En yakın arkadaşım, sevdiğim kıza aşık?

Arkadaşlar, en yakın arkadaşım dediysem de bakmayın. Bu en yakın arkadaşım dediğim kişi, gerçek yüzünü sonradan ortaya gösterdi. Bende yakın zamanda yolları ayırmayı düşünüyorum ama şu an arkadaş olarak devam ediyoruz. Bu kişi kendini aşırı beğenmiş (narsist), sigara içen, içki içen ve kızlara art niyetli bakan bir tip. Bizim sınıfta bir kız var ben onu seviyorum. Okul ilk açıldığından beridir kızı görür görmez bir değişiklikler oldu zaten bende. Ama, ben dedim ki kendine gel. İlk ben gördüm kızı tabi ama bu sonradan fark etti. Bunu o arkadaşa söylemedim. Çünkü, en yakın arkadaşının sevdiği kıza bakma konumuna düşer gibi olurum diye. Aslında şu an o bu durumda fakat, haberi yok. Söylesemde bırakmayacağını düşünüyorum. Diyelim söyledim beni kızdan soğutmaya çalışır, rakip gibi görür ve her türlü kötülüğü yapmaya çalışır zaten. Ben ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen görüşlerinizi yazınız sevgili arkadaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Yanıtlarınızı bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu davranışı sadece sevdiğim kız için yapmıyorum arkadaşlarım. Aynı zamanda kızı tehlikelerden korumak, üzülmesini engellemek amacıyla yapıyorum.
En yakın arkadaşım, sevdiğim kıza aşık?