Ya şirinlik yapmak için gönderiyordur ya da hadi artık evlenelim baba olasım geldi demek için gönderiyordur :) Bu aslında sana aşık olduğunu gösterir. Sevdiği kadından çocuk yapmak istiyor işte.
Ben daha farklı olaya bakıcam yaşını yazmamıssın ancak bır kadını baglamanın ve kafa karıstrmanın ıkı hızlı yoludur bebek muuabbetı ve evlılık muabbetı. Şimdi erkek arkadasın sana evlılık muabbetı yapmadan bunları yolluyorsa nıyetı evlenmekten zıyade yatak muabbetıdır. He dersenkı bız o evreyi çoktan aştık. Valla banada garıp bır vaka gıbı görünür :D
@serra9087 Tam tersı hıc capkın degılım. Iyı gözlemcıyım sadece. Turk kadını daha dogarken evlılık koduyla ve cocuk moduyla dogdugu gördüğü her erkeği koca potansıyelı algıladıgından böyle bır pazar olusuyor. Mısal avrupada bırıne bu muabbetı yap kadın arkasına bıle bakmadan kacar
Bebeğimiz olsun deyip seni etkilemeye çalışıyor olabilir. Bilemeyiz adamın niyetini. Belki de gerçekten seviyordur. Erkek adamın erkek çocuğu olur kafasında sanırım sevgilin. Sana demek istediği şey çocuğumu doğur. Ciddi düşünüp düşünmediği hakkında iksi de olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Klasik yöntem deniyor olabilir.. eskiden bana kim böyle attı ise ilk zamanlar bende benden bebek istiyor sanıyordum meğer o ayakla benle ilişki yaşamak isteyen çakallar gördüm ah ah hani ben dicem aaa bana aşık benle evlenmek istiyor diyecem oldu canım maymun gözü açtı başka şeylerle gelsinler :)
birden fazla nedeni olabilir. bebek istiyor olabilir. sevimli bulduğu bebekleri sana atmak hoşuna gidiyor olabilir. öte yandan seks de istiyor olabilir. ki eğer bu durumu seninle paylaşmak istemiyorsa, sağ gösterip sol vuruyor, bebek gösterip seks istiyor da olabilir.
Çok da bir yere bağlamana gerek olmayabilir, benim yakın erkek arkadaşlarımdan biri (kardeşim gibi olan biri) de bana bebek resimleri ya da videoları atıp duruyo, hoşuna gittiği için, ya da çocukları sevdiği için , o yüzden hani ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama bir anlam çıkartmak için (iyi ya da kötü) erken olabilir ya da çıkartılacak bir anlam olmayabilir
Bir an önce evlenip, çocuk sahibi olmak istiyor olabilir. @IceQueenn de yazmış. Bu da seni gerçekten sevdiğini ve ciddi olduğunu gösterir. Buna mutlu ol bence :)
bence seni nasıl tavlıcanı senin sosyal medya paylaşımlarından ögrenmiş :) bu şekil resim atıp aa bak benimle gelecek çocuk hayali kuruyor edasını veren klişe erkek tipleri artık örgendim yemem
kanka cocuk istemiyor onu bil! seni evlilik vaadinde kandırıp senin güvenini kazanacak vermek istediği mesaj bu sen de seninle evlilik düşündüğü kanaatıyla illişkiye girmekten korkmuycaksın ve mutsuz son
ilişkiniz boyunca daha önce birleşme olmadıysa, bebek istiyorum ayağına, senle ilişkiye girmek istiyor olabilir : D Erkekler bebekten çok seksi daha çok sever. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :D
çocukları çok seviyordur benim erkek arkadaşım var ben evlensen çocuğumu eşimden çok sever ilgilenirim diyor eşimle pek ilgilenmem diyor ha oda yanlış düşünce ama bazıları gerçekten bebek sevgisi fazla
Senden çocuk istiyor da olabilir, senin hoşuna giden şeyleri sana gönderiyor olabilir. Kadınlar bebekleri çok sevdikleri için, bebek fotoğrafları falan gönderip mutlu etmek en sevdiğimiz şeylerden biridir :D
Senle evlenmek istiyor yakın zamanda evlilik teklifi alabilirsin. Demek istediği Evlilik teklifi her an gelebilir ve biyan önce baba olmak istiyor seninle bir yuva kurmak istiyor
seni gerçekten sevdiğinin göstergesidir. Yani senle bir gelecek hayal ediyor. Hayatının tam ortasına yerleşmişsin. Bir erkek herkesten çocuk yapmak istemez bir de böyle düşün
En İyi Cevaplar