Sevgiliniz size nasıl hitap etsin? En çok hangisi hoşunuza giderdi?
Aşkım
Canım
Hayatım
Sevgilim
Diğer (yorumlarda belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Su sıralar hicbirini sevmiyorum, hatta nefret ediyorum. Yeni ayrılıktan ciktim sayilir, o bakimdan yani :D Normal zamandan bahsedersek " hayatım " evli cift sözü bunu evlenmeden önce kullanmayi düsünmüyorum :P " Aşkım " a da maalesef gıcık oluyorum cünkü kötü bir hatırası var. Yurtta oda arkadasim telefonda kız arkadasıyla konusurken askııımmmmmm gibi uzatarak, tiz bir sesle ve cıvık cıvık defalarca kullanmıstı. Kelime anlamini yitirdi yani :) Canım ve sevgilim fena değil, ama benim tercihim birtanem veya bitanemden yana, en azından öyleydi bir zamanlar :P
Aşkım, sevgilim güzel..diğerlerini ben normal arkadaşlarıma da söylüyorum zaten..hiç bir özelliği yok yani diğerlerinin..
aslında az kullanılmış sözleri kullanmayı severim o anki ruh halimlede alakalı olarak değişken olur...toplum içinde canım aşkım vs yalnızken bitanem herşeyim yatakta erkeğim kovboyum ineğim tosunum vs vs vs xD herbibokum dediğim bile olmuştur xD mesela onunda kadınım güneşim falan demesi hoşuma gider abartıyım çok ateşli anlarımızda yavrum bile demesi delirtiyo açıkcası xD
Sevgilim :)
Cevap
12Cevap
Tatlım derim genelde, çiçeğim böceğim falan filan pek karıştırmıyorum araya. Ama yine de isimle hitap edilmesi daha çok hoşuma gider..
Herkese ayrı ayrı lafım yok , ortaya karışık canım ,balım ,bebeğim ...
E... Herkesin ağzında olduğu için ötekilerin benim için pek anlamı kalmadı. İsmimle hitap etsin çok daha güzel sevdiğinin ağzından ismini duymak..
kertenkelebek
yavrum
bu ıkı hıtap seklını cok sevıyorum
En sevdiğimi bilmiyorum da en gıcık aldığım 'aşkım' çok sıradan geliyor...
birbirimize hitap ederken çok fazla aşkım bitanem gibi kelimeleri kullanmıyoruz ama sevgilim desin isterdim sahiplenici bi hitap şekli bence
hayatim iyi bence canimda askima biraz gcik oluyorum suni yanii
sevilim.. cok roamntik ama her zaman demem fistigim demek isterim
İsmim ve ya canım. Canım çok sıradan gibi gözükebilir,ama onun manasını yaşayarak söylendiği vakit bütün hitapların önündedir bence.
İsmimi söyler daha çok ama bazen aşka gelir sevgilim,leydim,hugorinam,güzelim falan der.
Garip enteresan lakaplar genelde benden çıkar ben söylerim
bu aralar herhangi bir hitap şeklim yok boş yani
hayatım severim ama
Her seferinde farklı bir kaç hitap şekli olmasını isterim.
Sevgilim demesini cok severim.. ama daha cok Melegim diye hitap etmesine biterim.. :)
one be ben hiç iltifat duymadığım için bilmiyorum nakadar yazık bana.(
kalbim demesi hoşuma gider.
çok güzel :)
Adımla hitap etmesi .
Melegim..
Hayatimin anlami..
Bitanem..
Kadınım.. Helalim.. Sevgilim..
Ağız alışkanlığı ile söylenmiş laflar olmasın da.
esım gülloş der reçel gıbı hıssederım kendımı :D
Adimla hitap etsin baska bisey istemem.
cheesecake im diyor..bende tiramisum diyorum :)
çocuğunuza da profiterol dersiniz artık:)
bıcırık . totom . pıstılım
Nevimin kadnııı , bebelerinin nanasııı :D
Prenses
Dünyalar güzelim
Canim askim :))
bitanem ve hayatım çok hoşuma gider :)
nutellam sevdiceğim ask..
askimmmmm demesi daha guzel
bebegım pamugum kedicim :)
erkeğim iyidir
Bitanem e alıstım ben :)
Lan
Sana yakışır bi' hitap şekli ;)
zonk diye vurdular sanki kafama.. diğer cevaplarını okurken birden bunu görünce :D
hayatım güzel:)))
Hocu
balım, meleğim
Erkeğim , hayatım.
Sultanım...
Gulum.
kurabiyem
ismim
bitanem de guzel:)
kuzucukum:))
Hayatım
Hayatım...