şahsen olmadığı an parfümü fazla fazla sıkar erkken bitmesini sağlar en yakın zamanda yeni benim beğendiğim bir parfüm alırdım hediye olarak ve bitmeden diğerini diğerini ve diğerini böylelikle kendine parfüm lmasına fırsat vermeden benim istediğimi kullanmasını sağlamış olurdumm :d arada da gaz vermek lazım aşkım bu koku tam senlik nerde kokusunu alsam yanımda gibi hissediyorm falan falan ;) erkekler düz düşünür zemin hazırlarsanız hiçbirşey anlamayacaktır bile :D
Kullandığı parfümün eski sevgilisinin zevki olduğunu ben neden biliyorum! Kullanmaya devam etmesinin iki sebebi olabilir biri kendi zevkine de uygun olduğu içindir ikincisi de onun hatırası olduğu için kullanıyordur. Sebebi buysa, bu onun kişiliksizliğidir. Ama bütün bunları benim bilmem de fazlaca cıvıklıktır. Böyle gevşek ve dikkatsiz biri sevgilim olamaz.
yok yahu.. o parfumu milyonlarca insan kullanıyor.. eski sevgilinin seçmiş olduğu parfüm eşsiz-tek olsaydı belki derdin.. anısı hala duruyor diye düşünüp kıskanılabilirdi..
Eski sevgilisinin seçtiği parfüm olduğunu bana söyleme nedeni nedir acaba diye bir düşünürüm :D ve sorun olmaz zevk işi falan demeyeceğim o şirret kızın sevdiği parfümü kullanamaz
Oh ne ala. Eski sevgilisinin yataktaki halini hatırlatacak bir parfumle beni opecek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilim eski sevgilisinin ona aldigi parfumu kullandigini soylemezki bana kuduracagimi biliyo. Hic boyle seylere takilmiyorum ama simdi ne yapiyim kullanirsa kullansin cok fanfirifon
En İyi Cevaplar