Anne ve baba arasında kalmak çok zor...

Arkadaşlar biraz başından anlatacağım olanları. Sabırla okursanız daha sağlıklı cevaplar verirsiniz diye ümit ediyorum.

Annem her şeye soru soran durmadan konuşan bir kadındır. Babam da bunun tam aksi. Hiç konuşmaz bazen evet veya hayır bile demez başını sallar o derece yani. 30 senelik evliler. Babam ben üniversite ikideyken seni bekliyorum okulun bitsin terk edeceğim buraları derdi.

Annem çenesi dışında dört dörtlük bir ev hanımıdır. Yemeğinden temizliğine, hanımefendiliğine, güzelliğine kadar gerçekten bir kocanın beklediği her şey onda vardır. Yalnız gerekli gereksiz her şeyi merak eder ondan çok konuşur. Bu da zaten kadınların doğasında var aslında. Velhasıl bir bu sebeple terk edilmek sizce ona reva mı?

Babam iyi bir babaydı fakat iyi bir koca olduğunu söyleyemeyeceğim. Zira annemi çocuk gibi azarlardı.Onun isteklerini hiçe sayar kendi bildiğini yapardı. Annemi kültürsüz bulurdu. Aslında annem cahil bir kadın değildir fakat babamın ilgi alanları onu hiç ilgilendirmez öğrenmeye de çabalamazdı.

Neyse neticeye geleyim. Ben okul bitince evlendim babam düğünümü bekledi. Düğünümden bir gün sonra neyi var neyi yoksa alıp gitti.

Babama kızamıyorum. Çünkü annemle beraber çok vakit geçirdiğim için ne kadar dayınılması zor biri olduğunu bilirim. Anne deyip susuyordum tabi ben.

Babam gittiğinde bir hafta sonra haber gönderdi boşanmak istiyordu. Annem tabi reddetti. Bababm boşanana kadar para göndereceğini sonra da nafaka neyse vereceğini söylemişti. Buna rağmen annem ayrılmak istemedi. Bababm öfkelendi ve sadece bir ay gönderdiği o parayı da annemden esirgedi. Biz kirada oturuyorduk. Evimiz yoktu yani. Annem ucuz kirası olan bir eve çıktı. Şuan çocuk bakarak kirasını ödüyor. Yiyeceği içeceiği için bir kaç kuruş da biz gönderiyoruz.

Babam telefonlarını kapatmış. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Anneme yaptıklarına rağmen onu aramıştım. Babamdan bir fiske yememişimdir. diyorum ya o iyi bir babaydı. Fakat şuan annem madur durumda. Resmen ikisi arasında kaldım.

Babamın face'i bende ekli bazen girip sitemkar yazılar paylaşıyor. Varlığını oradan biliyorum.

Ona çok etkili bir mesaj göndermek istiyorum. Fikirlerinizi ve yorumlarınızı bu şaşkın arkadaşınızdan esirgemeyiniz.

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Babam şuan nerede ne halde merak ediyorum. Başına bir iş gelse haberimiz olmayacak... Bizi hiç umursamıyor. Siz hayatınızı kurtardınız bize ihtiyacınız kalmadı diyor. Oysa ölene kadar anne babaya muhtacız biz. Bunu ona bir kaç TESİRLİ SÖZLE anlatmak istiyorum. Tesirli söz diyorum çünkü babam hiç bir lafa gelmez. Kendi bildiğinden şaşmaz bir karekterdedir.
Anne ve baba arasında kalmak çok zor...