Hiç kimse bana çıkma teklifi etmiyor sevmiyor aşık olmuyor neden neden internet üzerinden yazan çok ama gerçek hayatta yok. Bikaç kişi sadece çok beğendiğini söylemiş ama yanaşmıyolar benle konuşmaya çalışmıyorlar niye bölye
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelkide aynı yaştayız bilemiyorum sadece başım açık benim... kalçamı kapatan bol uzun kollu gömlekler giyiyorum tayt ve dar kot giymiyorum... etek zaten giymiyorum...
yazın dahi böyle giyindim göğüs altından bol uzun elbiseler giydim... hatlarımı hep gizledim... girdiğim her ortamda dikkat çeken biriyim... hala bakıyorlar... ruj sürmem... makyaj anlayışım sürme rimel bitti boy 167 kilo 52 yaşımı 5 yaş küçük gösteriyorum...
eski halimleyken yaklaşan daha çoktu bakan daha çoktu ama niyetleri ciddi değildi... şimdi niyeti ciddiler geliyor hııı bu tipler eskiden gördüğüm tipler gibi aşırı yakışıklı karizmatik kaslı adamlar değilller ki onlar 40ı görüp kel kalmadan ya da saçlar yün olmadan evlenmezler onlar daha gezecekler onlar aşıkda olmazlar gönül eğlendirriler...
yaptığın yorumları okudum bence hoş, narin, kırılgan bir kızsın güçsüzlerin arkasından erkekler konuşurlar güler yüzlü ol ama asla güçsüz görünme...
bende yeniden etek giysem makyajı abartsam diyorum sadece allık sürdüm bakanlar arrtı ama neye baktılar bir düşünsene...
bırak biri zahmet edip seni tanısın, gülüşünü, bakışını görsün, neleri sever neleri sevmezsin tanısın öğrensin seni öyle sevsin... her şey saç demek değil ;)
kendini sev o na iyi bak :)42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleig için teşekkürler
- +1 yıl
düşüncelerin ne güzel. herkese yol gösterecek bir yorum yapmışsın.
En İyi Cevaplar
+1 yılKapalılığa vurma bence bu işi kader de geç yani herkesin bir alıcısı olur unutma senin de karşına çıkar biri ayrıca birçok erkek kapalı kızları daha çok seviyor hem kapalıyken insan daha bir hanım hanımcık oluyor :)
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çoğunluk tarikat ve cemaat işine bulaşmak istemiyor ondan olabilir.. zaten öyle tessettürlü olunca yanaşmak için beş kere düşünüyorlar.. Bire de sen tavır ve hareketlerin ile bana yanaşmayım imajı veriyorsundur.. Sapsız armut ve çöpsüz üzüm olmaz.. Beğendğine ve bakışlarından etkilendiğine biraz yanaşma fırsatı ver.. Ancak dediğim gibi o türban oldukça zaten şansın %75 azalıyor..
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet eminim bu yuzden gelmiyorlar cesaret edemiyorlar yoksa begenen var
açtım kader torbasını giydim sevda hırkasını
mutluluğu buldum derken dönüverdi arkasını
zaten belliydi ta baştan anlamıştım gözden kaştan
kanma kalbim o zalime o sevemez kalbi taştan10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde senin muhafazakar yapıya uygun yaşadığın imajın var. Bu da evlenmediğin bir erkekle sevgili olmanın haram olduğunu söyleyen bir zihniyete tabii olduğun anlamına geliyor.
Hem başörtüyü allahın emri diye takıp, hem de haram sayılan bişeyi yapmak istemen biraz kendinle çeliştiğin anlamına gelmiyor mu?04 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu benim dusuncem olduğunu dusun ama kimse neden aşık olmuyor ben ille de sevgili olayim diye sormadim ki benden hoslanan yok
- +1 yıl
Ne biliyim, ben hiç sevmem muhafazakar insanları, mecbur kalmadıkça muhattap bile olmamaya çalışırım sahsen.
Soran+1 yılKapalıyım ama muhafazakar biri değilim zaten zorla kapatıldim
- +1 yıl
Neyse ne, kimsenin anlında yazmıyor ne olduğu. Kapalı biri %80 muhafazakardır genelde. Zorla kapatıldın da, ne yaptılar, silahla tehdit falan mı ettiler?
Bir de 'Kızların ciddi bir kısmı zorla kapanıyor' dendiğinde reddetmiyor mu bu sofu tayfa, insan sinir oluyor
+1 yıldostum şöyle anlatayım
mesela ben kapalı bir kız görsem daha çekingen davranırım
kapalı kızı dini önde tuttuğunu düşünürüm ve biliyoruz ki dinimiz diğer dinlere göre biraz daha katı bir din bu sebeple sevdiğin erkek varsa senden hoşlansa bile sorması zordur diye düşünüyorum01 Yorumla
Soran+1 yılEn azindan sagdan soldan duyabolirim
+1 yılBelki de sizin konuşmak istemeyeceğinizi ya da kabul etmeyeceğinizi düşünüyorlardır. Yani siz öyle bir izlenim veriyorsunuzdur çevrenize. Olabilir mi? Ayrıca internetten de biriyle tanışıp, grçek hayata taşıyabilirsiniz bunu, gayet normal birşey yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen görüp aşık olmak istiyorum internetten ısmarlama aşk yasamak istemiyorum
- +1 yıl
O zaman umarım gönlünüze göre biri çıkar karşınıza.
Bir kere kapalı olduğum için mi saçmalığı büyük bir yalan seven insan kalbe bakar onu geçtim bence erkekler daha çok kapalı kızlardan hoşlanmalı ayrıca bende kapalıyım ve beni sevende oldu ama ben istemedim.
02 Yorumla
Soran+1 yılben açıken daha çok talibim vrdı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kapalı kadın, ciddiyet ister. Yani ilişki ciddi olmalıdır falandır filandır... Biz de kafadan böyle bir sorumluluk alamayız =) Ama evlenirken genelde onlar tercih edilir :D O da saçma ama neyse... Bu bencesi.
10 Yorumla daha ne istiyosun ne güzel işte sen kendini birilerine beğendirmeye çalışmıyosun onlarda o iğrenç kızların köleleri oluyolar boşver böyle daha iyi eminim bir gün birisi seni bu durumdan kurtarıcak böyle bişey beklemee hayatına devam et yoksa yanlış kişi seni bulur ve üzülürsün
10 Yorumla
+1 yılsevgili istiyorsan, cikar turbanlari. koca istiyorsan aramaya devam et. gozun bile zinasi vardir derler, sevgililik cikmak filan gunah batakligi
00 YorumlaOnunla ilgisi yok. Nasip. Bu düşüncede olma kaderinde kim varsa Allah onunla karşılaştırır seni zaten. Bu durumun kapalılığınla hiç ilgisi yok.
00 Yorumla
+1 yılBende açığım aynı şey bende de var çirkinlikten oluyor tabii arada çok şirinsin çok güzel gülüyorsun diyenler oluyo ama teklif az
Bunların dışında birde dışarıda çok havalı görünüyorsan eğer yaklaşmak istemiyor olabilirler00 Yorumla
+1 yılişin kapalılık veya açıklıkla ilgisi yok olay tamamen seninle alakalı güler yüzlü olmak en baştaki sırdır bayanın kalbi her zaman gülüşüne yansır
00 Yorumla
+1 yılSen neyin peşindesin kapandıysan artık evleneceğin insan olmalı sadece önüne gelenle flört etmek mi istiyorsun..
00 Yorumla
+1 yılkapalı oldugun için değil kusura bakma ama belkide çirkinsindir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim beğenilen biriyim ama açıkken daha çok aşık olan vardı saçlarım upuzundu
canım fizik belli olmuyorsa ve yüzünde allah vewrgisi pek iyi değilse olabilir ya da kapalı kızsın beni tersler diye kimse gelmiyordur sonuçda kapalı kızları kendileri veriyorlar tanıdıklarına filan
00 Yorumla
+1 yılÖnünde uzun bir yol var. Belkide doğru insanın karşına çıkması gerekiyor. Bunlara takılıp kalmamanı öneririm. Ve insan kendini ne olursa olsun en güzeline alıştırmalı.
00 YorumlaBen şahsen çekinirim. Kapalı, tesettürlü bir kıza yanaşmaktan gerçekten çekinirim, tersler diye düşünürüm. Ama kapalı bir kız burada sorduğu soru ilginç
00 Yorumla
+1 yılyağlıya sütlüye karışma gelsin biri tadsın anlasın oh ne iyi... armut piş ağzıma düş... bişiler yap sende git kendin teklif ediver.. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılHeh oldu
- +1 yıl
yapmazsan olmaz.. ;) heleki gizliden hiçbi bişi olmaz.. anladın?
e alaksı var be güzelim sizde işin bokunu çıkardınız iyice. Unutma rabbin sana en güzelini verecektir fakat sabır ile beklemelisin. Kapalı olmanla ne lakası var sinirlendim şimdi.
02 Yorumla
Soran+1 yılAçıkken çok talibim vardı çünkü
+1 yılAlnına yazılmıştır merak etme zamanı vakti gelene kadar bekle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz erkeklere karşı ilgili ol. Somurtup sert olursan hiçbir erkek yaklaşmaz ki yanına.
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ondan korkuyorum ama şuda var güler yüz olduğum insanlar arkamdan hep o bana aşıktı teklif etti diye dedikodu yaptı
- +1 yıl
Sınırlarını koru. Ortasını bul.
+1 yılkapılı olman aktif sosyal olmana engel değil sosyalleş sen kendin ol kendine göre birini bulursun sizin bazı şartlarınız oluyor insanları olduğu kabul edersen sanada aşık olan çıkar.
00 Yorumlasen duruşunu bozma. elbet birileri sevecektir senide. ollumlu düşünmeye çalış :) dünya küçük belki ben bile istemeye gelirim seni :D
00 YorumlaOlması gereken de bu kardeşim ne güzel mutlu olman gerekirken. sevgililik hayatı zinadır
02 Yorumla
Soran+1 yılİyide görücü usülü evlenmek istemiyorum
+1 yılOcaktaki reisler turbanlılar bacınızdır dediği günden bu güne hic bir türbanlıya başka gözle bakmadım bacım :)
Kapalı bir kadın ne yaparsa yapsın beni tahrik edemez mesela..00 YorumlaKafalılar daha cezbedici aslında sen nasıl bulamadın
01 Yorumla- +1 yıl
o dediğin seksüel anlamda bir ekre. ayrıca erkekler kapalı hatunlarla seks yapamayacaklarını bildikleri için yanaşmak ve zaman kaybetmek istemezler. tabi bazı kapalı hastası manyakları saymazsak.
+1 yılhayır alakası bile yok kapalılıkla erkekler kapalı kız sever :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbana kapalılık yakşmıyo sanırım
- +1 yıl
ne alaka ya millet tipe mi kalbe mi bakıyor? sen allah yolunda ol bosver gençleri kısmetin biryerde gizleniyodur :)
+1 yılBende bakirim diye kimse benimle arkadaş olmuyor
sizi anneme söyliycem00 Yorumla
+1 yılKapalı olup olman önemli diil ki kaderinde yazan olacaktır
00 YorumlaMk biri yanasip merhaba dese sanane be slk deme potansiyelin vardir kesin. Ondandir o yani
02 Yorumla
Soran+1 yılkims demedi gerçek hayatta
+1 yılsana bir talip olur elbet, sen kimseye talip misin?
02 Yorumla
Soran+1 yıldeilim biri vardı beni çok beğeniyodu bende beğeniyodum ama bana bir türlü yanaşamadı sonra başka açık kız buldu görücü usülü
- +1 yıl
talip ol birine bakalım
+1 yılsaçmalama kapalılıkla ne ilgisi var demek ki zamanı gelmemiş henüz yaş kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşım
- +1 yıl
vakti var demek ki kapalı olmakla bir ilgisi yok bunun eminim vardır senden hoşlanan birileride
Soran+1 yılYa duruyorum kizlar burdan diyo benden hoşlanan var asik olan var falaan diye bana neden yok
- +1 yıl
vardır neden olmasın canım mutlaka vardır
kapalı olduğun için ilişkilere de kapalı olduğunu düşünmüşlerdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMadem kimse etmiyor cikma teklifi ben edeyim ozaman
00 Yorumla kapalı kızlar daha seksi ve çekiçi olurlar yanılıyorsun
00 Yorumla
+1 yılçünkü sen kapalısın baş örtünle aşk meşk sana göre değil :D
00 Yorumla
+1 yılne ilgisi var kapali olmakla.. gelen gelir zatenn..
hayirlisii00 Yorumlabence yanlış düşünüyorsun , illaki ilgisi olan vardır belki soğuk duruyorsundur yanaşmaya korkuyorlardır
00 Yorumla
+1 yılgönlünü hoş tut seni seven çıkar elbet gönlüne yakışan biri :)
00 YorumlaYoo ne alaka sen kendini insanlardanmi soyutluyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadere inanmıyor musun sen?
11 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var ben neden evlenemiyorum demdim neden kimse bana aşık olmuyo teklifte bulunmuyo hoşlanmıyo dedim
Kim diyor öyle olduğunu çağırdı geldik :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle işte
Ben açığımda noluyo bir geliyorlar sorma gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılben açıkken çok geliyolardı ama
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. ne alaka kapalı olmanla..
02 Yorumla
Soran+1 yılAçıkken çok talibim vardı çünkü
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürbanında cılkını çıkardınız ne halt edeceksen başındaki örtüyü çıkarda yap ne olduğun belli olsun
00 YorumlaKilolu balık etli falansınizmı
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır zayıfım normalim
birisi çıkar mutlaka.
00 Yorumlahafif tebessüm, biraz ilgi.. o erkek senindir
04 Yorumla
Soran+1 yılGözüme kestirdgim biri yokki
Soran+1 yılNiye
Delimisn herkez kapali kiz arar
02 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin ya ben açıkken daha çok talibim vardı
+1 yılKapalı olma dini unut
12 Yorumla
Soran+1 yılofff sus
- +1 yıl
Din dedikleri şey uydurma rahat ol
Asıl kapalılar ilgi çekiyor bu aralar 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılBen açıkken ilgi çekiyodum
Hiç sevgilin olmadı mı yani, hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu ama açıkken
Gizli Üye(36-45)+1 yılçirkin olabilirmisin acaba?:)
02 Yorumla
Soran+1 yıldeilim
Cevap sahibi+1 yılkaşınıyo olabilimisin peki?:)
Güzelsen salaksın çirkinsende fazla uyanık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı. KOMPLEKS Mİ YAPTIN NEYE KAPALISIN?
00 Yorumla
+1 yılKapalilikla alakasi yok
00 YorumlaSacmalamanin dibine vurdun farkindamisin?
00 Yorumla
+1 yılne alakası var yaa açıklıkla kapalılıkla :S
00 Yorumla
+1 yılNe alaka bu kapalılıkla anlamadım
00 Yorumla
+1 yılsen de bir sıkıntı var o zaman
00 YorumlaDaha ne istiyorsun?
00 YorumlaÇok mu çirkinsin
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim gerçekten
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)