Konustugum bir cocuk var ona biseksuel oldugumu nasil soylerim? Ve bana verecegitepki nasil olur?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Sana bağlanıp severse bunun öğrenince çok kötü ola bilir. Baştan söyle seni kabul edecekse böyle kabul etsin. Ben hiç bir zaman biseksuel birisini seveceğim aklıma gelmezdi. Ama öğrendiğimde artık geçti. Saklamıştı benden. Çok sevdiğimden onu böyle kabul edib evlenmeğe bile razıydım.
02 Yorumla
Soran+1 yılEee sonra noldu
- 32 Yorumla
Soran+1 yılYalniz ses cok hosmus :D
Zaten bir ilişkin olmamış. çi eğer geçmişte bir kadına aşık olmuşluğun ya da yatmışlığın yoksa çokda söylemene gerek yok. Geçmişinde yok çünkü. Ha ama laf arasında kadınlarıda hoş bulduğunu söyle evet. Bunda bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum yaşanmışlığın olmadığı için
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslinda haklisin cok tesekkurler
Sevgilim öyle söylese ayrılınca bir erkekle olmasını takmazdım sanırım yani bu durum beni etkilemez ama stalk durumları olur ya ayrılınca o zaman hic kıskanmam vs
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
+1 yılVayyy Lezbiyenler en sevdigim Özelden konusalımmı öğütler veririm
110 Yorumla
Soran+1 yılLezbiyen degilim
- +1 yıl
Biseksüel ne ozaman açıklarmısın bana
Soran+1 yılHem kizlara hemde erkeklere ilgi duyan
- +1 yıl
Bak ne güzel işte anlamını biliyorsun :) Kızlara ilgi duyman Lezbiyenlik olur Ve ben bunu normal karşılarım
Soran+1 yılSadece kizlara ilgi duysam evet lezbiyenlik olur ama ben sadece kiz demiyorum
- +1 yıl
Erkeklere ilgi duyman normal bişey zaten onu değiştiremezsin Bunun içine kızlara ilgi duyarsan lezbiyen olursun Utanılcak vs bişide yok bunda normal bişey buda erkeklerden hoşlanman gibi Ancak kimseye belli etme fazla Lezbiyen bulabilcegini pek sanmıyorum Her gördügün kıza yan bakarsan çok belli edersin
Soran+1 yılTekrar söylüyorum lezbiyen degilim daha once kizlarla bir yakinligimda olmadi ama bir tane kiz var okuldan biseksuel cok hoşuma gidiyo kiz resmen gorunce eriyip bitiyorum
- +1 yıl
Git söyle eğer oda öyleyse dudaklarına yapışır senin herşeyi yaparsınız
Soran+1 yılYa istemezse beni bide okulda adim cikcak kimse yaklasmicak yanima
- +1 yıl
E onları göz önüne alıcaksın Lise kaçsın? son yıldaysan söyle gitsin
+1 yılaçıkça bişey söylicem de sonrada biseksuelim de bitsin vereceği tepkiyi bilmem ama
12 Yorumla
Soran+1 yılSen olsannne tepki verirdin
- +1 yıl
gerçekten bu kesin sonuç vermez ama istiyorsan söylim benim tepkim hıı öylemiydin gibi şaşırırım sonrada aman neyse derim belkide yarın unuturum
bana söylemişti çıktığım bir kız beraber olmuştuk önce çok yadırgarım sanmıştım gerci bir defa yapmış ya erkekeler biraz kadın kadına olunca tölerans tanıyor sanırım ama tabi ilişkinin derecesine bağlı
10 Yorumlakesinlikle olmaz etrafta kime bakarsa baksın aldatılmş hissederdim
12 Yorumla
SoranGorusmeyi keserdin dimi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSonradan söylemesi zor olan şeyi en başta konuşmak doğru olandır. İlişkin ona göre devam eder ya da son bulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili olarak, bir erkek bisexüel bir kızdan daha fazla hoşlanabilir. Aklında 2 kız 1 erkek fantazisi var hepsinin. :) Direk söyle. Hoşuna gidecektir. İlk sorusu da kaç kızla birlikte oldun olacaktır. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHic bir kizla veya erkekle birlikte olmadim ama hoslaniyorum butch tarzı kizlardan sadece bunkadar
Cevap sahibi+1 yılAma potansiyel birlikte olma durumun var. 2 kız ve 1 erkekle sen de istersin. Bisexüel sevgilin olsa o da ister. Ve erkek sevgilin olsa o da ister :)
+1 yılne olursa olsun sen kendin olmaktan vazgeçme tepkisi ne olursa olsun önemli olan senin kendin olman
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlla söylemenk zorunda değilsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet zorunda değilim ama soylicek olsam nasi bir sekilde ve ne tur bir tepkinalacagimi merak ediyorum
- +1 yıl
Alacağın tepki bence karşındakini sana bakış açısını değitirecek. Yani önceden eli tutulacak kızsan sonrasında dudaklarına yapışılacak kız olacaksın. Nasıl söyleyebileceğin konusunda da sen hiç erkeklere ilgi duydun mu diye sor. O sana hayır sen diye cevap verecek. Sen de evet ben kızlara da ilgi duuyyorum diyeceksin. Bu kadar :)
Soran+1 yılTesekkur ederim eger bir gun itiraf edersem bu sekilde soylemek en iyisi :)
Bazı geceler yatak da iki kadınla uyumak istermiydin? = )
01 Yorumla
Soran+1 yılYa daha once bir kizla veya erkekle bir iliski olmadi zaten bende daha yeni yeni farkına vardim
+1 yılBana niye denk gelmiyor böyle biseksüel kızlar ya.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Çok fazla dogmaları olmayan, açık fikirli insanları severim.
Cinsel Yaşam konusunda 31,3b cevap paylaştı. adamı seviyosan söyleyip aklını karıştırmaya gerek var mı
00 Yorumla
+1 yılKonustun cocugun karakterine bagli
10 Yorumlaalıştırarak söylemeyi dene önce hissettir
10 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişir. ona olgunlukla anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeske benmde olsaydı ya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonu evine bir kızla git
ve üclü yapın00 Yorumla
+1 yılkime söylediğine bağlı
00 Yorumla