merhaba arkadaslar ben 4 senedir bir kizla cikiyorum artik ondan biktim ayrilmak istiyorum yeni bir sevgili buldum bunu ona nasil üzmeden anladtabilirim
not kiz cok cirkin ve aptal
not kiz cok cirkin ve aptal
önce o bir kız sen düzgün konuş sen yapmadın onu sende cırkın olabılırdın onun elınde degıl saygısızlık yapma lutfen kıza 4 yılınız beraber gecmış ustelık
kiz cirkinse ben ne yapayim da
yazdiklarin hic inandirici gelmiyor
senin gibi erkeğin sıfatına... lan 4 sene niye çıktın çirkinse senin gibi bir insana güvenmiş o kızın yüzünü bilmem ama gönlü çok güzelmiş
sov yapma
sana başka birşey yapardım ama dua et yeri değil...
acik adress ver görüselim ne yapacn görürüz moruk
mersin kuvayimilliye caddesi arpacı sokak çarşaflı sitesi b blok no 5 gelmezsen adm değilsin
lan ben istanbulda yasiyorum
4 sene çıkarken kız aptall ve çiirkin değil miydi! yaptğın çok ayıp gerçekten hem kendine ayıp ediyorsun hem de kıza!
Cevap
3Cevap
Erkekler başka kız bulana kadar hep ellerindekini kullanıyorlar sonra da çok çirkin çok aptal. 4 yıl boyunca kimseyi bulamadığına göre sende pek yakışıklı değilmişsin. Sıfatına tükürdüklerimin. Hep aynılar.
ben bu yoruma +100 veririm
teşekkürler :)
cok kötü bir yorum
4 yıl sonunda anladığına göre sende pek akıllı değilmişsinn ..
ahaha 4 yıl çıktın el ele gezdiniz şimdi çirkin ve salak öylemi evet salakmış senin gibi bir aptalla olmuş tencere kapak anlıycan sorun yok
madem çirkn ve aptal 4 senedr nasıl idare ettn? hem 4 sene ne demek yaa:D
git kıza açık açık de ben ayrılmak istiyorum diye
sen kendını ne sanıyon kardedim 4 yıldır çıktığın kıza çirkin ve aptal dıyebılıyosun bence ona oyle demeden önce geçte aynaya kendıne bak.
nasıl sevdiğim kız diyebiliyorsun hala ?
erkeğin kahpesine ne deniyor ya ?
madem bıktın madem başka kız buldn. sevdiğim deme
sevdiğin kızdan niye ayrılıyon ?
git gerçekleri söyle kıza en büyük iyiliği yap
üzmeden ayrılık yok :(
Samimiyetsizsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar