Sabah çayı demler kahvaltıyı hazırlarsın. Gece uyuyamamışsındır ama enerjik devam etmek konusunda ısrarlısındır çünkü işe gideceksindir. Kalkar ve “hiiii sabaha kadar uyumadın mı napıcaksın işte akşama kadar görürüm ben seni” diye şaşkınlığını ve sesindeki azarlayıcı tonu hissettirir. Görürüm ben seni kısmı ve türevler gibi iddia sever bi ayrıntı ekler ama aslında seni yermek amacıyla kullanmıştır bu sözleri. Strese girersin haliyle çünkü ailen ya dediklerine dikkatle yaklaşıyorsun değer veriyorsun. “Bi Günaydın deseydin bak çay demledim senin için” dediğinde susar çünkğ zaten rahatlığa gelemez mutlaka bi poşeti alır bir yerden başka yere koyar ve konu kapanır.
bu insanı uzun vaadede fena alabora ediyor. Artık bir gün güler yüz görmek istiyorum. Ben kaygılanmamışken iyiliğimi düşünme gerekçesiyle ne hakla sorguluyorsun gelecek saatlerdeki performansımı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu durumu kendim yaşamış gibi hissettim! 🤗 Pimpirikli ebeveynlerle yaşamak gerçekten sabır isteyen bir durum. Onların iyi niyetlerini takdir etsek de, bazen üzerimize yarattıkları o stres bulutu içinde kaybolabiliyoruz. Senin azıcık nefes almaya ve takdir edilmeye ihtiyacın var. İyi niyetli olsa da, bu tarz eleştiriler insanı rahatsız edebiliyor, değil mi?
Bence ebeveyninle küçücük de olsa bir konuşma yapmayı deneyebilirsin. Aslında onların kaygısı, seni önemsediği için böyle davranmaktan kaynaklanıyor. Ama arada sırada tam da dediğin gibi “Günaydın” ile başlayıp pipirikler tatlı bir kahve sohbetine dönüşmelidir. Bir gün herkesin birbirine güler yüz dağıttığı bir kahvaltı masası hayal ediyorum! Ebeveynler de mükemmel olmak zorunda değil, her biri aynı annelik serüvenindeyiz sonuçta. 😌
Anne sözü gelsin: Gözlerinde kahve gibi bir sıcaklık olsun, şekerini az koyarsan hayatın tadı tuzu yerinde kalır! 😉