey fark etmez. Boyle birsey olabilir kafana takma
102 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle ama kapalı olunca dindar gözüyle bakıyor herkes. ufak bir hatada yerin dibine geçirmeye çok havesliler. günah olduğu için kendi içimde sıkıntı yaşıyorum sadece. ama duygusal boyutta kaldığı sürece sorun olur mu ki..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
31Cevap
seksüel arzuların senin iradende değil ama bunu eyleme dökmek tamamen sana bağlı. ki eş cinsel ilişkiden sakındığını söylüyorsun zaten. suçluluk hissetmene gerek yok o yüzden.
her ne kadar layığıyla islamı yaşayamasam da inançlıyım ve buna rağmen ben de kızları severim30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ayip bisey ya da gunah olan birsey degil. Insanlar kapalilarin bircok seye duvar olduklarini dusunuyor ama senin de elbetteki bir kalbin var bu ister bir erkege atsin ister bir kiza. Bunu aslaaa engelleyemezsin. Sana doktora git diyen olmus resmen bir sacmalikkk recetene hangi ilaci yazabilecek ki doktor? Dinini seviyor olman askina engel olmasin.
40 Yorumla
+1 yılDuygusal olarak kızlardan hoşlanıyorsan vazgeçemezsin ki. Hastalık değil bu arkadaşlar, tedavisi yok.
40 Yorumla
+1 yılYa bende senin gibiyim. Hep diyodum benim gibi var mı diye. Ben 1 senedir yakın bir kız arkadaşıma aşık oldum. bende kapalıyım. İstersen mesajlaşalım mı biz daha iyi anlarız bjrbjrimizi
04 Yorumla
Soran+1 yıltamam olur
Soran+1 yılama mesaj atamıyorum ben xper seviyesi yetersiz diyor. sen at takip ettim seni
Soran+1 yılgeronimo11 kullanıcı adım
Soran+1 yılgeronimo_11 adım
Turbanla alakali degil bunun gunah boyutu zaten escinsellik gunah sarhos namaz kilmak gbi olur seninkisi tedavi ol bence
12 Yorumla
Soran+1 yılya cinsellikle alakalı bir şey olmadı. sadece kızlardan hoşlanıyorum. cinsel yakınlık olmadı. duygusal anlamda buna engel olamıyorum..
Bende inancli bir gayim zoe bir durum
65 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle zor bir durum :( kimseye açıklayamamak da çok kötü bir şey :(
Soran+1 yılbilmiyorum ya gerçekten çok kötü hissediyorum. bir yanda sevdiğim biri var bir yandaysa böyle içimde savaş. cinsellikle ilgili bir şey istemiyorum zaten sonuçta günah. ama duygular da günah değildir he?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski oturduğum mahallede vardı biri kapalıydı, sohbet esnasında bir kadınla birlikteliğinin olduğunu söylemişti çok şaşırmıştım. Kapalı olduğundan şaşırmadım aslında ne bileyim hiç tahmin etmezdim ondan
20 YorumlaYorumlardan zeka fışkırıyo maşallah. Sakın kendini yalnız hissetme canım. Istedigin zmn konuşabiliriz.
00 Yorumla
+1 yılDini bütü n bir insansan zaten kendine hakim olur kendini dizginlersin... Duyguların turbanla ne alası var ama düşüncelerini değiştirmeye bak tedavi olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılLut kavmi.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Lut_Kavmi04 YorumlaOrada lezbiyen yok :D
Soran+1 yılbiliyorum lut kavmini zaten. ama cinsellik olmadı. sadece duygusal olarak buna engel olamıyorum
- +1 yıl
@TatlıBeyefendi eşcinsel ilişki
- +1 yıl
#gizliSoran mantıklı düşünüp hareket etme yetisi sadece insana verilmiş. O aklı Kullanacak olan sensin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu da Allah vergisi bir şey. Dini inancın da varmış biliyorsundur zaten bu dünyaya herkes imtihan için geldi. Kimi insan sevdikleriyle, kimisi parayla, kimisi de hisleriyle imtihan oluyor. Hayat senin ister kabul et kendini ister etme.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. zor bir durum.. bence hipnozla tedavi olmaya bak.. başka da çaresi yok bunun.. beyinle alakalı bir sorun bu eşcinsellik.. belki hipnoz faydalı olur denemelisin ya da araştır.
00 Yorumlakötü değil tabi neden kötü olsun tek sıkıntın kendine göre birini bulmak olur
12 Yorumla
Soran+1 yılama işte bulsam bile günah. duygusal boyutta kaldığı sürece sıkıntı olur mu ki...
türbanlı şey filmleri en çok ilgi çeken daldır. senin durumunda günahını göze aldıktan sonra her şey yapılabilir. erkek kız hoşlanman neyi değiştirir
01 Yorumla
Soran+1 yılcinsel anlamda değil kastım. öyle bir şey hiç olmadı. olmasını da istemem. ki ben kızla evlenemeyeceğime göre olmasını da istemiyorum. duygusal anlamda engel olamıyorum buna sadece
Müslüman hırsız gördük Müslüman katil gördük Müslüman yalancı ohooo Müslüman eşcinsel ne ya? Böyle bir din değil bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bayanın bayandan hoşlanmasını neden hemen eşcinseliğe çekiliyor. lütfen kitap okuyun biraz y nedir bu bayanların eşcinseliğe eğilimi. her insan hem cinsinden hoşlanır arzusu bile olabilir. bu eşcinselik anlamını taşımaz. geçici bir dönemdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de bir tane oyle arkadasim vardi. Kotu bir durum zaten gunaha giriyorsun neden kapalisin peki? Aile zoru falan mi?
00 Yorumla
+1 yıloda bir özür dür aslında ama bastırmak yanlış şeyler yapmamak önemli burada
00 Yorumla
+1 yılEscinselligin dinle alakasi yoktur. Gay imam bile var acik cinsel kimlikle
10 Yorumla
+1 yılne desem bilemedim. ama kendinle barışmalısın
neysen osun10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle senin elinde değil ve kapalılıkla alakası yok bunu durduramazsın
10 Yorumla
+1 yılbence kötü degil, ve eminim bu duruma karşılık yalnız da değilsindir
10 Yorumla
+1 yılDinini seviyorsan bunun yanlış olduğunu da biliyorsun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de bugüne kadar bir erkek arkadaşın olmadığı için böyle düşünüyorsundur
00 Yorumla
+1 yılsizi anlıyorum erkekğin şehvet roboto olaçağına kızı sevmek sevilmek daha iyi
00 Yorumla
+1 yılkapalılar hep boyle ya ara sokakta 3 kısnın yaragını emer ya da kendı cınsıyle oruspular
00 Yorumla
+1 yılabdestli sarhoş olmak gibi bişey bu.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü değil de ilginçmiş😐
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklerle ilgilen kendine gelirsin. normal değil. günahsa bişey yanlıştır bitti
00 Yorumla
+1 yılKuranikerim illaki bu konuya da değinmiştir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke anan o gecede babana başım ağrıo diyeydiii
10 Yorumla peki deneyimin oldu mu hiç
10 Yorumlabir doktora gorun bence
00 Yorumla
+1 yılMüslümanım diyorsan unut öyle birseyi
00 Yorumla
+1 yılDüşmüşsün düşeceğin kadar çelişkiye.
10 YorumlaSenin de sınavın bu canım ya... Tutacaksın kendini
30 YorumlaBunu.. bunu alın burdan
10 YorumlaHomofobik birine sorma bunları. Sevmem ben.
02 YorumlaErkeklerden zarar mi gördün
05 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerden zara görmekle ilgili olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılyok hayır yanlış anlamadım. sadece ilgisi olduğunu sanmıyorum ve hayır zarar görmedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbayağ kötü bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlık hali gayet normal yani
10 YorumlaAçıl susam açıl.
00 YorumlaPsikoloha git
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpsikolojik tedavi görmen gerek
00 Yorumla
+1 yılAllah yardm etsin
20 YorumlaKotu bir durum
00 Yorumla
+1 yıldeğişik durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. zevk meselesi
10 Yorumla
+1 yılYardım al bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yıle yuh :DDdd
00 Yorumla Zor zanaat
20 YorumlaCaiz değil
00 YorumlaBiseksüel misin?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü bir durum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi