Almanyadaki polislerden nefret ederim ! Almanyadaki polisler cok IRKCILAR ! Almanyada cok sucsuz mahsum türkler hapishanelerde yatiyorlar ! Ama malisef bütün dünyayi gördügümüz gibi türkiyede bir alman pic tecavüzcü cocuk icin bütün dünya ayaklandilar ve türkiyeye emir verdiler hemen o tecavüzcü cocugu serbest birakin dediler ! Ve türkiye malisef yalakalik yapip o pickurusu tecavüzcü alman marco itini serbest birakti ! Peki türkiye neden hic almanyadaki sucsuz hapishanelerdeki yatan türkleri savunmuyor ? Uzun lafin kisasi ADAM OLMAMIZ GEREKIYOR ARTIK ! YETER ARTIK BU YÜZ SENEDIR YAPILAN YALAKALIKLAR!
03 Yorumla- +1 yıl
Son zamanlarda almanyada yasiyan Türkerin cogu türkiyeye temelli dönüs yapiyorlar ! 2000 Yilina kadar almanyada yasiyan türklerin sayisi 3 milyondu ! Simdi 2013 yilindayiz ve almanyada yasiyan türklerin sayisi 1.6 milyona indi cok sükür ! bu alman kafirlerin kendi suclaridir ! alman kafirleri hep biz türklere IRKCILIK YAPIYORLAR ve oyüzdende durumlarini düzelten türkler türkiyeye temelli dönüs yapiyorlar ! insALLAH bende okulumu bitirip diplomami cebime atip türkiyeye temelli dönüs yapacam !
En İyi Cevaplar
abi anladığım kadarıyla yunussun. Abimde sabıka var esrardan beni alırlar mı pmyo ya da pomeme kendinden sorumlusun diyen de oldu giremezsin diyende kendinden sorumlusun o eskidendi diyende polisdi bu arada?
00 Yorumla
Bu soruyu ne zaman sormussunuz bilemem ancak demin gördüm ve yorumlamak istedim :P Polis Bir Sevgili nasıl isterdim kişiliği ve yüreği güzel olursa asla hayır demem :D
00 Yorumla
+1 yılo operasyona gitsin ben evde dokuz doğurayim oldu :(
82 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılya benim de polis arkadaslarım var, bunların işi gücü kasınlara kızlara sarkmak bana kimse anlatmasın, bir de bizim bvergilerimizden devlet bunlara bir ton para veriyo bunlar da yan gelip yatıyo ya da böyle sitelertde kız kovalıyo a. q, sanki bilmiyoruz. Cahil ya da köy yerlerinde ki kızlar beğenir, cünkü baska secenek yoktur * a büyük şehirlerdekiler yanından geçmez dostum. hadi eyw.
10 Yorumla
+1 yılBisikletli polis yazıyor sandım bi an :))
Sende öyle bir tip var ki sırf çakallığına ceza kesersin millete.Bi polisler bi de öğretmenler gıcık olur zati. Mesleğinizin cilvesi midir nedir anlayamadık gitti biz bu durumu.07 Yorumla- +1 yıl
Önyargılar candır ya :D Bakma sen bana gıcık ederim belki dedim ama yemedin yani.
- +1 yıl
Hep doğruyu söylediğine emin misin erkek olmanın altın kuralı yalandır :D
- +1 yıl
Sen kuğul bi polissin tabi :D
off tabiki oldum olası polislere bayılırım :D daha dün arkimle konuşuoduk bu polisler nie hep yakışıklı olur die :P
18 Yorumla- +1 yıl
Benim gördüğüm polisler hep göbekli ve kel :D
- +1 yıl
göbeklilerin pacax :
Hiç mesleki açıdan bakmamıştım bu olaya evet sevgilim polis olsaydı belki kendimi daha güvenli daha huzurlu hissederdim ama sevgilimin güvende olmaması beni huzursuz ederdi.
13 YorumlaPolis ve doktorları pek sevmiyorum..
Soğuk geliyorlar bana.11 Yorumlaeşimi bilmem ama ben polis olmak istiyorum bu arada sırf meraktan hangi şube mevkin ne akademimi yoksa pmyo mezunumusun? :::::::)
00 Yorumla
+1 yılİsterdim valla. Polislerin, askerlerin falan çoğu feci yakışıklı oluyor :D
31 Yorumla- +1 yıl
Cocukmussun Sen yakisikli diyon
+1 yıl2011 yaz ayında ankara kızılayda çevik kuvvet otobüsünün yanından geçerken
bir kız gördüm Yemin ediyorum bir anda eylem yapasım geldi o kız beni alsın diye <3
isterdim tabi çok tatlı oluyorlar kızları :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkırsal bölgede yaşayan kızlar polis erkekleri çekici bulur zengin bölgede yaşayanlar ise küçük bulur daha üstün avukat,savcı,doktor, mühendis ister veya özel şirketlerde çalışan statülü birini.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılartık herkes mühendis he :) ben öğretmen istiyorum kadına en iyi öğretmenlik yakışır küçük erkekler olsun sınıfında yani diğer işlerdeki gibi yemeğe çıkalım teklifi yapamayacak küçük çocuklar :)
+1 yılAmaan nefes alıyor mu alıyor tamamdır bitti gitti hatta nüfus kağıdımıda vereyim halletsin işlemlerimizi ..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokulumda bi polis var bi yudum su her gectiginde hepimiz donup ona bakiyoz artik anladi gulumsuyo yanimizdan gecerken piss cokta havali :D
01 Yorumla2014 PMYO polis adayı olarak diyorum ki isteyin kızlar sevin polisleri :D
01 Yorumla
+1 yılpolis sevgilim vardı...pasaport bölümünde çalışıyordu...zaten pasaport işleminde tanışmıştım...uzatmadan 3 ay dayanabildim...
00 Yorumla
+1 yılBayağı zaman olmus bu soru ama genede cevap licam elbette isterdim cunku bu mesleği cok seven ve cokta isteyen biriyim haklarinda pek iyi seyler duymasamda hepsi ayni degil sonucta adam gibi olani da vardir.
00 YorumlaAsla polisle olmam dedigim halde Şu an deli gibi asik oldugum kisi. Ancak kendisi tam bir dengesiz malesef cogu ne istedigini bilmiyor pskolojileri bozuk hayatlari da zor... Ben vazgecmiyorum ama hic baslamayin derim.
00 Yorumlaevet isterim, hatta eşim polis olsun isterim ama çoğu benden yaşça epeyi küçük sanki. pek mümkün görünmüyor :)))
00 Yorumlahayır istemezdim başına bişey gelir vurulur falan..
03 Yorumla- +1 yıl
Ya Allah iyiliğini versin acayip güldüm :D kalmazsın inşallah ama hani herkesin eceli gelene kadar böyle korkmana gerek yok
ne yalan söyliyim hergün sevgilim acaba bugün vurulmuş endişesiyle yaşamak istemem
11 Yorumla
+1 yılBenım polis sevgilim oldu 3 ay sürdü kız paragözdu. ama ayrilmamiz da en büyük etken kız asker üniforma hastasıydı. polis olanlar bilir kızların çoğu üniforma için yatıyor kalkıyor.155 deriz onlara
00 YorumlaBende yeni gördüm bunu ama zaten babam polis bende polis olacağım mecbur eşte polis olur ama polis kızı olduğum için babamdan çok çektim evlenmemeyi yeğlerim...
00 Yorumlavalla benm için fark etmez meslek dicemde yanlış olcak :D polis olsa ne sorun olcak ki
00 Yorumlakızlar istemezmi sen göreve git onlarda eve erkek atsın:D
05 Yorumla
+1 yılçok güzel olurdu valla onuruyla çalışan vatanı için görev yapan birinin sevgilim olması🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAksam yemegi ile ugrasmazsiniz. 200 TL atariz, corba parasi.
11 Yorumla- +1 yıl
Keske benim eşimde polis olsaydı
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. eveeeeeeeeeeeeeeeeettttttttt
00 Yorumla
+1 yıloperasyona gitmesin canımı yesin
15 Yorumla- +1 yıl
sonuç olarak operasyona gidecek mi ?
- +1 yıl
polis operasyona gitmeyecekte ziraat muhendislerimi gidecek :D
- +1 yıl
masa başı olursa daha iyi olur yaralanma tehlikesi filan
+1 yılOpsss
özel harekatçı detected!01 Yorumla- +1 yıl
was here :)
ben isterdim eğlenceli olur
02 YorumlaAçıkçası ben isterdim ☺
00 Yorumlabenim oldu, sevgilinin mesleğinin ne önemi var:)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen polis bir sevgili ister miydin peki?
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu anladık kız arkadaşın polis olsun ister miydin?
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılHemşire mi emin misin?
Cevap sahibi+1 yılMeslek yüksekokulunda mısın bende girmeyi çok istiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılTorpilin falan var mıydı?Nasıl zor mu biraz anlatır mısın?
- +1 yıl
zorluk olarak kadınların erkeklere göre baya bi zor . mulakatlarda heyecan yapma kesınlıkle yaparsan basatan kaybedersın . ama oncelikli olarak ygs yi dusun ordan 300 almaya bak . mülakaatta ise adamlar akıcı konusmana bakıyorlar aklına ne gelıyorsa saydır :D yazılı sınavdada biraz calısman lazım 120 soru var 85 net üstü yapman lazım calısırsan olmucak bişi degıl emın ol.
Cevap sahibi+1 yılSağlık muayenesi boy kilo falan?kızların boyu düşmüş 1.62 ve üzeri olmuş doğru mu?
Cevap sahibi+1 yılHimm sağlık muayenesinde neler var çekap gibi mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabikideeeee görmeden evlenrdm ::D
11 Yorumla- +1 yıl
Tanisabilirmiyiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılistemem.ya vurulursa?
01 YorumlaEvet isterim ben de polis Olcam zaten
00 Yorumla
+1 yılistemem..
..
...00 Yorumlaıyı olurdu
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. hayır istememmm
116 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılpek istemem.
00 Yorumla
+1 yılIsterdim
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılson isteyeceğim şey.
05 Yorumla- +1 yıl
polislere karşı antipatim var.
- +1 yıl
tam tersi çok dayak attık burda hala akıllanmadılar :D
olabilir:D10 Yorumlaevet isterdimm :)
00 Yorumla