Bir erkek sevdiği için değişebilir mi?

Benim sevgilim eskiden yani benden önce kızlarla acayip samimi biriydi benden önce cok sevgilisi olmus sayısını bilmiyorum en uzun iliskisi benimle 1 senedir beraberiz.ben öyle sevdiğimin kızlarla samimi olmasına gelebilen biri değilim o konularda cok katıyım bir kere bu sbepten ayrıldık düzeleceğine söz verdi gördüğüm kadarıyla değiştide artık kızlarla arasında bayağı mesafeler var 3-5 tane kız arkadası var onlarda ilkokuldan..evden işe işten eve öyle biri oldu..geceleri beni aryıo saatlerce telefonda beni ne kadar sevdiğini felan anlatıyo 1 kresinde dediki senden önceki hayatımda cevrem cok genisti yanımda cok kız vardı ama cok mutsuzdum smdi hayatımda 1 tek sen varsın ama cok mutluyum..hiç bi kız umrumda değil senden baskasını istemiyorum hepsinin canı cehenneme sen benmle ol yeter dedi..gercekten bir erkek seviyosa diğer kızları siler mi? sen farklısın tanıdığm kızlar gibi değilsin ağır baslısın doğalsın acık sözlüsün yalan söylemeyi bile beceremiyosun dedi..ve benı bugne kadr en cok sen sevdin diyor..sizce ben onu sevdiğim icinmi benmle birlkte kendisi benım kadar sevmiyormu ama bana smdiden gümüs söz yüzüğü felan aldı ailesiyle tanıstırdı herkes benı bilio..değişmişmidir sizce?
Bir erkek sevdiği için değişebilir mi?