Hiç sevgilim olmadı :( üniversitede olur mu ne yapmalıyım?

eskiden bu tarz soru soranlara gülüyordum (tek derdiniz sevgilimi fallan diye ) ama artık beni gerçekten sevecek, koruyacak, kıskanacak birine çok ihtiyacım var yalnız hissediyorum kendimi teklifler var fakat kriterlerime uygun değil bu son senem okul hayatım boyunca sadece hoşlandığım kişiler oldu şu an o bile yok dışarıdan sevgilim olsun isterim ama nasıl olacak ayda bir takılırız arkadaşlarla dışarıda güzelim bakımlıyım egoist değilim ama biraz soğuğum bu huyumu hiiç sevmiyorum öyle ortamlara dalamam ama tanıdıkça severler beni neyse bu sene zaten yoğunum inşalllah iyi bir üniversittede istediğim bölümü kazanırım üniversitede sevgilim olsun istiyorum ortam nasıl ve yaşlar büyüdüğü için erkeklerin daha özgüvenli ve cidddi olacağını düşünüyorum erkeklere nasıl davranmalıyım? yahu anlayın beni yolda görüyorum çirkin demeyelim bakımsız kızları kollarında yakışıklı erkekler her şey dış görünüş değil tabii ama içim eriyor :( sanaldan sevgili yapması kolay ama saçma buluyorum onuda he birde benitanıyannlarr hiç sevgilim olmmaadığınnı öğrrenince şaşırıyolar lezmisin diye şakaya vuranlar oldu gayet normal değil mi yani neyse fazla uzattım benim gibi hiç sevgilisi olmayan kimler var? :D
Hiç sevgilim olmadı :( üniversitede olur mu ne yapmalıyım?