Babam beni da rezil etti yardım edin

yaşlı ve fakir babam oğul beni bugün dışarı çıkar gezdir biraz da bacaklarım açılsın dedi..tamam dedim çıkardım dışarı geziyoruz starbucks ın önünden geçiyoruz dedim gel baba bi şeyler içelim..girerken de öğüt veriyorum "bak baba burası dünyanın sayılı elit mekanlarından" filan diye..

kapıdan girdik baktım millete selamın aleyküm çekti. sinirlenmedim sineye çektim bunu ama kıpkırmızı oldum utancımdan..

ama sonra olanlar oldu..ben bir White Chocolate Mocha istedim..babam da ben de bi kımız alayım demez mi? evet yanlış duymadınız kımız istedi!

baktım yan masadan kızlı erkekli bi grup var zengin çocukları belli kıkır gülmeye başladılar..

işte o an sigortam attı babamın ense köküne yerleştirdim silleyi..yapma oğul falan dese de rezil olmuştum bi kere.tuttum kolundan dışarı sürükledim babamı..

sonra bıraktım onu oracıkta hızla uzaklaştım olay yerinden..

babamla şimdi konuşmuyorum her gün yalvarıyo özür diliyo tamam oğul bi daha çıkarma beni dışarı diyo..

sizce affetmelimiyim babamı bir fikir verin lütfen :((
Güncellemeler
+1 yıl
:))))))))) allah sizi de güldürsün arkadaşlar..

neyse şaka bir yana arkadaşlar ben burada ironi yaptım anlayana tabi..bazı kalbi temiz, duygusal, anadolumun saf, içinde bir kötülük olmadığını bildiğim arkadaşlar da bu ironiyi gerçek sanıp eleştirmişler beni.onlara da saygım var.

birisi de demiş ki 23 cm ile taksim meydanında seni bilmem ne yaparım..bu beyni infilak etmiş olan arkadaşın beynine kan gitmediği için vücudunda çalışan tek organıyla düşünmesi de normal sayılabilir :)
Güncellemeler
+1 yıl
konuyu kavramanız açısından daha önceki soru başlıklarıma da göz atmanız yerinde olacaktır ;)

Elimi örümcek ısırdı yardım edin

Size de oldu mu buna benzer? (bir başka rezilliğim)

Maymunla sigara içtim başıma gelmeyen kalmadı

Kasiyer kıza rezil oldum

California nın gerçekte var olduğunu nereden biliyorsun?

Acil durum! Gelecekten geliyorum yardıma ihtiyacım var..!

keyifli günler arkadaşlar ben kaçtım yanlış anlayanlar, psikolojisi bozulanlar! herkesten özür ;)
Güncellemeler
+1 yıl
yahu insaf be :D rant yapıyorsun demişler bir tane arkadaşım var sadece onu da film tavsiyesi için ekledik birbirimizi, bana burada hakaret edenlere bakıyorum çoğu cinsellik bölümünde cirit atıyo bi şeylerin peşinde koşuyo ne diyeyim ben size :D tamam onu da yap ama iki yüzlü olma be kardeşim :)

terörist diyen mi olmadı, ezik diyenler mi :D yuh artık toplumca linç kültürü taşıyoruz genlerimizde, tahammül yok..sosyal mesajımı da vermiş olayım bu sayede son güncellememi de bunun için kullanaym ;)
Babam beni da rezil etti yardım edin